Jump to content

Παιδια ΙΝΤΙΓΚΟ

xristina83

Recommended Posts

Λοιπον παιδια εγω λεω να χαλαρωσουμε..............

Το αν κολαει εδω το θεμα η οχι δε θα το κρινεται εσεις ουτε εγω.............ειναι Offtopic το θεμα δεν το εβαλα Στα pc................

Ποιος κρινει το τι θα μπει στα offtopic ? Δινει διευκρινεισεις πουθενα ? Εκτος αν δινει κ δεν το είδα εγω τοτε συγνωμη κιωλας

Αλλα αν προσεξετε αυτα που λετε φασκετε και αντιφασκετ..........

Ζητατε να μπει το therd αλλου σε καποιο καταλληλο forume.....σαν να λετε οπ εμεις εδω στο λαμπ μονο για τεχνολογια μιλαμε κ για τιποτα αλλο...........που φυσικα δεν ισχυει υπαρχουν θεματα πολυ πιο 'κουφα' με τα λεγομενα σας γιατι εγω ως ατομο δεν κοροιδεψα κανενα therd κ οποιο το θεωρησα 'κουφο' πολυ απλα δεν συμμετειχα κ δεν εκρινα γιατι οτι θεωρουμε γελοιο συνηθως αυτα δε ξερουμε.........

Θα το συζητουσα επιστημονικα το θεμα αλλα βλεπετε η ιδια δεν ειμαι επιστημονας αρα κ μαλλον για αυτο δεν το εκανα και πρωτημησα απλα να παρω απλες γνωμες ανθρωπον που ειναι στα 'ιδια' με εμενα..............

Και αν υπαρχει αγιος βασιλης η ιντιγκο η οτιδηποτε ΔΕΝ το ξερει κανενας με σιγουρια..............

Δεν μπορεις να αποκλειεις οτι υπαρχουν ιντιγκο ενω πιστευεις στην επιστημη...............γιατι η επιστημη μιλησε για αυτα τα ατομα ....και εχουνε κανει ερευνες ......δεν τους ανακαλιψε to therd

Και αν κρινατε αυτο therd μου εχω κανει κ αλλα π.χ με e-commerce αυτο δεν λεει πολλα.........................

σας φανηκαν τα quoters ανουσια και αυτο που κανετε τωρα εχει ουσία ?????????

Στα λογια ολοι καλοι ειμαστε.................. και ολοι χαρισματικη στη κριτικη ........

θα παμε πολυ μπροστα............

• Replies 104
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από gznp [07-01-2008 02:26]

Με βάση αυτά τα δεδομένα έκατσαν και μελέτησαν πολλοί (κυρίως οι Σοβιέτ) και είδαν ότι από άνθρωπο σε άνθρωπο η αύρα ίσως να διαφέρει.

Το χρώμα indigo είναι ένα από τα χρώματα των αυρών που έχουν παρατηρηθεί.

Η θεωρία της αύρας έχει αποδειχθεί από τους σκεπτικιστές με πειράματα σε κενό αέρος ψευδοεπιστημονική. Τα χρώματα δημιουργούνται από την αλληλεπίδραση του ηλεκτρισμού που χρησιμοποιείται για τη φωτογράφηση Κίρλιαν και της υγρασίας και της θερμοκρασίας του αέρα γύρω από το έμβιο ον(ζώο ή φυτό). Σε κενό αέρος στα φύλλα των φυτών δεν εμφανιζόταν καμμία αύρα. Όσο για τα διαφορετικά χρώματα είναι αποτελέσματα των διαφορετικών παραμέτρων κάτω από τις οποίες γίνεται κάθε φορά η φωτογράφηση Κίρλιαν.

Αρχική απάντηση από Petrossortep [Σήμερα, στις 01:39]

Η θεωρία της αύρας έχει αποδειχθεί από τους σκεπτικιστές με πειράματα σε κενό αέρος ψευδοεπιστημονική. Τα χρώματα δημιουργούνται από την αλληλεπίδραση του ηλεκτρισμού που χρησιμοποιείται για τη φωτογράφηση Κίρλιαν και της υγρασίας και της θερμοκρασίας του αέρα γύρω από το έμβιο ον(ζώο ή φυτό). Σε κενό αέρος στα φύλλα των φυτών δεν εμφανιζόταν καμμία αύρα. Όσο για τα διαφορετικά χρώματα είναι αποτελέσματα των διαφορετικών παραμέτρων κάτω από τις οποίες γίνεται κάθε φορά η φωτογράφηση Κίρλιαν.

Εσυ περίμενες δηλαδη σε κενο αέρος να υπάρχει η αυρα ακριβως επειδη δημιουργειται ετσι?

Γιατι απο την στιγμη που μιλάμε για εμβια οντα, τι νοημα θα ειχε κάτι τετοιο?

αυτο μου κάνει σαν τους ανθρώπους που για να πιστεψουν στον οποιον Θεό τους, ζητάνε αποδειξεις....

Θα σου δώσω το λινκ περπ για να κρίνεις και μόνος σου. Δεν θέλω να αποδείξω τίποτα. Ειδικός δεν είμαι και ούτε δείχνω τυφλη πίστη στο επιστημονικό κατεστημένο(γιατί και αυτοί αναθεωρούν). Απλά ήθελα να δώσω και την ορθόδοξη επιστημονική άποψη. Εχουν πάντως μια βάση αυτά που λένε.

Πρώτο:http://www.skepdic.gr/Entries/Alpha/avra.htm

Δεύτερο:http://www.skepdic.gr/Entries/Kapa/kirlian.htm

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.