Jump to content

Παιδια ΙΝΤΙΓΚΟ

xristina83

Recommended Posts

Πάντως αυτο που λέτε για την φωτογράφιση της αύρας υπάρχει εδω και καιρό, και ονομάζεται "μεθοδος Kirlian". Ειναι όντως εντυπωσιακή, εχω δει να φωτογραφίζουν ενα φύλλο κομμένο στη μέση, και στην φωτογραφία της αύρας του να εμφανίζεται ολόκληρο...

SideKirlianLeaf.JPG

• Replies 104
  • Created
  • Last Reply

Αναφερθήκατε στην φωτογράφιση κίρλιαν οτι και καλά τα παιδιά ίντιγκο έχουν ελαφρώς διαφορετική απόχρωση αυρας... πρέπει να ξέρεις όμως οτί η αύρα σου δεν είναι σταθερή.. αν σε φωτογραφίσουν με την μέθοδο κιρλιαν μια ενω εισαι στενοχωρημένος και μια χαρούμενος θα δείς οτι αλλάζει η αυρα σου... Οποτε αφηστε εξω απο την συζήτηση την κιρλιαν, πρόκειται για αλλου παπα ευαγγέλιο...

Αρχική απάντηση από xristina83 [Σήμερα, στις 15:49]

Καλο θα ήτανε να μη τα μπλεκουμε Γιατι συγουρα παρακολουθουνε το therd και εμο να μην υπαρχουνε παρεξηγησεις¨:)

Eλπιζω να βοηθησα :baby:

Οι emo δεν παρακολουθούν το thread, το thread τους παρακολουθεί... :p

Αρχική απάντηση από LevelOne

Αναφερθήκατε στην φωτογράφιση κίρλιαν οτι και καλά τα παιδιά ίντιγκο έχουν ελαφρώς διαφορετική απόχρωση αυρας... πρέπει να ξέρεις όμως οτί η αύρα σου δεν είναι σταθερή.. αν σε φωτογραφίσουν με την μέθοδο κιρλιαν μια ενω εισαι στενοχωρημένος και μια χαρούμενος θα δείς οτι αλλάζει η αυρα σου... Οποτε αφηστε εξω απο την συζήτηση την κιρλιαν, πρόκειται για αλλου παπα ευαγγέλιο...

Τώρα μάλιστα +1 και από εμένα.

Αρχική απάντηση από VIL

Θά διαφωνήσω με τα ερωτηματολόγια xristina83 γιατί μερικές ερωτήσεις είναι (ύποπτες) και ο νοών........ αυτά :magic:

Υποπτες ? :confused:

Για πες μας ενα παρδειγμα να δουμε τι εννοεις :innocent:

Αρχική απάντηση από xristina83

Υποπτες ? :confused:

Για πες μας ενα παρδειγμα να δουμε τι εννοεις :innocent:

Την ερώτηση 13 έχει και άλλες μάτια να έχεις, και να καταλαβαίνεις :magic:

http://the-brat-princess.pblogs.gr/...eiste-test.html

Αρχική απάντηση από DJD

Αν έχετε όρεξη να διαβάζετε κι αν όταν περνάτε κάτω από λάμπες τρεμοπαίζουν τότε διαβάστε

http://en.wikipedia.org/wiki/Indigo_children

E κι ένα ερωτηματολόγιο να περάσει η ώρα:

http://www.okcupid.com/tests/take?testid=15353247772050256492

Test results

You're 50% likely to be an Indigo!

Congratulations. You may be an Indigo. The higher the percentage, the more likely it's true. For more information on this, and what to do next, start with the Metagifted Education Resource. Also join this Indigo MySpace Group or this other Indigo MySpace Group to meet others like you.

Thanks!

My test tracked 1 variable How you compared to other people your age and gender:

free online dating free online dating

You scored higher than 99% on indigo-factor

Μάλλον τους έσκισα εκεί με τις ηλεκτρικές συσκευές.

Όταν περνάω δίπλα από pc κάνει auto overclock (χωρίς πλάκα!).

Καλα εδω που τα λέμε το συγκεκριμένο thread δεν κολλαει με το γενικο υφος των threads και των ποστ που κάνουμε στα off-topic του λαμπη.... αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν εχει και λογο υπάρξης εστω και σαν διαφορετικο οφφτοπικ απο τα συνηθισμένα...

Αρχική απάντηση από fusion

Πειτε με αναχρονιστικο, μουχλιασμενο αλλα τι ειναι αυτο το thread βρε παιδια?:hehe: :hehe:

Και για ποιον λογο αραγε συνεχιζετε?:shifty: :whistling :whistling

Υπαρχουνε πολοι λογοι

Αρχική απάντηση από jpavly

Επειδή το παρόν έχει πιθανότητες για πολύυυυ καλό thread:

http://www.nara.gr/arthra3.htm

2008 Official Thread Nominee

Γιατι καποιοι εχουν αντιθετη γνωμη απο τη δικια σου ;)

Αρχική απάντηση από gbak

τι ειναι αυτα δεν καταλαβαινω τιποτα

Γιατι καποιος δε καταλαβε μαλλον καν περι τινος μιλαμε...........οποτε κατι θα μαθει πα αυτο :)

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS

Γιώργο, εγώ θα πεταχτώ το επόμενο Σουκού μέχρι αλεξανδρούπολη για να στρώσω το αμάξι μου..λές να πάμε μαζί? :hehe:

Γιατι απο αυτο το Therd o φιλος μας Gorilakos καταλαβε που θα παει για να στρωσει το αμαξι του :p

Αρχική απάντηση από cptkoulis

@fragma

Η διαισθηση σου "πιανει" σε ρουλετα?

Ισως καποιο απο αυτο περειμενουνε να Βγαλουνε και φραγγα:spell:

Αρχική απάντηση από F117

37% :D :D κυριλε........

Γιατι καποιοι νιωθουνε ανακούφηση που δεν ειναι ιντιγκο και καποιοι απογοητευονται :p

Αρχική απάντηση από Chosen

Sorry αλλά επειδή μπερδεύτηκα κάπου: indigo kids = emo?

Κια γιατι καποιοι θα καταλαβουνε καλητερα ποια ειναι τα παιδια intigko και ποια τα εμο ;)

Και συνεχίζετε γιατι μαλλον κατι εχει να προσφερει τουλαχιστον σε μενα.........

Και οποιoς δε θελει μπορει απλα να μη παρακουλουθει to therd ειναι πολy απλο

:baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :coax:

xristina83 το "για ποιο λογο συνεχιζεται" δεν πηγαινε σε εσενα, το λεω αυτο γιατι βλεπω το πηρες προσωπικα.:)

Οσο για τα ποστ των παιδιων που quotαρες ειναι αλλος ενας λογος που το βλεπω ολιγον τι ανουσιο το συγκεκριμενο thread, ειμαι σιγουρος οτι υπαρχουν καταλληλα fora για τετοιες συζητησεις και με περισσοτερο ψαγμενα ατομα.;)

Και τι σου λεει οτι η xristina83 δεν ειναι γραμμένη και στα αλλα fora?... χωρις να θελω να το παιξω δικηγορος της, δεν την ξέρω καν..... προφάνως υπάρχει λογος που ανεβασε το thread εδω... αν εριχνες μια ματια στα χαρακτηριστικα των παιδιών indigo θα επαιρνες την απαντήση σου....

Η προσβολή της νοημοσύνης με επιχείρημα την ελευθερία του λόγου, μου δίνει και μένα το δικαίωμα να υποστηρίξω ότι: opinions are like assholes. everybody has one.

Με άλλα λόγια, η άποψη ενός μη σχετικού με ένα θέμα για αυτό το ίδιο το θέμα, έχει μηδενική αξία, ως προς την επιστημονική αξιολόγηση ενός θέματος.

Έχει όμως μεγάλη αξία και συνεισφορά στην αύξηση της αρλουμπολογίας.

Δεν είναι κακές και οι αρλούμπες.

Αρκεί να μην τις πιστεύουμε αμαχητί, και να έχουμε την κατάλληλη κριτική στάση.

Όταν βλέπω τέτοιες απόψεις, αισθάνομαι ότι αντί να πηγαίνουμε μπροστά, πηγαίνουμε καρφωτά στο μεσαίωνα.

Αυτό είναι άμεση συνεπαγωγή του μηδαμινού εύρους του μορφωτικού επιπέδου των ημερών μας, και γενικότερα της άγνοιας που διέπει μεγάλο μέρος του -σχετικά- μορφωμένου πληθυσμού.

edit: και για όποιον δεν το έπιασε με την πρώτη: WAKE UP! ΔΕΝ υπάρχουν παιδιά intigo, όπως δεν υπάρχει άγιος βασίλης και τόσα άλλα πράγματα που θα θέλαμε (ή έχουμε την ανάγκη) να υπάρχουν αλλά δεν υπάρχουν. Η προσπάθεια ερμηνείας κοινωνιολογικών κυρίως θεμάτων με λίγη δόση μεταφυσικού (μεταφυσικό = αστρολογία = αρλούμπα) μπορεί να δίνει εύκολη τροφή σε μεγάλο αδημονούν για "γνώση" κοινό, συγκρίνεται όμως άμεσα με την εύκολη τροφή των εκπομπών μεσημεριανής ζώνης συμβάλλοντας στην πλήρη ηρωϊοποίηση του εκάστοτε Βας-Βας, ή της εκ του Βας-Βας προελθούσας θεωρίας (στην παρούσα περίπτωση τα παιδιά ντίγκο-ντίγκο).

sotiris αναφερεσαι σε εμενα?

edit:

Δεν ειχα καταλαβει αυτο που εγραψες.

Τελικα συμφωνω απολυτα με sotiris:T:

Υπαρχουν χαρισματικοι ανθρωποι, δεν υπαρχουν χαρισματικα indigo.

Νομιζω η ανθρωποτητα εχει περασει το σταδιο "βασιλιας υιος του θεου", δεν υπαρχει καστα ανθρωπων με ιδιαιτερα χαρισματα, αυτο πιστευω...

O μεσαίωνας Σωτήρη είναι κακό παράδειγμα.

Είμαστε πολύ χειρότερα από το μεσαίωνα πιστεύω. Απλά τον "προσωποποιήσαμε" ως κακό Βελζεβούλη για να χουμε να τρέχουμε κάθε φορά που ψάχνουμε κάτι χειρότερο από τα χάλια που έχουμε και ζούμε.

Το όλο θέμα των Indigo είναι κάτι που επιβάλλει τη χρήση της επιστημονικής έρευνας με τον κατάλληλο εξοπλισμό, μεγάλο ανθρώπινο επιστημονικό δυναμικό από πολλούς κλάδους (ιατρική, ψυχολογία, παραψυχολογία, φυσική, χημεία) και χρόνια ερευνών.

Κανείς μα κανείς δεν πρόκειται να ασχοληθεί, όπως ξαναείπα.

Απλά μερικοί θα ονειρεύονται ότι είναι ο Shogoku.

Δεν ξέρω για Ιντιγκο πάντως εγώ έχω παρατηρήσει ( και οι γυρω μου) ότι μπορώ να καταλάβω με σχεδόν άψογο ποσοστό επιτυχίας σε τι ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο άλλος. Πολλοί ξαφνιάζονται μάλιστα που το καταλαβαίνω...

Δεν ξέρω τώρα αν αυτό σημαίνει κάτι...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.