Jump to content

8800GS

tassoss

Recommended Posts

Λοιπόν. Core 700 mhz, Ram 850 mhz. 10169 3d marks, μέγιστη θερμοκρασία 79 βαθμοί.

http://service.futuremark.com/orb/resultanalyzer.jsp?projectType=14&XLID=0&UID=13840471

Πως σας φαίνεται η διαφορά σχετικά με το προηγούμενο; (με core 680, ram 800 έβγαλε 10124). Μικρή μου φαίνεται προσωπικά.

update:

Core 720, ram 870, 10225 3dmarks. Max temp 80 βαθμοί, στιγμιαία.

http://service.futuremark.com/orb/resultanalyzer.jsp?projectType=14&XLID=0&UID=13840692

Αρχική απάντηση από shodanjr_gr

Υπόψιν ότι βγαίνει και αυτή εδώ:

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977735&product=1076418

από την Asus, που αν κρίνω απο το cooler θα είναι πιο αθόρυβη.

Ναι αλλο αλλα εκει χτυπιεται με την Asus 3850 512MB που εχει και τον αντιστοιχο cooler.

@shodanjr_gr

Θα τρεξεις κανα bench σε wide αναλυσεις(1680/1920)?

@shodanjr_gr

Θα τρεξεις κανα bench σε wide αναλυσεις(1680/1920)?

Δεν τις σηκώνει η οθόνη μου βασικά...(17άρα 4:3 έχω :Ρ).

Στο CoD4 από περιέργεια έβαλα το πρώτο chapter εκεί με τα ελικόπτερα που γίνεται η απόβαση. Πλέον μπορώ να πω ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν συνιστάται για benchmark, καθώς και οι medium end κάρτες το έχουν ψωμοτύρι...

Η ψυκτρα της 8800GS ειναι κορυφη. Χαλκος ολο. Βεβαια, κανει λιγο θορυβο.

Πηρα 2 να δοκιμασω σε SLi και εβγαλα 18300+ με Ε8500 @ 4.4 και τις καρτες στα 700/1740/900. Θερμοκρασια πανω απο 51C δεν ανεβασανε. Επισης, ειδα, με Nibitor μπορεις να τις κανεις flash και να τους δωσεις +0.05V οπως και στην 8880GT.

Αρχική απάντηση από shodanjr_gr

Δεν τις σηκώνει η οθόνη μου βασικά...(17άρα 4:3 έχω :Ρ).

:OT:

Στα display properties->settings δεν μπορεις να ανεβασεις αλλο την αναλυση?

Λογικα αυτο δεν "βλεπει" το παιχνιδι?

:OT:

Αρχική απάντηση από Shadowjump

Η ψυκτρα της 8800GS ειναι κορυφη. Χαλκος ολο. Βεβαια, κανει λιγο θορυβο.

Πηρα 2 να δοκιμασω σε SLi και εβγαλα 18300+ με Ε8500 @ 4.4 και τις καρτες στα 700/1740/900. Θερμοκρασια πανω απο 51C δεν ανεβασανε. Επισης, ειδα, με Nibitor μπορεις να τις κανεις flash και να τους δωσεις +0.05V οπως και στην 8880GT.

Ποιας εταιρίας είναι οι κάρτες σου; Επίσης τί άλλη ψύξη έχεις στο κουτί; Εμένα της XFX με OC στις συχνότητες που γράφεις κοντά, χωρίς έξτρα ψύξη το κουτί, χτυπάει 80 περιστασιακά μέσα στα games.

Απο XFX και εμενα. Αλλη ψυξη δεν εχω τιποτα σπουδαιο. Εχω ανοιχτο το πλαινο του κουτιου και εχω εναν 12αρη πανω στις καρτες απο τα πλαγια. Πολυ μεγαλη εντυπωση που κανει που λες οτι χτυπας 80αρια. 80αρια χτυπανε οι GT με την χαζοψυκτρα που ειναι και απο αλουμινιο.

Κατι ακυρο, παρατηρησες οτι πανω στις καρτες, εχει δυο συνδεσεις για τον ανεμιστηρα? Εχει το εναν που ειναι συνδεδεμενος ο ανεμιστηρας, και αλλον εναν ακριβως απο πανω στην πανω μερια τις καρτας :blink:

Αρχική απάντηση από Shadowjump [Σήμερα, στις 19:51]

Απο XFX και εμενα. Αλλη ψυξη δεν εχω τιποτα σπουδαιο. Εχω ανοιχτο το πλαινο του κουτιου και εχω εναν 12αρη πανω στις καρτες απο τα πλαγια. Πολυ μεγαλη εντυπωση που κανει που λες οτι χτυπας 80αρια. 80αρια χτυπανε οι GT με την χαζοψυκτρα που ειναι και απο αλουμινιο.

Εντάξυ, είσαι με ανοιχτό κουτί οπότε λογικό...εγώ είμαι σε midi-ATX κλειστό, και δυστυχώς από το πλαί δεν είναι ανοιχτή η τρύπα του αέρα (είναι σε γραφείο, σε "βάση"). Θα πάω από Δευτέρα να πάω ένα 12άρι fan για το πίσω μέρος του case, να φεύγει από εκεί η αύρα :Ρ

Κατι ακυρο, παρατηρησες οτι πανω στις καρτες, εχει δυο συνδεσεις για τον ανεμιστηρα? Εχει το εναν που ειναι συνδεδεμενος ο ανεμιστηρας, και αλλον εναν ακριβως απο πανω στην πανω μερια τις καρτας :blink:

Δεν το πρόσεξα να σου πω την αλήθεια :Ρ

Παρε 2 και βαλε το ενα να χτυπαει τις καρτες απο το πλαι. Θα δεις μεγαλη διαφορα στις θερμοκρασιες, ασε που θα σου ψυχει και το Southbridge ;)

Εγω παντως δεν θα αγοραζα καρτουλα τετοια εποχη, θα περιμενα Αγ. Βαλεντινου μερια.;)

Μπατ δατ ιζ τζαστ μι...

Αρχική απάντηση από fusion

Εγω παντως δεν θα αγοραζα καρτουλα τετοια εποχη, θα περιμενα Αγ. Βαλεντινου μερια.;)

Μπατ δατ ιζ τζαστ μι...

Εντάξυ, θα ανακοινώσει η Nvidia την 9600, η οποία θα είναι στα ίδια επίπεδα και λεφτά με την 8800GS απότι έχω δει online :p

Ούτως ή άλλως, ανακοίνωση στα μέσα Φλεβάρη, σημαίνει release στο τέλος Φλεβάρη, σημαίνει ότι θα φτάσει η κάρτα εδώ καλό Μάρτιο...εγώ χωρίς CoD4 multiplayer δεν καθόμουν τόσο καιρό :Ρ

Κοιτα, απ' οτι εχω δει θα παιζει στα επιπεδα της 8800gs, την ριχνει σε wide αναλυσεις και σε games τυπου crysis λογω μνημης, αλλα, πολυ πιθανον να παιζει και σε χαμηλοτερη τιμη.

Εγω παντως λογω εξεταστικης δεν ενδιαφερομαι αμεσα και νομιζω αξιζει να περιμενω.

Ειναι στον ανθρωπο...:p

Αρχική απάντηση από fusion [Σήμερα, στις 12:29] αστικης δεν ενδιαφερομαι αμεσα και νομιζω αξιζει να περιμενω

Και γω σε εξεταστική είμαι.

Αλλά εξεταστική χωρίς 1 shot kills με το .50cal δεν βγαίνει :Ρ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.