hayabusa Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2, 2008 Καλησπερα σε ολους..Μεσα στις επομενες μερες προκειται να ενεργοποιηθει οπως μου ειπαν απο τον οτε η 24αρα γραμμη που ειχα ζητησει. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι το αν το παλιο μοντεμ που εχω (sagem fast 840,αυτο που εδινε η οτενετ καποτε-ισως και να το δινει ακομη) θα μπορει να συγχρονισει σε καποια ταχυτητα μολις ενεργοποιηθι η γραμμη (οχι απαραιτητα σε πολυ μεγαλες ταχυτητες, μεχρι 8 mbps ας πουμε)Και κατι ακομα...Ισχυει το οτι για να συγχρονιει σε μεγαλες ταχυτητες το ρουτερ που θα μου δωσουν θα πρεπει να συνδεθει μεσω lan και οχι μεσω usb;Ευχαριστω εκ των προτερων! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Ιανουάριος 2, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2008 Με αυτό θα μπορείς να δεις σε τι θεωρητική ταχύτητα θα έχει η γραμμή σου. Απλά βάλε το Downstream Attenuation (dB) το μόντεμ σου.Για το sagem fast 840 και με πληροφορίες από άλλο φόρουμ θα μπαίνεις μέχρι 8 μβ.Το σωστό θα ήταν να έβαζες ένα μόντεμ ρούτερ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 3, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2008 Αρχική απάντηση από Artist_Το σωστό θα ήταν να έβαζες ένα μόντεμ ρούτερ. Mα θα βαλω( νομιζω το ειπα κιολας) οταν μου το στειλουν...Απλα ηθελα να ξερω τι θα γινει σε περιπτωση που ενεργοποιηθω πριν ερθει ο εξοπλισμος.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιανουάριος 3, 2008 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2008 θα συγχρονίσεις με ότι πρωτόκολο υποστηρίζει το μόντεμ που θα βάλεις... οπότε ως 8mbps με το παλιό...το usb δεν επηρεάζει την ταχύτητα συγχρονισμού... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 3, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2008 Αρχική απάντηση από Voudasτο usb δεν επηρεάζει την ταχύτητα συγχρονισμού... ωραια,αρα δηλαδη δεν στεκει αυτο που μου ειπαν απο τον ΟΤΕ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Διόνυσος Ιανουάριος 4, 2008 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2008 Αρχική απάντηση από Artist_ [Χθες, στις 01:01] Το σωστό θα ήταν να έβαζες ένα μόντεμ ρούτερ. Ότι μόντεμ ρούτερ και αν έχεις δεν υπάρχει πρόβλημα; Εγώ πχ έχω τώρα 1mbps conn-x και θα αναβαθμίσω σε 24Mbps. Το ρούτερ μου είναι το siemens speedstream 5400. Στο 134 μου είπαν ότι δεν χρειάζεται να αλλάξω ρούτερ. Αληθεύει αυτό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick2crete Ιανουάριος 4, 2008 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2008 Τα SpeedTouch ειναι Alcatel...οχι Siemens.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Διόνυσος Ιανουάριος 4, 2008 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2008 Έχεις δίκιο. Speedstream ήθελα να πω Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHOG Ιανουάριος 5, 2008 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2008 Αρχική απάντηση από hayabusa [03-01-2008 10:29] ...Απλα ηθελα να ξερω τι θα γινει σε περιπτωση που ενεργοποιηθω πριν ερθει ο εξοπλισμος.. Το 90% των συνδέσεων ενεργοποιείται αφού παραδοθεί ο εξοπλισμός... ’ν είσαι απο τους άτυχους που δεν θα σου έχει σταλεί... :jump: Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Ιανουάριος 5, 2008 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2008 Sagem fast 840 και Jetspeed 520 δεν δουλεύουν με την 24άρα του ΟΤΕ. Έπρεπε να βάλω το Speedtouch 536 που μου έστειλαν για να έχω νετ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Διόνυσος Ιανουάριος 7, 2008 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2008 ΟΚ. Ευχαριστώ. Είμαι προς αναζήτηση ενος ρούτερ τώρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.