Jump to content

Ζαχόπουλος....Video

DarkSaga

Recommended Posts

• Replies 45
  • Created
  • Last Reply

@GruntGR: Θα γίνει ροζ HD-DVD και όχι ροζ Blu-Ray, γιατί η Sony δε δίνει εύκολα άδειες στις τσοντοεταιρείες, οπότε αυτές θα στραφούν στο HD-DVD

Αρχική απάντηση από GruntGR [Σήμερα, στις 00:05]

Παντως εξελιχτηκαμε ετσι ? πριν 10 χρονια λεγαμε για ροζ κασεττες, τωρα μιλαμε για ροζ dvd, αντε και του χρονου ροζ - blu ray :p :P

Μαλλον για pink ray εννοεις....:D :D :D:p :p

Ροζ+blu ray= pink ray :tomato: :tomato:

• 2 weeks later...

(?)

170 εκ "ταπεινά & καθημερινά" ευρω την καναν απο το Υπ. Πολιτισμου και πήγαν στο

Μεγαρο Μουσικής Αθηνών απο το 2004 μεχρι σήμερα. Δλδ μέσα σε 4 χρονια μονο.

(?)

Πρεπει να γινονται πολυ σπουδαια πραγματα εκει.

Κριμα να μενω μακρυα και να μην μπορω να ζησω απο κοντα αυτήν την κοιτίδα πολιτισμου της Ελλάδας του μεγάλου μας ευεγερτη. Ευτυχώς όμως, υπάρχει και η τηλεοραση και θα συνεχιζω να παρακολουθώ τις θεατρικομουσικες παραστασεις απο

απο τα ηλεκτρονικά παραρτηματα του.

lol ρε...για να σου ρθε μαιλ παει να πει οτι καπου εισαι χωμενος εσυ.....δεν εξηγειται......:p

Παιδια δυστυχως το ζητημα ειναι σοβαρο και εχει παρει μεγαλες διαστασεις.

Φτανουν τα φτηνα αστεια!!

Πλεον υπαρχει θεμα εμφυλιου ΜΑΚΗ-ΘΕΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tomato: :tomato: :tomato: :tomato:

Αντε να δουμε αν θα το κανουνε σαν τον "Αδεσμευτο" του Ριζου και τον "Αδεσμευτο" του Μητση. "1ο Θεμα" - ΜΑΚΗ και 1ο Θεμα" - ΘΕΜΟΥ.

Α ρε Ελληνικη τηλεοραση. Καπως πρεπει να γεμισεις τις 24 ωρες της μερας...

Αρχική απάντηση από alfa156

Παίδες μου ήρθε ένα e-mail σήμερα με δύο σκήνες από το video:sick: ...Δεν ξέρω αν είναι αληθινές... Εσάς σας ήρθε τπτ;

Ναι...Με θεμα "Πως να μονιμοποιηθειτε στο Δημοσιο"

δε χρειαζετε να δω τις σκηνες αυτες , και σε μια παραλια με το μαγιω του να μου δειξετε φτανει να βγαλω και το τελευταιο καροτακι απο τη σουπα που μολις εφαγα

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Ναι...Με θεμα "Πως να μονιμοποιηθειτε στο Δημοσιο"

ομοίος.....τις φωτός που έιχε στο ΘΕΜΑ το χθεσινό................ σλούρπι σλούρπι.....

στην ελληνοφρένεια άκουσα οτι ήταν......¨"αφού πηδ@ει αυτός..........ΟΛΟΙ ΜΑΣ μπορούμε".......χαχαχαχαχα

Αρχική απάντηση από ea6gka

δε χρειαζετε να δω τις σκηνες αυτες , και σε μια παραλια με το μαγιω του να μου δειξετε φτανει να βγαλω και το τελευταιο καροτακι απο τη σουπα που μολις εφαγα

Kρεατοσουπα ? :p

• 2 weeks later...

Θα προτιμουσα κανα βιντεάκι Ελενας Ράπτη με Γιάννη Μαρακάκη.... τα τέρατα δεν εχουν μπει ακόμα στις διαστροφές μου.... :hehe: :hehe: :rofl: :rofl:

To video βγήκε σε μια ιστοσελίδα, και μετά από το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο διαχειριστής της σελίδας το κατέβασε (προφανώς φοβήθηκε ότι μπορούν να τον εντοπίσουν) αφήνοντας μόνο ένα κείμενο το οποίο και σας μεταφέρω:

"Κύριε Καθηγητά* με πείσατε! Θα την κατεβάσω την ιστοσελίδα. Πρώτα απ’όλα όμως θέλω να ξεκαθαρίσω κάποια πράματα.

Καταρχήν να πω ότι όλη αυτή η υπόθεση με τον Ζαχόπουλο έχει γίνει εμετική γιατί τα κανάλια ασχολούνται συνεχώς με το θέμα. Εσείς λοιπόν κύριοι των καναλιών είστε που κάνετε την ζημιά στο κόσμο, στον Ελληνικό λαό. Κανένας άλλος. Ακόμη

1.το συγκεκριμένο βίντεο ΔΕΝ είμουν εγώ ο πρώτος που το ανέβασε στο διαδύκτιο και συνεπώς δεν είμουν εγώ αυτός που το δημιούργησε.

2.ακόμη και αν ισχυρίστικα ότι είχα και ολόκληρο το βίντεο ΔΕΝ το έχω στην πραγματικότητα.(και ούτε θέλω να εκβιάσω κανένα και ούτε άλλη σκοπιμότητα έχω και ούτε οι υπόλοιπες παπ***ς που άκουσα στο σημερινό δελτίο του ANT1/mega ισχύουν)

3.ο σκοπός της συγκεκριμένης ιστοσελίδας ήταν να δείξει πόσο τραγελαφικοί έχετε γίνει όλοι εσείς στα κανάλια, γελίοι, που ασχολείστε μέρα νύχτα με τον κ. Ζαχόπουλο και μάλιστα αφιερώνετε πάνω από το 90% κάθε δελτίου σε αυτό το θέμα ενώ υπάρχουν τόσο άλλα σοβαρά θέματα που μπορείτε να ασχοληθείτε.

4.Δεν έχω καμία ενοχή για αυτό που έκανα καθώς το “θέμα” είχε ήδη δημοσιεύσει υλικό από το βίντεο. Και μάλιστα οι φωτογραφίες νομίζω πως ήταν πού πιο προκλητικές από το βίντεο των 15 δευτερολέπτων που είδατε εδώ.

5.όλοι εσείς που διαβάζετε αυτό εδώ το μύνημα θα σας παρακαλούσα να ασχοληθείτε με κάτι άλλο.

6.Χαιρετήσματα από Μεγάλη Βρετανία.

P.S. Κύριε καθηγητά με πείσατε σήμερα αλλά ελπίζω και εγώ με την σειρά μου να πείσω εσάς να μην ξαναβγήτε σε αυτή την σαβουρο-τηλεόραση, δεν κάνει καλό στην εικόνα σας.

*ο καθηγητής πληροφορικής στο κάτω δεξίό panel στο δελτίο του ΑΝΤ1"

To all Katinas Online :hehe:

To video για το οποιο γινεται ντορος τις τελευταιες ωρες σε όλα τα κανάλια υπάρχει πλεον στο youtube.

Δεν ξέρω αν επιτρεπεται να ποσταρω λινκ. ( πιστευω οτι θα το κατεβασουν απο το youtube συντομα, λογω περιεχομένου)

Όσοι θέλουν να το δουν ας κανουν μια αναζήτηση με βάση το date added. O Ζαχ στο video εχει το κεφαλι του σε ενα μπλε πλαισιο.

Να πω ότι είναι 1000% fake...:TD:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.