arthur1987 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2, 2008 Καλησπερα σας και καλη χρονια σε ολους.Εχω ενα pc αρκετα παλιο και εφτασε η ωρα να κανω μια αναβαθμιση.Φυσικα θα ηθελα ενα καινουργιο συστημα αλλα τα οικονομικα δε με περνουν προς το παρων.Στο pc εχω τα εξης: pentim 4 3,6 mhz μητρικη gigabyte micro atx, socket 478 με chipset intel 848P Μνήμη : 512MB (no name) Σκληρός:WESTERN DIGITAL 160GB(serial ata) Κάρτα γραφικών : nvdia geforce fx5500 (agp) Τροφοδοτικό: THERMALTAKE Pure Power 460W (ATX 12V 2.0)Η αλλαγη που σκεφτομουν να κανω ειναι να αγορασω καρτα γραφικων ati x1950pro(agp) και να αναβαθμισω τη μνημη στα 2gbΘα ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας.Ξερω το συστημα θελει εξ ολοκληρου αλλαγη αλλα εστω για λιγο καιρο ακομα αξζει να κανω τις αλλαγες που ανεφερα?Θα δω διαφορα?Ευχαριστω
Angel Ιανουάριος 2, 2008 #2 Ιανουάριος 2, 2008 Προφανώς παίζεις παιχνίδια. Ναι με τα πράγματα που λες θα δεις αρκετή διαφορά. Φυσικά και δεν αξίζουν τα χρήματα γιατί δεν μπορείς να κρατήσεις τίποτα από αυτά που θα πάρεις για αργότερα, αλλά... πότε δεν ήταν πεταμένα λεφτά αυτά που παίρναμε για τα πισία μας;
bezdim Ιανουάριος 2, 2008 #3 Ιανουάριος 2, 2008 Προ καιρού είχα ένα σύστημα παρόμοιο με το δικό σου.Αναβάθμισα μνήμη και κάρτα γραφικών, ανέβασα λίγο τον επεξεργαστή και τσίτωσα τις μνήμες.Διαφορά ναι, είδα και περίπου 20% πάνω στα παιχνίδια. Αργότερα που πήρα ένα pc με ddr2 κατάλαβα πως η ταχύτητα της μνήμης παίζει ΠΑΡΑ πολύ μεγάλο ρόλο σε ένα σύστημα, και είναι ικανή να φρενάρει ή να ανεβάσει όλα τα υποσυστήματα. Απ' ότι κατάλαβες ότι φρένο στις επιδόσεις είχα στο παλιό pc, ήταν από τη μνήμη και πιστεύω δευτερευόντως από τον επεξεργαστή.Γι αυτό και σου προτείνω να μαζέψεις επιπλέον χρήμαα και να αλλάξεις όλο σου το hardware.
arthur1987 Ιανουάριος 2, 2008 Author #4 Ιανουάριος 2, 2008 Ευχαριστω για την απαντηση.Ναι οντως απ αυτα που θα παρω δε θα κρατησω τιποτα μετα αλλα επειδη ειναι αδυνατον αυτη τη στιγμη να αλλαξω ολο το συστημα λογω οικονομικων θα προχωρησω σ αυτες τις αγορες και βλεπουμε.Μια ερωτηση μονο: αναμεσα σε ati x1950pro και geforce 7900gs τι προτεινετε?
dpolal Ιανουάριος 2, 2008 #5 Ιανουάριος 2, 2008 Αρχική απάντηση από arthur1987 Μια ερωτηση μονο: αναμεσα σε ati x1950pro και geforce 7900gs τι προτεινετε? Νομίζω ότι η 1950 είναι πολύ ανώτερη της 7900... Μπορεί και να κάνω λάθος αλλά για agp slot λένε ότι είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί μέχρι στιγμής.
DreamwebX Ιανουάριος 2, 2008 #6 Ιανουάριος 2, 2008 Συμφωνα με οσα διαρρεουν σε διαφορα hardware fora μεχρι τελη του μηνα αναμενεται και η ΑΤΙ 3850 512 ΜΒ σε AGP port....γνωμη μου να περιμενεις.....:whistling
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.