Jump to content

Συνδεση playstation 3 σε PC

apalagmenos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημερα σας και Καλη Χρονια.Εχω αγορασει το PS3 εδω και 3 μερες και εχω την εξης απορια.Για να το συνδεσω στον υπολογιστη και να εχω εικονα στην οθονη μου(20αρα wide της Samsung)ταυτοχρονα με τα Windows θα πρεπει η καρτα γραφικων να υποστηριζει AVIVO και αυτο το κανουν μονο οι ATI;Η καινουργια nvidia 8800gt δεν το υποστηριζει;Προς το παρον εχω μια 7900gt.Αυτη το υποστηριζει;Και κατι τελευταιο.Ηχο θα παιρνω στην περιπτωση της ATI απο το καλωδιο hdmi;

Δυσκολο ως αδυνατο.Ειδικα για τον ηχο ,οι ΑΤΙ καρτες ΒΓΑΖΟΥΝ ηχο απο το hdmi.Δεν θα μπορεσεις να δωσεις απο εκει.Ισως αν εχεις καποι ακαλη καρτα ηχου που να δεχεται οπτικη εισοδο.

Aπο την αλλη, δες αν το καλωδιο που σου δινει η ΑΤΙ εχει composite σαν εισοδο.Υπαρχει για το ps3 ανταπτορας σε composite... (θα σου δωσει και 2 rca για στερο ηχο νομιζω)

Oσον αφορα' την καρτα ηχου,εχω μια παλια Audigy η οποια εχει οπτικη εισοδο.Οποτε σε αυτη την περιπτωση το καλωδιο hdmi θα ξεκιναει απο το PS3 και θα καταληγει στην καρτα γραφικων και το καλωδιο της οπτικης θα ξεκιναει απο την εξοδο του PS3 και θα καταληγει στην εισοδο της καρτας ηχου.Σωστα;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.