LevelOne Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2, 2008 Καλημέρα, και καλη χρονιά. Εστω οτι δεν υπήρχει περιορισμός χρημάτων (μέχρι 300 ευρώ) ποιο κατα τη γνώμη σας είναι το καλύτερο ασύρματο ADSL2+ Modem Router? Μπλιμπλίκια και γκάτζετς του στύλ printer server κλπ κλπ είναι ευπρόσδεκτα αλλα αυτο που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι η ποιότητα του modem. Σταθερό και δοκιμασμένο Καθε άποψη ευπρόσδεκτη!
LevelOne Ιανουάριος 3, 2008 Author #5 Ιανουάριος 3, 2008 kallileo καλώς ή κακώς σε εμπιστεύτηκα Δεν εχω παίξει πολύ μαζί του ακομα μιας και το πήρα, αλλα φαίνεται αρκετά καλό... Θα δείξει. Ευχαριστώ τα παιδιά που απάντησαν, τον dellman που τον ειχα σε κοντό λουρι ολη μέρα σημερα και οσο για τους υπόλοιπους.. κατασκοτωθήκατε να απαντήσετε :P J/K!
dubber Ιανουάριος 3, 2008 #6 Ιανουάριος 3, 2008 Μπορεί αν κάνεις ένα search να βρεις και 300 threads που ανοίχτηκαν μέσα στο 2007 σχετικά με αγορά router.Ίσως γι αυτό να μην πήρες απαντήσεις.
LevelOne Ιανουάριος 3, 2008 Author #7 Ιανουάριος 3, 2008 I know τα είχα ψάξει πολλα απο αυτά αλλα δεν ήταν και τόσο σαφή και δεν απευθύνονταν (τα περισσότερα) στα λεφτά που μπορούσα να διαθέσω... Αλλα και πάλι, ειπα και απο πάνω, J/K
jpavly Ιανουάριος 3, 2008 #8 Ιανουάριος 3, 2008 Dax ρε αρχηγόπουλο, router ήθελες. 300 ffs, δεν υπάρχει λόγος δλδ Τέσπα, μεγειά και περιμένουμε εντυπώσεις και φωτό πιστοποιημένες με βραστό από το Βασίλη
LevelOne Ιανουάριος 3, 2008 Author #9 Ιανουάριος 3, 2008 :blink: Και που τον ξέρεις τον Βασίλη με τα βραστά του εσυ????? LOL! Κοιτα για το συγκεκριμένο ριβιού ειχα στο μυαλό μου μια Βαρβάρα με τρια κομπλε, αλλα καλός και ο Βασίλης Τωρα για τα λεφτά, ε δεν ήξερα ποσο παίζει ενα σουπερ ντουπερ ρουτερ (άλλωστε το LevelOne που εχω εδω και καιρό το είχα πάρει 209 νομίζω) ε και ειπα μπας και ανεβηκαν Anyway πιστεύω πως είναι καλό το ZyXELακι, εχει και πολυ ωραίο interface...
jpavly Ιανουάριος 3, 2008 #10 Ιανουάριος 3, 2008 Αρχική απάντηση από LevelOne :blink: Και που τον ξέρεις τον Βασίλη με τα βραστά του εσυ????? LOL! Παραδίπλα είμαι κι εγώ ρα! Να σου αλλάξουμε το nick σε ZyXEL τώρα; Ρίξε κανά screenie, μη ντρέπεσαι
LevelOne Ιανουάριος 3, 2008 Author #11 Ιανουάριος 3, 2008 Μηδενα προ του τέλους κακάριζε :P Έρχονται, ερχονται!
LevelOne Ιανουάριος 3, 2008 Author #12 Ιανουάριος 3, 2008 Να το status, με ολα τα μενού ανοιχτά. Αξίζει να δείτε το SSID
Zarras Ιανουάριος 4, 2008 #13 Ιανουάριος 4, 2008 σκοτωνει το 660, πολυ καλη επιλογη, πριν καποιο διαστημα ολοι γιαυτο λεγανε.
Borg Ιανουάριος 4, 2008 #14 Ιανουάριος 4, 2008 D-LINK DIR-655 χαλαρα διαβασε και κανενα review και ρωτα κανεναν που το εχει edit: ξεχασα να πω πως το Draft 1.0 μπορει να γινει update σε Draft 2.0 με firmware
kallileo Ιανουάριος 4, 2008 #15 Ιανουάριος 4, 2008 Αρχική απάντηση από Zarras σκοτωνει το 660, πολυ καλη επιλογη, πριν καποιο διαστημα ολοι γιαυτο λεγανε. Με emule, μTorrent και σερφαρισμα κραταει καλα σε μενα...απλα θελει να αυξησεις τα default connections απο 512 σε 1024 ή 2048.
stratos1978 Ιανουάριος 4, 2008 #16 Ιανουάριος 4, 2008 Αρχική απάντηση από Borg [Σήμερα, στις 10:26] D-LINK DIR-655 χαλαρα διαβασε και κανενα review και ρωτα κανεναν που το εχει edit: ξεχασα να πω πως το Draft 1.0 μπορει να γινει update σε Draft 2.0 με firmware Για δωσε περισσοτερες λεπτομερειες περι Draft & Firmware.......μολις εκανα παραγγελια ενα D-LINK DIR-655 ANNEX-A Δωσε ΠΜ σε παρακαλω
tigrakas Ιανουάριος 4, 2008 #17 Ιανουάριος 4, 2008 Borg η usb που γράφει ότι έχει είναι για χρήση ως print server/εξωτερικού hdd ή για σύνδεση στο internet μέσω usb;edit: και GIGABIT και N wireless και VPN Pass through? Πρέπει να σκοτώνει λέμε!
Borg Ιανουάριος 4, 2008 #18 Ιανουάριος 4, 2008 Αρχική απάντηση από stratos1978 Για δωσε περισσοτερες λεπτομερειες περι Draft & Firmware.......μολις εκανα παραγγελια ενα D-LINK DIR-655 ANNEX-A Δωσε ΠΜ σε παρακαλω http://support.dlink.com/products/view.asp?productid=DIR%2D655 http://www.dlink.com/products/?pid=530 Αρχική απάντηση από tigrakas Borg η usb που γράφει ότι έχει είναι για χρήση ως print server/εξωτερικού hdd ή για σύνδεση στο internet μέσω usb; edit: και GIGABIT και N wireless και VPN Pass through? Πρέπει να σκοτώνει λέμε! Θα σε λυθούν πολλές απορίες http://benchmarkreviews.com/index.php?option=com_content&task=view&id=72&Itemid=1 http://www.futurelooks.com/d-link-dir-655-xtreme-n-gigabit-router-review Και άλλα πολλά Καλά είναι να κοιτάτε την ημερομηνία του κάθε review για να βλέπετε και στο κάθε review ποια έκδοση firmware έχει έτσι ώστε να βλέπε τι «άσχημα βγάζουν» με συμπέρασμα το πόσο καλά η τι έχει διορθωθεί edit: http://texnologia.gr/index.asp?mod=articles&ID=4454
katevastiras1416003242 Ιανουάριος 18, 2008 #19 Ιανουάριος 18, 2008 Παιδία αυτό το 660hw είναι τόσο καλό;;;Είμαι σε κατάσταση έσο έτοιμος για αγορά wireless adsl router μέχρι 100 και μάλλον καταλίγω στο zyxel, βάση και των δικών σας αναφορών. Απλά να ρωτήσω, είναι σταθερό σαν ρουτεράκι;;;
Kokolikos Ιανουάριος 23, 2008 #20 Ιανουάριος 23, 2008 Eγώ θα σου λεγα να πάρει το LINKSYS WAG200G-EU ADSL ANNEX A ROUTER + LINKSYS WUSB54GC WIRELESS USB ADAPTER είναι πακετάκι απο το e-shop στα 83 ευρώ μαζί με USB Αdapter για φορητό.Εγώ προσωπικά αυτό έχω με Conn-X 24Μbit και παίζει μια χαρά.... ;) ;)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.