Jump to content

HEEEEEEEEEELP sapphire radeon HD2600 PRO

Neneia

Recommended Posts

Η neneia έχει τροφοδοτικό 400αρι και δεν παιζει προβλημα απο αυτο...το ξέρω γιατι τυχένει να της τοποθέτησα εγω τη καρτα...μια και ειμαι ο Neneios..xexexexe! Το κακό ειναι πως την πηρα εγω στο λαιμο μου να βάλει ΑΤΙ μιας και ήμουν μεχρι πριν παρω και εγω την Saphire HD 2600XT AGP μαζί με καινουργιο τροφοδοτικο 650W...αλλα τωρα θα γινω Fan της NVIDIA Έχω παραθέσει και το δικό μου πρόβλημα... εδω που είναι σχεδόν το ιδιο.. http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=45731 Για ρίχτε μια ματια ρε μαγκες γιατι θα με χωρισει και η γυναικα... Εχει το Framework 2 και η καρτα περνει ρευμα πανω απο τη μητρικη..δεν εχει δικια της υποδοχη σε σχεση με τη δικια μου...την ΧΤ

• Replies 40
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Neneia [Σήμερα, στις 16:51]

+3,3V: 3,30V

+5V: 5,05V

+12V:11,25V

-12V: 0,56V

-5V: 1,84V

+5VSB: 5,54V

+12V:11,25V????? ????? ????? αν στεκει αυτο τοτε..ειναι φως φαναρι..

Ρίξτε μια ματιά και εδω...

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=45731

Παιδία νομίζω ότι έχουμε να κάνουμε με ελλατωματικό batch της Ati.

Δεν είναι δυνατό 3 υπολογιστές να εμφανίζουν το ίδιο πρόβλημα με τις ίδιες η πανομοιότυπες κάρτες...

Πείτε μου τώρα ότι και αυτή η κάρτα είναι από το e-shop να μην ξαναπατησω εκεί :p

Α και με φορματ δεν γινεται τπτ. Στο φίλο μου που έχει το ίδιο πρόβλημα σε vista, καναμε φορματ και περάσαμε xp, δεν λυθηκε το πρόβλημα και μετα ξαναφορμάραμε σε vista και πάλι τα ίδια...

Αρχική απάντηση από Neneia [Σήμερα, στις 14:04]

δω αν παίζει τα παιχνίδια τοσο καλα όσο λενε...

Δεν νομίζω κανεις να λέει κάτι τέτοιο για την 2600pro , μάλλον μπερδευεστε με την

2900 pro. Η 2600pro έιναι αρκετά αδυναμη για συγχρονα games και απ ότι βλέπω

δυσκολευεται και με παλιοτερους τίτλους (Fear) , κανε μια αναζητηση για τις επιδόσεις

της.

H 2600 pro δεν έχει επιπλέον τροφοδοσία απο το psu (με καλωδιο)

και σίγουρα το τροφ είναι επαρκή για την καρτα, εκτος αν γενικά είναι στα τελευται του.

Αν θελετε games θα πας σε μια δυνατή καρτα, π.χ. 8600GTS.

εξαρταται βεβαια και απο τις αναλυσεις, και τα γουστα του καθενος αλλά σίγουρα

δεν συνισταται για σύγχρονα games η καρτα

Aφού έχουν γίνει τα απαραιτητα με τους drivers, κάνε ένα έλεγχο στην τροφ της m/b

Νομίζω αυτή η Asrock έχει ένα 20pin και ένα 4pin, δέστε απο το manual αν έχει κανενα επιπλέον για υποστήριξη pcie, αν και δεν νομίζω.

και γυρίστε την πίσω για έλεγχο.

Το πρόβλημα εκτιμώ ότι είναι στο τροφοδοτικό. Βάλε κανένα τις προκοπής και εδώ είμαστε πάλη. :magic:

Δέν μας είπες η κάρτα είναι AGP ή PCI?

Βάλε το δικό σου τροφοδοτικό στό p.c της Neneias και πές μας.

Πάντος να ξέρεται όπως ειπώθηκε από τον Dem ότι η κάρτα είναι πολύ αδύναμη και ας υποστηρίζει DX 10 :magic:

Λοιπόν, μιας και πάντα περισσεύει μια ΑΤι είπα να δοκιμάσω και τη δική μου Sapphire 2600pro 256 ddr3 να δώ αν παίζει ελαττωματικό batch που δεν στέκει μιας και η μία κάρτα είναι pci-e και η άλλη agp.

Αυτή δεν είναι η κάρτα;

dsc00648ii2.th.jpg

Και αυτό είναι το CCC.

36508844jn5.th.gif

Στο desktop δείχνει οκ. Για games θα δοκιμάσω μέσω DX9 Real-Time High-Dynamic Range Image-Based Lighting (rthdribl_1_2)

Προς το παρόν τρέχει εδώ και 15 λεπτά. Θα το αφήσω καμια ώρα να δούμε αν ζεσταίνεται.

76450326ti6.th.jpg

Update. 3DMARK06

http://service.futuremark.com/compare?3dm06=4486495

dsc00649pn3.th.jpg

Καλησπέρα κ χρόνια πολλά.:daisy:

Το πρόβλημα μπορεί να λυθεί αν κατεβάσεις τους drivers απο τη σελίδα της Gecube:

http://www.gecube.com/software-driver.php (στο πλαίσιο τέρμα κάτω επέλεξε RADEON HD2600PRO,512 DDR2,κ.τ.λ.)

Πρέπει να έχεις εγκατεστημένο Framework2.Με το τροφοδοτικό δε νομίζω να έχεις πρόβλημα,απλά σύνδεσε κ τα 2 καλώδια που βγαίνουν απ'τη κάρτα.

Αν λυθούν τα προβλήματα κ θέλεις να κάνεις overclock,μόνο με

το AMDGPUClockTool κ θα ανεβάζεις με βήματα 7+Mhz το πυρήνα

κ τις μνήμες με 9+Mhz.Με μικρότερα βήματα θα έχεις πρόβλημα.

Αρχική απάντηση από anion

Καλησπέρα κ χρόνια πολλά.:daisy:

Το πρόβλημα μπορεί να λυθεί αν κατεβάσεις τους drivers απο τη σελίδα της Gecube:

http://www.gecube.com/software-driver.php (στο πλαίσιο τέρμα κάτω επέλεξε RADEON HD2600PRO,512 DDR2,κ.τ.λ.)

Πρέπει να έχεις εγκατεστημένο Framework2.Με το τροφοδοτικό δε νομίζω να έχεις πρόβλημα,απλά σύνδεσε κ τα 2 καλώδια που βγαίνουν απ'τη κάρτα.

Αν λυθούν τα προβλήματα κ θέλεις να κάνεις overclock,μόνο με

το AMDGPUClockTool κ θα ανεβάζεις με βήματα 7+Mhz το πυρήνα

κ τις μνήμες με 9+Mhz.Με μικρότερα βήματα θα έχεις πρόβλημα.

Με το συμπαθιο αλλα δεν νομιζω και στα default να φταίνε οι Driver...αφου το λεει οτι και στα Default στην οθονη αναμονής βλεπει κουκκίδες (κατι τετοιο τέλος πάντων)

Και επίσης το λεει καθαρά οτι δοκίμασε τους drivers απο την ati και απο το CD και το πρόβλημα δεν έφυγε. Την επόμενη φορα ας διαβάζεις καλύτερα το πρόβλημα! :)

Φιλικα :flower:

Αρχική απάντηση από Rommel.Gr

Δεν κοιτατε κιολας μια,μηπως δεν κανει καλη επαφη η ψυχτρα;

ΥΣ:Καλη χρονια σε ολους:T:

+1 Καθώς επίσης κοίταξε εάν περιστρέφεται ο ανεμιστήρας της κάρτας (όλα πιθανά είναι)

Αυτο για την ψυκτρα του επεξεργαστη το εχω σκεφτει και εγω..γιατι τον ειχα βαλει μονος μου πριν 2 χρονια που το ειχα αναβαθμίσει κ επειδη τον τέλευταιο καιρο που μου κανει ζορια του τραβαω κανενα κλοτσιδι..παιζει να εχει γινει καμια στραβη με την ψύχτρα του!Οσο για το ανεμιστηρακι της καρτας κ εμενα και της Neneias γυρίζει κανονικα! Εμένα παντως το Aqua Mark μου το περασε ολο κανονικά χωρις κανενα προβλημα..ουτε crashare ουτε επεφταν τα γραφικα! Απορω γιατι μου κανει ολα αυτα τα problems με τα games μονο! Σκεφτομαι μηπως ειναι θέμα μητρικης μιας και ειναι AGP..περασα τους τελευταιους driviers της μητρικης "Gigabyte GA-K8NS Ultra-939"(Socket 939)Motherboard Chipset nForce3-Ultra.αλλα δεν αλλαξε κατι..κ τωρα λεω μηπως να φταιει το BIOS...να του πατησω μια αναβαθμίση ρε μαγκες του BIOS? Εχω κατεβασει το update του...αλλα ψιλοκολαω να το κανω μιας κ δεν πολυ ξερω πως γινεται και δεν θελω να γινει καμια στραβη!

ειχα και εγω το ιδιο προβλημα και ειμαι πολυ fan tis sapphire μπορει και να θες καπια update για το motherboard σου.κοιταξε στο site τις εταιρις τι εχει.ας πουμε εγω εχω το asrock dual-vista εχει βγαλει update gia αυτα.τιν ειχα αυτη τιν καρτα και δεν λεει και πολλα.αλλα την ισιοσα ετσι.ποτε μην παρεις την 2900gt an σου περασε απ το μυαλο.καλη επιλογη ειναι 3870.θα με θυμηθεις.

’λαξε το τροφοδοτικό φίλε Pats όπως σου είπα παραπάνω μήν το γυρίζεις γύρο -γύρο και μήν μας μπερδεύεις μία με το δικό σου σύστημα και μία με της Neneia. ’ντε και καλή επιτυχία

ο ανεμυστήρας γυρνάει κανονικά. Δεν νομίζω να είναι θέμα επεξεργαστή γιατί η θερμοκρασία του είναι πολύ χαμηλή και άλλωστε εμένα δεν κάνει restart... μου χαλάει όλα τα γραφικά παντού. θα δοκιμάσω να κατεβάσω τους drivers του motherboard αν κ πλεον έχω απελπιστεί. Αν δω πως ούτε αυτό δεν πιάνει θα την πάω πίσω στο e-shop και θα δώσω κάτι παραπάνω να πάρω μία καλή καρτούλα κ το σημαντικότερο οχι ΑΤΙ!!!! Ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για την βοήθεια!!!

παιδια το προβλημα μου ειαι το παραπάνω.. το πήγα το pc στο e-shop κ λενε οτι έχει βαρέσει η μητρική κ την χάνουμε... λέτε να μου λένε μούφες? το pc ούτε χρόνο δεν έχει κλείσει ακομα... καμια γνώμη??????

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.