Jump to content

Πολυμηχανημα με Fax στα 170ε?

Recommended Posts

Θελει ενα ο αδερφος μου για λιγες εκτυπωσεις κειμενου αλλα και εγχρωμες (για τα εξωφυλλα των cd του).Θελει επισης και ενα fax για την δουλεια του.

Υπαρχει κατι κυριως αξιοπιστο και κατα δευτερο λογο ποιοτικο στα 170ε?

Ξερει κανεις αν καποιο απο τα HP πολυμηχανηματα με φαξ παιρνει μελανια που εχουν πανω και κεφαλη?

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978136&product=855286

Αυτο γλυκοκοιταζω (hp 6310) αλλα θα ηθελα να αλλαζει η κεφαλη μαζι με τα μελανια ...

Και εγω εχω το 6310. Αρχικα ειχα παρει το 5780 αλλα το software δεν ηταν συμβατο με win2000 και μου το αλλαξανε χωρις χρεωση με το 6310.

Το δουλευω μεσω δικτυου, γενικα ειμαι ικανοποιημενος. Απο reviews διαβασα οτι τα canon ειναι καλυτεροι εκτυπωτες αλλα αυτο υπερεχει σε τιμη.

Μονο μειονεκτημα οτι ακομα και για τον εκτυπωτη θελει driver, δεν τον μοιραζει σαν κλασικο shared printer για να τον βρεις μεσω δικτυου. Απο την αλλη μοιραζει ως shared folder το card reader. Μεσω web interface μπορεις να σκαναρεις.

Προτεινω την εγκατασταση του corporate software που υπαρχει στο site της HP ωστε να αποφυγεις ολο το bloatware, εκτος και αν το χρειαζεσαι

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.