Jump to content

ATI RADEON HD 2600XT HELP ME PLEASE...Εχω Φρικαρει

Pats

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ GREEKLISH ΠΡΙΝ! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΡΧΗΝ...ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ..ΛΟΙΠΟΝ ΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΟΥ...ΕΧΩ ΕΝΑ ΨΙΛΟΠΑΛΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑΚΙ... ΜΕ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ "AMD Athlon 64, 2000 MHz (10 x 200) 3200+" ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ MOTHERBOARD AGP "Gigabyte GA-K8NS Ultra-939"(Socket 939)Motherboard Chipset nForce3-Ultra, RAM 1024MB DDR 400MHZ 128bit,BIOS Type: Award Modular BIOS v6.00PG(System BIOS Date 07/20/05)....ME WINDOWS XP PRO ENG. ME SERVICE PACK 2!

ΠΡΙΝ 15 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΚΗΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΠΑΛΙ ΣΕ AGP,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΨΑΞΙΜΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΚΑΤΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΤΟ E-SHOP ΤΗΝ "SAPHIRE ATI RADEON HD 2600XT".

ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΤΟΥΣ DRIVERS ΚΑΙ ΤΟ CATALYST CENTER ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΡΕΞΩ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΤΟ BATTLEFIELD ON LINE...ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΦΟΡΤΩΝΕ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ JOIN KANONIKA ΚΑΙ ΦΟΡΤΩΝΕ ΤΟ GAME..ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΜΠΑΙΝΑ ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ ΕΚΑΝΕ RESTART TO PC!ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΤΟ Need for Speed ProStreet ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ..ΣΤΟ PRO EVOLUTION KATA ENA ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΤΡΟΠΟ ΕΜΠΑΙΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ..ΞΕΚΙΝΟΥΣΑ..ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΓΕ ΤΟ KEYBOARD...ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΤΟΥΣΑ ΤΗ ΠΑΣΑ..Κ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5-6 SECONDS! ANYWAY...ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ...ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΤΡΩΦΟΔΟΤΙΚΟ 350W K ΕΙΠΑ ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΤΑΙΕΙ..ΜΙΑΣ Κ Η ΚΑΡΤΑ ΕΠΕΡΝΕ ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ (ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ Η ΠΑΛΙΑ) ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ETASIS 650W ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΛΥΘΕΙ...ΤΑ GAMES MOY EKANAN ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ...ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ DRIVERS TΗΣ ΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟΥ CATALYST CONTROL CENTER ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΤΙΠΟΤΑ..ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ DRIVERS ΤΗΣ OMEGA ΑΠΟ ΤΟ guru3 ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ! ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ...ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΩ ΤΟ PC ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΨΑΡΕΥΩ ΠΥΡΟΦΑΝΙ,ΠΑΡΑΓΑΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΒΡΩ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ!!!! ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ.........................

ΠΑΝΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ :rip:

Φίλε δεν γράφουμε greeklish εδώ.

Το λέει στους κανόνες.

Τόσα ποστ εδώ μέσα (υποθέτω ότι άνοιξες μερικά) δεν είδες τα ελληνικά;

Επειδή δε βγάζουμε τα μάτια μας γράφτο πάλι σε παρακαλώ να σου απαντήσουμε.

(’ντε έκανα και εγώ την παρατηρησή μου για τα greeklish :D )

Καλη χρονια και Καλως ηρθες.

Το φιλαρακι δεν σε ενημερωσε για καποια πραγματακια που θα δεις παρακατω.

περνα πρωτα μια βολτα απο δω

http://www.thelab.gr/misc.php?s=&action=faq

αλλα και εδω

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=10464

και κανε τις απαραιτητες διορθωσεις:)

Υ.Γ.ειμαστε χαλαροι λογω εορτων....συνηθως τα λαθη επισυρουν παραδειγματικες τιμωριες με μαστιγωματα και δημοσιο απαγχωνισμο:hehe:

Όπως είληφε ο ελληνοφράγμας. Αν δεν το έχεις διορθώσει τη δημοσίευσή σου μέχρι αύριο το μεσημέρι, το θέμα θα φύγει τελείως.

ΟΚ...SORRY ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΠΡΙΝ..ΒΑΣΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΟΥΡΑ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΜΠΥΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΠΩΣ ΕΓΡΑΦΑ GREEKLISH!!!

Ωχ...Λυπηθητε με χαχαχαχα! Να πιασω να τα ξαναγραψω παλι οοολα αυτα? :p Ωχ παναγία μου.. χεχεχε!!!Να το ξαναγράψω..???

Ας ελπίσουμε τουλαχιστον να βρεθει κανενας καλος Χριστιανος να Helparei γιατι εχω λαλίσει με την κωλοκαρτα...Οχι τιποτα αλλο αλλα οσο επαιζα games καθομουν και σπιτι..κ εκανα και λιγο οικονομια,τωρα που δεν εχω τι να κανω ολο γυρναω εξω και χαλαω καργα φραγκα...Απο μια καρτα θα καταστραφω,θα αρχισω να παιρνω δανεια, να μην κυκλοφορω με το αμαξι αλλα με ποδηλατο....Αρα αυτο σημαινει μια καρτα γραφικων μπορει να σου καταστρεψει τη ζωη..η επισης πως οι Υπολογιστες εχουν σαν αποτελεσμα την δημιουργια ποδηλατοδρομων σε πολλες γειτωνιες του λεκανοπεδιου!

Βασικά η πλακα ειναι πως ειχα πεισει κ τη κοπελια μου να αλλαξει καρτα γιατι παιζαμε μαζι On Line Battlefield οταν καμια φορα ημασταν χωριστα απο τα σπιτια μας..και την επεισα να παρει κ αυτη ATI και πηρε την RADEON HD 2600PRO PCI-X και παρολο που εχει συστημα πολυ ανωτερο με το δικο μου τις κανει και αυτης πολλες ασταθειες η καρτα...και με κραζει τωρα...χαχαχα Τρωω παντοφλα καργα...Σωστε με ρε σεις...

Εγω προσωπικά δεν μπορεσα να το διαβασω επειδη ήταν όλο κεφαλαία....

εαν εχεις αλλο υπολογστη ή φιλου σου να δοκιμασεις μονη της την καρτα θα ειναι η πιο γρηγορη μεθοδος να αποκλεισεις πολλα σεναρια.

εαν η προηγουμενη καρτα ηταν nvidia δοκιμασε να καθαρισεις καλα τους παλιους drivers

και ξαναπερνα πρωτα το .net framework 2 και μετα τους ati catalyst 7.12

δοκιμασε και εδω ειμαστε:)

Το θεμα ειναι που βρισκεις φιλο με μητρικη AGP...αλλιως θα το ειχα ηδη δοκιμασει..Μονο εγω ζω ακομα στισ σπηλιες..ο κοσμος πλεον εχει εξελιχθει..

To ίδιο ακριβώς πρόβλημα έχει και ένας φίλος μου με την HD2900. Ξεκινάει το Pro street, παιζει τα βιντεακια και μπαινει στο μενου και μετα απο 10 δευτερολεπτα... μπαμ πάγωμαρα και restart.

Και στο Counter το ίδιο. Το counter κολούσε όταν έμπαινε στο παιχνίδι και μετα restart.

Η με ctrl alt del η alt+f4 πηγαινε πισω σε win. Τα πραπάνω σε συστημα αγορασμένο απo eshop και με εγκατεστημενο τον πιο καινουριο catalyst.

"?"

Υ.Γ Τα ίδια σπατά και σε winxp και σε vista clean install

μην πνιγεσαι.........τα προβληματα στα pc θελουν ηρεμια και χρονο.:)

για ποια επακριβως καρτα μιλαμε?

Υ.Γ.θα γινω κακος αμα πω οτι και του Pats και του alexis οι καρτες ειναι απο e-shop?:p

Χμμμ ε τοτε τι να πω..για να μου λες τα ιδια ο φιλος σου..για να εχει τα ιδια και η κοπελια μου..θα φταιει η σειρα 2χχχ ολοκληρη ...α ρε ΑΤΙ μας κατεστρεψες...Οχι τπτ αλλο..τοσα χρονια μονο ΑΤΙ παιρνω και οποτε σε κραζανε οι φιλοι μου με τις "Ιν Βιντιες" παντα σου επερνα εγω τα κομματια...

ΥΓ: Για την Saphire RADEON HD 2600XT !!!Ναι απο e-shop την πηρα.... Μηπω να παω να τους την τριψω στη μαπα?

εαν καποιο e-shop point ειναι κοντα σου δωσε τους την καρτα μαζι με την αποδειξη αγορας και ζητα εναν ελεγχο καλης λειτουργιας.

(αρκει να μην σου πουν 1 βδομαδα...ζητα να γινει σε 1-2 εργασιμες)

εξηγησε τους τα προβληματα που σου κανει και εαν υπαρχει ασυμβατοτητα ζητα αλλη καρτα......γενικα ψαχτο λιγακι.κριμα να χαλασεις τα νευρα σου για κατι που ισως δεν ηθελε εξ αρχης να δουλεψει σωστα

Αρχική απάντηση από greekfragma

Υ.Γ.θα γινω κακος αμα πω οτι και του Pats και του alexis οι καρτες ειναι απο e-shop?:p

Οοοοοχι!

Απο το Eshop ειναι και του φιλου μου.... :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.