ea6gka Μάρτιος 2, 2008 #61 Μάρτιος 2, 2008 ναζ ειναι απιστευτο αυτο που επαθες , απο που και πως ειναι αγορασμενοι αν επιτρεπετε?DD τι εγινε τελικα με τον δικο σου , ειδες φως?
naz Μάρτιος 4, 2008 #62 Μάρτιος 4, 2008 ναι οντως απιστευτο φιλε μου...αλλα τοσο χρονια ενασχολησης με τους υπολογιστες μου κατεστησαν σαφες οτι τα παντα ειναι πιθανα....ειναι αγορασμενοι απο eshop μετρητα εντος εγγυησης κανονικοτατα,γιατι ρωτας?daytime dreamer αν θελεις σου φερνω εγω το δικο μου αφρολεξακι απο εναν απο αυτους που καηκανε για να δοκιμασεις.βεβαια,λογω εξεταστικης περιοδου θα ειμαι διαθεσιμος απο 15 και μετα(μαρτιου).
naz Μάρτιος 6, 2008 #63 Μάρτιος 6, 2008 τι εγινε βρε παλουκαρια ? μπαινω να δω κανα νεο και δεν βλεπω να κουνιεται τπτ.επαιξε ο δισκος daytime, η τσαμπα ετρεχες? αντε πες μου τπτ καλα νεα να αναπτερωθει το ηθικο!
HuLuVuZ Μάρτιος 6, 2008 #64 Μάρτιος 6, 2008 και αν ερθω εγω και σου πω οτι αγορασα δυο πανομοιοτυπους δισκους με διαφορα στην ημερομηνια παραγωγης κατα μια μερα και καηκανε ταυτοχρονα και οι δυο θα το πιστεψεις??? ψαχνω τωρα περα δωθε μπας και βρω παρομοιους,αλλα οι πιθανοτητες ειναι μηδαμηνες.......τρομαρα μου ηθελα και 16 cashe ! Τα πάντα είναι πιθανά και κυρίως,αυτά που είναι απίθανο να συμβούν !!!!! ελλατωματική παρτίδα μου μυρίζει. Τουλάχιστον με την εγγύηση έγινε τπτ
Daytime Dreamer Μάρτιος 6, 2008 Author #65 Μάρτιος 6, 2008 ακομα παιδια δεν τον εχω δοκιμασει ... δεν το ρισκαρω γιατι μου ειπαν διαφοροι οτι χωρις το αφρολεξ θα καει αμεσα η πλακετα. Με εχει φαει και εμενα .... τι να κανω ομως υπομονηNaz, αν δεν βρω καποια λυση θα περιμενω μεχρι τις 15. Να δουμε τι γινεται και με τους δικους σου dude ...
naz Μάρτιος 6, 2008 #66 Μάρτιος 6, 2008 ok ναι απο 15 που θα εχω χρονο και γω βρισκομαστε και τους αλλαζουμε τα φωτα !huluvuz εχω μεσα στους δισκους αρχεια που πρεπει οπωσδηποτε να σωθουν και περιμενω καποια στιγμη που θα εχουμε χρονο να κανουμε το εγχειρημα και ο θεος βοηθος.
Daytime Dreamer Οκτώβριος 15, 2008 Author #67 Οκτώβριος 15, 2008 Να κανω και ενα ξεθαμα για ενημερωση ... Τελικα αλλαχτηκε η πλακετα του σκληρου και ...παιζει! Μια χαρα κιολας. Τον δοκιμασα σε εξωτερικη θηκη και διαβαζονται ολα κανονικα. Τα εκανα ολα copy στους σκληρους που εχω για backup αλλα τα αφησα και μεσα τα data γιατι ποτε δεν ξερεις
PetrosD Οκτώβριος 15, 2008 #68 Οκτώβριος 15, 2008 Και άντεξες 6 μήνες με την αγωνία των data σου; Μπράβο κουράγιο!
Daytime Dreamer Οκτώβριος 15, 2008 Author #69 Οκτώβριος 15, 2008 Και άντεξες 6 μήνες με την αγωνία των data σου; Μπράβο κουράγιο!Βασικα δεν αντεχα την σκεψη να τον κουμπωσω επανω και να μην παιξει ... ε μετα απο καιρο λεω ας γινει οτι θελει και τον δοκιμασα. Υποψιν οτι εψαχνα ενα ιδιο "μαξιλαρακι" απο χαλασμενο WD ωστε να ταιριαζει τελεια. Βρηκα απο εναν 160αρη χαλασμενο απο δουλεια πριν λιγο καιρο ε και το δοκιμασα, επιτυχως ΕΥΤΥΧΩΣ!!Ας καει ολο το hardware (οπως τα κακαρωσε και η abit πριν λιγες μερες) αλλα τα data μου με πιανει φρικη στη σκεψη να τα χασω. Απο τοτε ολα σε διπλους δισκους και τα πολυ σημαντικα ΚΑΙ σε dvd
felix Οκτώβριος 16, 2008 #71 Οκτώβριος 16, 2008 Μπορείς να αναφέρεις συγκριτικά τις 2 εκδόσεις δίσκων (ή PCB)για να ξέρουν και οι επόμενοι τί matching γίνεται και σε ποιούς κωδικούς ώστε να υπάρχει επιτυχία στην μεταμόσχευση?
Vatos_locos Οκτώβριος 16, 2008 #72 Οκτώβριος 16, 2008 ήρωας εγώ στις 2 μέρες αν δεν έβγαζα άκρη θα τον είχα πετάξει
Daytime Dreamer Οκτώβριος 16, 2008 Author #73 Οκτώβριος 16, 2008 Μπορείς να αναφέρεις συγκριτικά τις 2 εκδόσεις δίσκων (ή PCB)για να ξέρουν και οι επόμενοι τί matching γίνεται και σε ποιούς κωδικούς ώστε να υπάρχει επιτυχία στην μεταμόσχευση?Man, διαβασε ολο το thread, ειναι ολα πολυ ξεκαθαρα. Δεν εγινε μεταμοσχευση. Η πλακετα σταλθηκε USA και απο εκει μου μεταφερανε το bios info της πλακετας σε αλλη συμβατη την στειλανε πισω , την κουμπωσα και δουλεψε
felix Οκτώβριος 16, 2008 #74 Οκτώβριος 16, 2008 Αυτο ακριβώς λέω...Η "συμβατή" τί χαρακτηριστικά είχε (κωδικό,controllers) σε σχέση με την αρχική...."Μεταμόσχευση" το είπα μιας και άλλαξες πλακέτα...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.