spiv Ιανουάριος 2, 2008 Author #41 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2008 δίκιο έχεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Ιανουάριος 2, 2008 #42 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2008 Καλά πολύ γέλιο το τόπικ εκ του φυσικού του...καλή η σκέψη φίλε προχώρα το! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sektor Ιανουάριος 2, 2008 #43 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2008 Εγώ θέλω να δω τι γίνεται σε περίπτωση RMA ή αντικατάσταση κάποιου Part. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melkon Ιανουάριος 2, 2008 #44 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2008 -τι επαθε η mobo -βραχυκυκλωσε -απο τι? -απο λαδι συζητηση μεταξη μεταξυ του τολμηρου user και του πωλητη Παντως αν το επηχειρησεις δειξε μας φωτο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Louris7 Ιανουάριος 2, 2008 #45 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2008 Και μετα κανε και καμια τηγανητη πατατα.... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιανουάριος 2, 2008 #46 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2008 Να με συγχωρείτε που θα κλειδώσω το παράλογο τούτο ε; Φίλε μου SPIV, δεν είναι chat εδώ. Κάνε μου τη χάρη και μην κάνεις Post για κάθε 2 λέξεις που θέλεις να πεις. Υπάρχει και το κουμπάκι διόρθωση Black Hole! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.