flyboy Ιανουάριος 3, 2008 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2008 Ναι θα σου τα βλέπει κανονικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonnie_chivas Ιανουάριος 3, 2008 Author #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2008 ωραια παιδια ευχαριστω πολυ θα παρω να ρωτησω αν μπορω να κανω την αλλαγη αν και δε νομιζω γιατι μου ειχαν πει οτι την παρασκευη μαλλον θα ηταν ετοιμο το μηχανημα και δε νομιζω να θελουν να το ξαναλαξουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Ιανουάριος 3, 2008 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2008 Αρχική απάντηση από Jonnie_chivas καταρχην δεν ψωνιζω οτι μου λενε οι πωλητεσ και κατα δευτερον δεν ειμαι εγω υποχρεωμενος να ξερω ολα αυτα για τουσ pc αλλιως θα πηγαινε ο καθε ενας να κανει τον πωλητη σε τετοια μαγαζια!αμα δε σε βοηθησουν οι πωλητες ποιοι θα σε βοηθησουν για να καταλαβω και εγω?δεν ειμαι υποχρεωμενοσ να καθομαι να διαβαζω και να μαθαινω ολα αυτα για να παω να παρω ενα pc!ελεοσ!τεσπα δηλ αμα βαλω τα xp τα 64bit θα μου βλεπει τα 4Gb ram?To P5KC τησ asus εχω παρει mobo. Συγνώμη φίλε αλλά αν δεν θέλεις να πάρεις γουρούνι στο σακί πρέπει να κάτσεις να διαβάσεις μερικά πράματα πριν δώσεις τα λεφτά σου για να τα αγοράσεις...Και δεν μιλάμε για τίποτα δύσκολο γιατί σε όλα τα φόρα παντού θα βρείς αντίστοιχα θέματα και reviews για καρτες γραφικών, μπόρντ και επεξεργαστές ή ότι άλλο.Γιατί μετά θα έρχεσαι εδώ (ή όπου αλλού) και θα γράφεις ότι σε πιάσαν κορόϊδο και σου πούλησαν την τάδε άχρηστη κάρτα στο δείνα κατάστημα, ότι είναι κλέφτες, λαμόγια, άσχετοι κλπ κλπ κλπ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonnie_chivas Ιανουάριος 3, 2008 Author #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2008 ναι αυτο που λες οτι πρεπει να ψαχτει ο καθε ενας μονοσ του εχεις δικιο.και εγω τωρα και μερικουσ μηνες μπαινω σε διαφορα sites και ρωταω.απλα ειδικα στο θεμα της καρτας γραφικων επειδη υπηρχαν διαφορεσ αποψεισ με το ποια ειναι ποιο καλη nvidia 8800gt η' ati hd3870 επρεπε να ρωτησω καποιον απο το μαγαζι που υποτιθετε πρεπει να ξερει να με διαφωτισει.σε αλλα μαγαζια για πχ τουσ ελεγα ποια μητρικη η' ποια ραμ και μου ελεγαν λεπτομερωσ.τωρα αμα σου απαντανε δε ξερω τι να σου πω και παρε οποια θελεισ και οπωσ λεσ και εσυ θα δωσεισ τοσα λεφτα και δε θα μαθεισ καποια πραγματα πιστευω πως ο πωλητης πρεπει να γνωριζει τα στοιχειωδη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Ιανουάριος 3, 2008 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2008 Αρχική απάντηση από GoriLLakoS [Σήμερα, στις 14:49] Κάτι έχω ακούσει εγώ για καινούριο patch το οποίο θα βλέπει 4GB...Αλλά μπορεί να είναι και αρλούμπες......:alien: kala βασιλη κι εγω εχω ακουσει....αλλα....υπαρχει? χρονια πολλα για την γιορτη σου ρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
MV040 Ιανουάριος 3, 2008 #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2008 επειδη σκέφτομαι να περάσω σε vista 64-bit να ρωτήσω κάτι πολύ απλό,πέραν από το πως και πόση μνήμη βλέπει το κάθε OS, πλεονεκτούν κάπουτα Vista έναντι των XP; Π.χ δίνουν frame στα παιχνίδια; δίνει καλύτερη απεικόνιση και γραφικά λόγω DX 10; δίνουν επιδόσεις στα προγράμματα; ή απλά αυτό που παίρνει ο χρήστης μόνο είναι το ομορφότερο περιβάλλον; Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Ιανουάριος 3, 2008 #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2008 τα vista ειναι πολυ πιο ασφαλη, πιο ομορφα, πιο widgeted, πιο βαρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιανουάριος 3, 2008 #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2008 Αρχική απάντηση από fotme kala βασιλη κι εγω εχω ακουσει....αλλα....υπαρχει? χρονια πολλα για την γιορτη σου ρα Ευχαριστώ ωρέ.. Σύμφωνα με αυτό... http://www.digitimes.com/bits_chips/a20071220PD212.html Θα πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος να φαίνονται και τα 4GB μιας και στην Microsoft όλη μέρα τους ρωτάνε γιαυτό το πράγμα.. Δεν πιστέυω όλα τα laptops να έχουν Vista 64 , καλά για XP δεν κάνω λόγο καν... Απλό σκεπτικό κάνω απο μέρος μου... Kαι όπως είπε και κάποιος πολύ σωστα πιο πρίν...ο λόγος που δεν φαίνονται και τα 4GB είναι πώς τα υπόλοιπα MB που δεν φαίνονται τα χρησιμοποιούν για addresing οι καρτες γραφικών, το I/O κτλ κτλ . Οπότε το μόνο πρόβλημα είναι η μη σωστή ένδειξη όλης της μνήμης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Ιανουάριος 4, 2008 #29 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2008 Κοιτα οτι βαζουν 4GB δεν σημαινει καταναγκη οτι τους νοιαζει αν θα φαινονται κ 4. Αυτη δινουν τον πλεοναζοντα εξοπλισμο..την δυνατοτητα...good for them...good for u if u can use it all.1+GB για addressing ειναι απιθανα πολυ. τωρα ΧP ειτε svista 32 το ιδιο πραγμα ειναι, 32 32. και τι? μεχρι μεσα 2008 θα εχουν ακομα XP, αυτοι το θελανε..το revert που εκανε η HP και Dell ειναι γνωστο.Κοιτα banneraki που εχουν εδω,http://www.dell.com/content/topics/segtopic.aspx/winxp_inspnnb?c=us&cs=19&l=en&s=dhsΑληθεια εχετε δοκιμασει να κλεισετε τελειως το paging? Μηπως στο συνολο βλεπει 4? και γιαυτο ολοι μας βλεπουμε μεταβλητο ποσο φυσικης μνημης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.