martinis7 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2008 γεια σας παιδεια και καλη χρονια.αγορασα πριν λιγες μερες μερικα κομματακια και συνεθεσα ενα καινουριο pc αλλα εχω προβλημα με τον ηχο.Η καρτα ηχου του mobo ειναι 7.1 HD Audio(P5E3 deluxe) και εχω ηχεια creative 5.1 Ο ηχος δεν αλλοιωνεται ουτε στο σημα εκιννησης του pc ουτε στα παιχνιδια αλλα μοναχα οταν βαζω να ακουσω μουσικη μου κανει διακοπες συνεχεια.αλλαξα οδηγους,τους εβγαλα και τους ξαναεβαλα, ξαναεκανα format,εβγαλα τα XP και εβαλα VISTA αλλα το προβλημα παραμενει το ιδιο.διακοπες μοναχα οταν ακουω μουσικη και full παρασιτα.οποιος μπορει ας δωσει τα φωτα του.Ευχαριστω προκαταβολικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
bkbilly Ιανουάριος 1, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2008 Δεν το έχω ξαναδεί αυτό αλλά μπορεί να φταίει το εξής:Αν έχεις front panel στο κουτί σου για να συνδέεις ακουστικά που το οποίο είναι συνεδεμένο με το εσωτερικό του κουτιού σου στην υποδοχή για ήχο τότε μπορεί να συμβαίνει αυτό που λές.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
martinis7 Ιανουάριος 1, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2008 το εχω συνδεδεμενο αλλα επειδη πιστεψα και εγω οτι μπορει να εφταιγε αυτο το εβγαλα αλλα το προβλημα παρεμεινε ιδιο.το κορυφαιο που ξεχασα να αναφερω ειναι οτι οταν περασα τα ωιστα χωρις να περασω οδηγους καθολου η μουσικη επαιζε κανονικα.αντε να βγαλω ακρη τωρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bkbilly Ιανουάριος 1, 2008 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2008 Δεν είναι σωστοί οι οδηγοί που βάζεις... Τα vista βρήσκου σχεδών πάντα τους πιο κατάληλους και γι' αυτό καλό είναι να μην τους αλλάζεις!!! Αφού σου δουλεύει χωρίς να βάλεις τους δικού σου οδηγούς τότε γιατί τους βάζεις; Χαζό δεν είναι; Αν θέλεις οποσδήποτε να βάλεις δικού σου οδηγούς τότε να ψάξεις από την επίσημη εταιρία τους τελευταίους οδηγούς και έτσι πιστεύω οτι θα είσαι μια χαρά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.