Jump to content

Νεο Κουτάκι

dark221416003258

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από dark22 [Χθες, στις 14:34]

Είναι πολλά τα λεφτά ’ρη... :p

εεεμ και γω τι λεω τοση ωρα? :p

και εγω αν δεν μου εβγαινε ~80 ευρω σιγα μην το επαιρνα :D

παντως δεν εχεις 8εσει οριο τιμης οποτε ο κα8ης μας μπορει να αφησει την φαντασια του να οργιαζει με την παρτυ του....κουτιου σου :blink::tomato:

Πλάκα σου κάνω βρε... απλά κόλαγε η ατάκα και την ανέφερα...

Μάλλον πως θα πάω για το 832 τελικά... δεν υπάρχει και τίποτα άλλο... θα ψαχτώ λίγο ακόμα μπας και βρω κάνα lian li κοντά σε αυτό που θέλω αλλά δεν το βλέπω...

Με αέρα δεν έχω ανάγκη ακόμα για νερό (p4 3500 +scythe mine 30C-gpu+V2 36C-mother 23C-hdd 25C) ακόμα αλλά με τόσους ανεμιστήρες (6) δεν χρειάζεται ,η μητρική δεν αλλάζει θέση και είναι αρκετά πιο άνετο να δουλέψεις από το stacker .

Ψυγείο διπλό μπροστά μόνο στην θέση των δίσκων(7) η διπλό με το καπάκι από την lian li στο χώρο του τροφοδοτικού (επάνω) η μεγαλύτερο με έχτρα τρύπες ,εγώ προσωπικά το ονειρεύομαι με αυτό.

http://www.koolance.com/water-cooling/product_info.php?cPath=28_48&products_id=214

http://customerpics.xoxide.com/viewimages.php?sku=80137&id=1788

Όχι η μητρική είναι σταθερή

Αυτό λέω να πάρω...

Αλλά δεν το βρίσκω σε μάυρο χρώμα με πλαινό παράθυρο... το έχω βρει μόνο σε ασημί...

Οπότε το ψάχνω ακόμα...

αφερεις το πλαινο καπακι,κοβεις πλεξυ στις διαστασεις που 8ελεις και το περνας με σηλικονη

το πλαινο με το πλεξυ εχει κανα 40αρι

δες στη checkmate,ειχαν πριν απο καποιον καιρο

To "παιδι" απο συνευρεση παλιου στακερ με το antec 900 ....μοιαζει περισσοτερο!!:p

(και δεν το "ριχνεις" και ποιοτικα .....ακου εκει thermaltake??:D)

Την τιμη του φοβαμαι ...ενεκα lian li...Ξερει κανεις??

Σιγουρα δεν θα είναι απο τα φθηνά.....

αλλά αυτο που μου αρέσει περισσότερο ειναι ο χώρος κάτω απο την Μητρική.

Ηδη το φαντάζομαι με το ψυγείο στον πατο κλπ κλπ:D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.