ennia Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2008 Παιδια γεια σας και χρονια πολλα, καλη χρονια.Θα ηθελα να μου πειτε πως θα φτιαξω ενα bootable dvd με το nero? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bkbilly Ιανουάριος 1, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2008 Θα πρέπει να έχεις το iso αρχείο που έχεις κατεβάσει και μετά απλά το γράφεις σε cd-dvd!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Ιανουάριος 1, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2008 το iso αρχείο θα γραψω σε d-dvd ή τα αρχεια που ειναι μεσα στο iso? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bkbilly Ιανουάριος 1, 2008 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2008 Αρχική απάντηση από ennia [Σήμερα, στις 19:07] το iso αρχείο θα γραψω σε d-dvd ή τα αρχεια που ειναι μεσα στο iso? Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το ανοίξεις το iso με το nero burning rom και μετά να πατήσεις εγραφή! Θα πρέπει να προσέξεις στα αριστερά να έχει την επιλογή "Εικονικό αρχείο CD ή DVD":magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Ιανουάριος 1, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2008 μου βγαζει αυτο το μηνυμα ομως Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick2crete Ιανουάριος 1, 2008 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2008 Εχει επιλογη για bootable cd/dvd .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Ιανουάριος 1, 2008 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2008 πιο nero εχεις? εγω το 6.6.1.4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bkbilly Ιανουάριος 1, 2008 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2008 Αρχική απάντηση από ennia [Σήμερα, στις 19:29] πιο nero εχεις? εγω το 6.6.1.4 Έχω το nero 7.Μπορεί γι' αυτό να σου δημιουργεί προβλήματα...Αν μπορείς να βρείς το καινούριο τότε βάλτο. Δεν ξέρω πως μπορείς με το παλιό να το γράψεις με αυτό το παλιό!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick2crete Ιανουάριος 1, 2008 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2008 H photo πανω ειναι απο το 8...αλλα και το 6 ειχε σιγουρα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιανουάριος 2, 2008 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2008 Το έχει και το Nero 6 αυτό. Αλλιώς πάρε κάποιο CD/DVD Image manipulation software, όπως το PowerISO, MagicISO κλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Ιανουάριος 2, 2008 Author #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2008 Πηγα σε ενα φιλο μου που εχει το nero 8 το εφτιαξα αλλα δεν bootαρι. δεν ξερω γιατι...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dohc161416003179 Ιανουάριος 3, 2008 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2008 Φαντάζομαι ότι έχεις επιλέξει από το μενού του BIOS, να μπουτάρει το pc από το dvd κι όχι από το σκληρό, ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Ιανουάριος 3, 2008 Author #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2008 φυσικα.................................................................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtpaonik Ιανουάριος 3, 2008 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2008 Μπορεις να το κανεις με το power iso απλα θα κανεις διπλο κλικ πανω του θα πατησεις εγγραφη και ολα οκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Ιανουάριος 3, 2008 Author #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2008 θα το δοκιμασω αυριο......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.