Jump to content

Οι φθηνότερες DDR2 2x1GB με D9 GKX ??

TifoziF1

Recommended Posts

Ποιές είναι οι φθηνότερες μνήμες με GΚX ? Θέλω να πάω σε 4χ1GB και επειδή οι CellShock 8000 4-4-4-12 μου φαίνονται λίγο ακριβές για να διπλασιάσω τα κιτάκια μου, λέω να βρώ τίποτα άλλο.

Μπορείτε να προτείνετε τίποτα ?

Υ.Γ. Κοίταξα την λίστα του GorriLLakos αλλά άκρη δεν έβγαλα.

Αρχική απάντηση από Spyrus [Σήμερα, στις 17:21] -> Τα D9GMH δε θα παίξουν μαζί; Γιατί εκεί έχεις επιλογές.
Θα παίξουν με 5-4-4-12 στα 1050+ και όχι 4-4-4-12 :(

Δεν ψάχνω φθηνές, ψάχνω φθηνότερες από αυτές http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977727&product=907170

Αν θέλω να παίξω με 5άρια στα 1050+ πουλώ αυτές που έχω και παίρνω κάτι τέτοιο http://www.memoryc.com/products/description/4GB_G_Skill_DDR2_PC2_8000_PQ_Series-5_5_5_15-Dual_Channel_kit/index.html

Αρχική απάντηση από Spyrus

Κοίτα το overclocking με 4 dimm είναι πιο δύσκολο.

Εγώ θα πήγαινα στη λύση 2x2GB με τις 1000άρες G.Skill που πάνε 520-540 @ 5-5-5-x.

+1. Oντος. Αλλα ειναι και πολλα τα λεφτα.

Παρ'αυτα ενας χρονισμος και με 4 dimms μπορει να γινει.. Ισως να πρεπει να μετακινισεις πολλες φορες με διαφορους συνδιασμους τα dimakia σου στα slots μεχρι να σου ''κατσει'' .

Δοκίμασα αυτές που έχω πάνω μαζί με ένα ζευγάρι Crucial me GMH και έπεζαν στα 1000+ με 5-4-4-12 @ 2.25-2.3V. Έλεγα μπάς και με 2 ζευγάρια GKΧ να παίζουν στα 1000+ με τεσσάρια μέχρι 2.3V. (τα παραπάνω για κάθε μέρα)

Το θέμα είναι : τα σκάω πάλι (190+ ευρά) για CellShock GKX 1000 CL4 ? Ή πουλάω αυτές που έχω και παίρνω 1 γρήγορο 2χ2GB κιτ σαν το παραπάνω ?

Αρχική απάντηση από fotme -> νομιζω ομως οτι αυτες οι gkx ειναι φιλιπινο made, δεν ειναι σαν τις παλιες.. correct me if wrong

edit> στα φθηνα μνημονια εννοω

Για ποιές λές ?

Στην υπογραφή σου λέει 975 και όχι 1125 στα 2.2V που είναι μεγάλη διαφορά.

Πρέπει να σκεφτείς επίσης που θέλεις να τρέχουν για 24/7 για να βολεύουν οι

τάσεις και οι διαιρέτες.

Πάντως αν όντως για κάθε μέρα είσαι κάτω από 1000 με 4άρια τότε

τα 540@5-5-5-χ είναι σχεδόν το ίδιο με 470 περίπου με 4άρια.

Και έχεις δύο γίγκα παραπάνω που είναι άλλος αέρας...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.