god Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2008 θα βγουν αυτες τις μερες καινουριες καρτες?θελω να αλλαξω την καρτα μου αλλα δεν ξερω αν ειναι καλυτερα να περιμενω λιγο ή να παρω τωρα την 3870 ή την 8800gt.θα πεσουν οι τιμες οπως γινεται καθε φορα τα χριστουγεννα?
mariosalice Ιανουάριος 2, 2008 #2 Ιανουάριος 2, 2008 To Μάρτιο ή τέλος Φεβρουαρίου θα δούμε νέες κάρτες.Nομίζω ότι από την Nvidia θα δούμε μια διπλή κάρτα με SLI (d9e=enthousiast), που προσωπικά δεν την πάω και και μια φθηνή έκδοση (d9m=mainstream), όλες με DX10.1, PCIe 2.0, 65nm, ενώ από ΑΤΙ θα δούμε τις R680 με δύο πυρήνες (ιστορικά η ΑΤΙ έχει καλή τεχνογνωσία για πολλαπλούς πυρήνες) και τις RV620, RV635, όλες στα 55nm με DX10.1 και PCIe 2.0.Την άνοιξη Μάιο ή Ιούνιο θα δούμε τις πραγματικά δυνατές κάρτες της Nvidia (d9p=performance).Με λίγα λόγια κατά τη γνώμη μου (επειδή για πολλούς λόγους δεν πάω τις διπλές SLI υλοποιήσεις της Nvidia του στυλ 7950gtx που είχαμε δει παλιότερα, ούτε το 3-way SLI), από το Φεβρουάριο μέχρι το καλοκαίρι, ο συνδυασμός R680 ATI απλή ή σε CF, με μητρικές Intel θα είναι αχτύπητος.Νομίζω ότι για όσους έχουν Nvidia chipset θα συμφέρει να βάλουν δεύτερη 8800gtx σε SLI (ήδη υπάρχουν καινούργιες στα 300).Για όσους έχουν Intel chipset συμφέρει να περιμένουν τις νέες R680, RV620, RV635, το Φεβρουάριο Μάρτιο, εκτός και αν είναι φανατικοί υπέρμαχοι της Nvidia, οπότε μένουν με ότι έχουν μέχρι το καλοκαίρι.Αλλά περί γούστου ...
Sektor Ιανουάριος 4, 2008 #5 Ιανουάριος 4, 2008 Νομίζω ότι για όσους έχουν Nvidia chipset θα συμφέρει να βάλουν δεύτερη 8800gtx σε SLI (ήδη υπάρχουν καινούργιες στα 300).Για όσους έχουν Intel chipset συμφέρει να περιμένουν τις νέες R680, RV620, RV635, το Φεβρουάριο Μάρτιο, εκτός και αν είναι φανατικοί υπέρμαχοι της Nvidia, οπότε μένουν με ότι έχουν μέχρι το καλοκαίρι.Συμφωνώ με αυτό.+1
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.