SSJ5 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2008 Η οθονη ειναι μια HP D8897, την εχω περιπου 7 χρονια Την τελευταια εβδομαδα η οθονη αρχισε να μου βγαζει κατι οριζοντιες γραμμες οι οποιες φαινονται εντονα σε ανοιχτοχρωμο η ασπρο φοντο. Μερικες φορες κανει κ κατι σαν τρεμοπεγμα αλλα πολυ σπανια. Πριν απο μια βδομαδα εβγαζε κατι αλλες γραμμες πιο χαμηλα (περιπου 2 εκατοστα απο το κατω μερος της οθονης) αλλα οταν εκλεινα κ ανοιγα την οθονη εφευγαν. Δοκιμασα να βγαλω κ να ξαναβαλω το βυσμα, αλλαξα drivers για την καρτα γραφικων αλλα το προβλημα παραμενει Τι λετε να φταιει; Δειτε κ την εικονα
vdeseris Ιανουάριος 1, 2008 #2 Ιανουάριος 1, 2008 lol Αν έχει πρόβλημα η οθόνη δεν θα φανεί στο screenshot!!! Τράβα φωτογραφία... :D
SSJ5 Ιανουάριος 1, 2008 Author #3 Ιανουάριος 1, 2008 Ξερω οτι δε θα φανει γιαυτο κα χρησιμοποιησα το photoshop για να δειξω πως φαινεται η εικονα. Βλεπεις αυτες τις δυο γραμμες στη μεση;
vdeseris Ιανουάριος 1, 2008 #4 Ιανουάριος 1, 2008 Αρχική απάντηση από SSJ5 [Σήμερα, στις 13:14] Η οθονη ειναι μια HP D8897, την εχω περιπου 7 χρονια Τι λετε να φταιει; Απάντησες μόνο σου... Είναι στα τελευταία της η καημένη....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.