Jump to content

New pc synthesis(Και με έχει πιάσει Crysis!)

v.djay!

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Tι καλύτερο ξεκίνημα μπορούσα να κάνω για την νέα χρονιά,από την αγορά ενός νέου υπολογιστή...

Το budget είναι 700 ,Και έχω ήδη ψύξη για τα υποσυστήματα(νερό),τροφοδοτικό,κουτί,ο8όνη,σκληρό δίσκο,drives

Θέλω ένα pc για gaming,χωρίς κλοκάρισμα,και γενικά ένα γρήγορο pc!

Έχω ήδη στο μυαλό μου συνθέσεις αλλά θέλω προτάσεις απο τους ειδήμονες του χώρου...θέλω μια amd όπωσδήποτε...

Υγ:Ta fanboy και οι "οπαδοί" να προσπεράσουν αυτό το thread.Oι γνώστες παρακαλούνται να προσφέρουν την πολύτιμη βοηθειά τους

Ευτυχισμένο το νέο έτος(Μπήκαμε στο 2008,για όσους δεν νιώσανε )

E6850+abit ip35 pro + 2 gb RAM + 8800gt είσαι περίπου στα 700 ... Δεν μπορεις να περιμενεις για 45 nm ??

Μπορει να είναι ο καλύτερος, αλλά παραείναι τα χρήματα πολλά για τον 6850.

Ίσως κάτι σε 6750 + 8800GTS να κρατούσε περισσότερο.

Επίσης με κάτι παραπάνω από 700 πάει σε 6750 + p5k + 2x3870 crossfire + 2gb ram

Αλλά δε ξέρω να σου πώ κατά πόσο αξίζει, ας προτείνουν και τα υπόλοιπα παιδιά...

Τι psu και πόσον ιντσών οθόνη έχεις?

(Αν θες οπωσδήποτε amd θα πας σε 6000/6400 Χ2, αλλά γιατί στάνταρ amd?)

Psu:BeQuiet str8 power 700watt

Monitor: tft lcd NEC 17'' (AccuSync 72XM)

Case:Soprano(midi tower)

Δεν είπα όπωσδήποτε AMD...είπα να μου προτείνετε και μια amd για να δώ τι παίζει και στις 2 πλευρές πριν διαλέξω :;-):

Καλή κάρτα δε λέω αλλά τσιμπάει λίγο η τιμή (ασχετα ότι εγω τα εσκασα γιατι δεν έβρισκα GT). Επίσης μου έκανε εντύπωση το είναι αθόρυβη για τα κυβικά της και γενικά δεν μου χαλασε την ησυχία (που εννόείται έχω πληρώσει)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.