Jump to content

Samsung 2032BW - βοήθεια απο κάποιον κάτοχο

tempo

Recommended Posts

γεια χαρά,

τι θέλω και σκαλίζω, λοιπόν πήγα να ενεργοποιήσω το κρυφό μενού της Samsung 2032ΒW για να δω τι πάνελ έχει και άλλες πληροφορίες.

Για όσους δεν γνωρίζουν πως γίνεται:

θέτουμε

Brightness στο 0

Contrast στο 0

Πατάμε το κουμπί "menu"

Πατάμε για 5 δευτερόλεπτα το κουμπί "Source"

και βγαίνει ένα πινακάκι με πληροφορίες...πχ πόσες ώρες έχει λειτουργήσει η οθόνη κλπ.

τώρα εγώ νομίζω ότι κάτι πείραξα κατα λάθος στις πληροφορίες αυτές. Αν κάποιος θέλει ας το κάνει και ας μου γράψει αν είναι εύκολο τι τιμές του εμφανίζει το πινακάκι για να διορθώσω και τις δικές μου.

θα μου έκανε μεγάλο καλο....

+ για να βγείτε απο το πινακάκι αυτό απλά κλείστε το monitor.

Φιλε δεν μπορώ να σε βοηθήσω δεν το ξέρω το θέμα, απλά θα ήθελα να σε ρωτήσω αν είσαι ευχαριστημένος από τα χρώματα και τις αποδώσεις της οθόνης και η εγγύηση τι περιλαμβάνει για να την αλλάξουν(5 περιφερειακά και 2pixel στη μέση ή κάτι άλλο;)

Αρχική απάντηση από Arxagelos

υπάρχει αντίστοιχο κρυφο μενου στις LG??????

Σβήσε την οθόνη και μετά πιέζοντας παράλληλα το Menu άνοιξε την. Μόλις ανοίξει άσε το Menu και ξαναπάτησε το μετά από 2-3sec (μόλις φύγει από την οθόνη Analog ή Digital, ανάλογα με τον πως την έχεις συνδέσει).

Για να φύγει το Service Menu απλά κλείσε και ξανάνοιξε την οθόνη.

Αρχική απάντηση από parido [Σήμερα, στις 19:23]

Φιλε δεν μπορώ να σε βοηθήσω δεν το ξέρω το θέμα, απλά θα ήθελα να σε ρωτήσω αν είσαι ευχαριστημένος από τα χρώματα και τις αποδώσεις της οθόνης και η εγγύηση τι περιλαμβάνει για να την αλλάξουν(5 περιφερειακά και 2pixel στη μέση ή κάτι άλλο;)

πολύ ευχαριστημένος απο την οθόνη. Χρώματα ζωντανά.

Τώρα για την εγγύηση δυστυχώς δεν ξέρω να σου πω ακριβώς!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.