Jump to content

ποια 32'' προτίνετε?

redbighunter

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

θέλω να αγοράσω οθόνη με την οποία θα παίζω στο pc αλλα θα βλέπω και τηλεόραση( τον ολυμπιακό φυσικα) Ποια προτίνετε?

Υ.Γ: μάλλον θα είναι κρεμαστή στον τοίχο!!!:) ή να μην την κρεμάσω? Ακούω γνώμες!!1

Εγώ προτείνω οποιαδήποτε SAMSUNG που έχω κι εγώ!

Είμαι πολύ ευχαριστιμένος με αυτή την τηλεώραση!!!!

Εγω προτείνω sharp γιατι είναι η μόνες 32αρες full hd !

Αν θες για πισί χτύπα full, η hd ready που έχω με δυσκολεύει στο σερφαρισμα, είναι όλα κολλητά και μερικές φορές με κουράζει στο scrolling...

Κοιτα, αν είναι να βλέπεις τον Ολυμπιακό, πάρε καμια 100Hz μπάς και φανεί οτι παίρνουν κάπως τα πόδια τους, ή χτυπα καμια Aquos που έχει πολυ καλη εικόνα γιατι καποια στιγμή μετα τα 5-6 γκόλ, οταν θα έχει γίνει μονότονο να χαίρεσαι τουλάχιστο να βλέπεις ζωντανό το γρασίδι... :p

Χώρια την πλάκα, αν δεν εχεις περιορισμό χρημάτων, χτύπα μια Aquos, είναι κορυφαίες κατ 'εμε.

Αλλιώς άν βρίσκεσαι σε περιορισμένο budget, πάρε ή μια Toshiba, ή μια ανάμεσα σε LG & Samsung.

Κοιτα, αν είναι να βλέπεις τον Ολυμπιακό, πάρε καμια 100Hz μπάς και φανεί οτι παίρνουν κάπως τα πόδια τους, ή χτυπα καμια Aquos που έχει πολυ καλη εικόνα γιατι καποια στιγμή μετα τα 5-6 γκόλ, οταν θα έχει γίνει μονότονο να χαίρεσαι τουλάχιστο να βλέπεις ζωντανό το γρασίδι...

:worship: :worship: :hehe: :hehe: :rofl: :rofl:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.