gatekeeper Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2007 έχω το wifi router τις sagem 1500 fast wg και έχω ενώσει ένα desktop με αυτό μέσω ethernet και ένα laptop μέσω wifi.exw "οτενετ" σύνδεση 2 mbps . στο laptop έχω βάλει μέσω του netlimiter 2 pro limit στα 10kbyte download και 2 kbyte upload.to πρόβλημα είναι το εξής ότι όταν υπάρχει διαδυκτιακή κίνηση στο laptop τότε το lineage στο desktop ναι μεν ανοίγει και τρέχει κανονικά αλλα ο παίκτης παραμένει παγωμένος.βλέπω τα πάντα γύρω να κουνιούνται αλλα ο δικός μου παίκτης παγωμένος.μετά από λίγο κόβεται εντελώς η σύνδεση στο παιχνιδι.to router δείχνει να είναι κανονικά συνδεδεμενο και το laptop τραβάει κανονικά.χρονια πολλά καλή πρωτοχρονιά και ευχαριστώ εκ των προτερων
trendy Δεκέμβριος 31, 2007 #2 Δεκέμβριος 31, 2007 Όλα τα άλλα στο desktop δουλεύουν κανονικά; Μόνο το lineage έχει πρόβλημα όταν κατεβάζει το laptop; ’σε ένα ping να τρέχει με -t προς τον lineage server και πες μας αν κόβεται καθόλου όσο κατεβάζεις.
gatekeeper Δεκέμβριος 31, 2007 Author #3 Δεκέμβριος 31, 2007 ολα τα αλλα δουλευουν κανονικα στιγμιαια μαλλον χανει την συνδεση,και κοβει το παιχνιδι
gatekeeper Δεκέμβριος 31, 2007 Author #4 Δεκέμβριος 31, 2007 τι εντολη θα δωσω ακριβως για ping ?δεν γνωριζω ip του lineage server
jogi Ιανουάριος 1, 2008 #6 Ιανουάριος 1, 2008 Δες αν το QOS ειναι ενεργοποιημένο στον Sagem. Αν ναι, απενεργοποίησε και δες αν κανει διαφορά, αλλιώς ενεργοποιησέ το και ρύθμισε το PC με το linage να εχει προτεραιότητα στο bandwidth.
gatekeeper Ιανουάριος 1, 2008 Author #7 Ιανουάριος 1, 2008 το QOS ειναι disabled sto sagem .το ενεργοποιησα και το εβαλα στην ip του desktop την επιλογη EF για καθε τυπο εφαρμογης.
gatekeeper Ιανουάριος 1, 2008 Author #9 Ιανουάριος 1, 2008 εχει παει ο αδερφος μου σε ιντερνετ καφε γιατι σπαστηκε.. και δεν μπορω να ελεγξω....lololol
gatekeeper Ιανουάριος 1, 2008 Author #10 Ιανουάριος 1, 2008 προς το παρον ολα δουλευουν μια χαρα.... ευχαριστω πολυ.. αν προκυψει κατι νεο θα ενημερωσω...
gatekeeper Ιανουάριος 2, 2008 Author #11 Ιανουάριος 2, 2008 Γεια σας και παλι... γνωριζει μηπως κανεις ακριβεις ρυθμισεις για το QOS του sagem που πρεπει να δωσω για να μην παγωνει το game στο desktop ?θελω να δωσω ολο το bandwidth στο desktop να μην μασαει μια και για το λαπτοπ δεν με πειραζει ας λαγκαρει...η ip του desktop ειναι 192.168.2.2 του λαπτοπ 192.168.2.3 και του ρουτερ 192.168.2.1
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.