filthy_dwarf Αύγουστος 19, 2014 #701 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2014 Roots Herb Spirit 0,7L - Κάβα Ανθίδης - Κρασιά, Ποτά, Καλάθια Δώρων, Μπύρες, Συνοδευτικάαυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
mer Οκτώβριος 24, 2014 #702 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2014 (edited) Ρε παιδιά το teacher's τι λέει από γεύση; Επειδή το έχει στα 11ευρώ το carrefour Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 24, 2014 από Mer Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Οκτώβριος 24, 2014 #703 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2014 Ρε παιδιά το teacher's τι λέει από γεύση; Επειδή το έχει στα 11ευρώ το carrefourΓια να το βάλεις σε κανά φαγητό μόνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Οκτώβριος 24, 2014 #704 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2014 Ρε παιδιά το teacher's τι λέει από γεύση; Επειδή το έχει στα 11ευρώ το carrefourγια φτηνιάρικο ουίσκι την παλέυει Link to comment Share on other sites More sharing options...
mer Οκτώβριος 24, 2014 #705 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2014 To jameson καλύτερο σας φαίνεται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Οκτώβριος 24, 2014 #706 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2014 ναι αλλά είναι ιρλανδέζικο το jameson δεν μπορείς να τα συγκρίνεις θα έλεγα ισάξιο του Ηaig ότι είναι αλλά σε ποιο καπνιστό Link to comment Share on other sites More sharing options...
mer Οκτώβριος 24, 2014 #707 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2014 (edited) Σίγουρα δεν μπορείς να τα συγκρίνεις όπως λες απλά έλεγα, επειδή από τα φθηνά το jameson μου αρέσει, γενικά άμα πίνεται το teacher's για να καταλάβω στο περίπου. Αλλά ντάξει με κατατόπισες! Σας ευχαριστώ! Ι ΄ll pass edit: Τελικά το τσίμπησα έτσι να το δοκιμάσω. Τόσο που το είχε μόνο και για μαγείρεμα να το πάρω τίποτα δεν είναι Άσε που προτιμώ να το δοκιμάσω και να ξέρω τη γεύση του. Έλεγα να παραγγείλω κανένα cardhu αλλά πάει για την ώρα edit #2:Ανοίχτηκε εχτές που βρέθηκα με καλή παρέα. Δεν μπορώ να πω ότι ήταν άσχημο. Ειδικά για τα λεφτά του! Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 26, 2014 από Mer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Οκτώβριος 26, 2014 #708 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2014 Yeni Raki έχει πιεί κανείς, να μας πει γνώμη; Ούζο από Τουρκία μεριά (τί διαφορά νάχει...). Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Οκτώβριος 26, 2014 #709 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2014 μερικοί τρελλαίνονται. Σε μένα φάνηκε ούζο12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Νοέμβριος 5, 2014 #710 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2014 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Νοέμβριος 5, 2014 #711 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2014 Πω ρε φίλε τι ποστάρεις βραδιάτικα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Νοέμβριος 5, 2014 #712 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2014 να το δοκιμάσεις με την πρώτη ευκαιρία. βέβαια είναι πανάκριβο Link to comment Share on other sites More sharing options...
akilleas Νοέμβριος 7, 2014 #713 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2014 Που την βρήκε την σπηλιά ο Τσιλιλής;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mer Δεκέμβριος 19, 2014 #714 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2014 (edited) Πρόσφατα είπα να ξεφύγω από τα απλά,μέχρι chivas είχα γευτεί, και δοκίμασα πολλά όπως Cardhu,Lagavulin,Talisker,Maker's mark, johnnie walker black, dimple, caol ila και ένα άλλο που δεν μου έρχεται τώρα. Με διαφορά αυτό που μου άρεσε ήταν το Lagavulin! Απλά τέλειο. Επίσης μου άρεσε το Talisker, ειδικά για την τιμή τοu, και λέω να το προσθέσω στην κάβα μου κάποια στιγμή σύντομα! Καλό μου φάνηκε και το dimple και το johnnie black. Το cardhu δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε ίσως γιατί περίμενα κάτι πιο ιδιαίτερο. Από την άλλη,αν και ιδιαίτερο, το maker's mark δεν μπορώ να πω ότι είναι στα γούστα μου. Τέλος το caol ila μάλλον δεν θα το ξανάπαιρνα. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 19, 2014 από mer 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leonidastra86 Δεκέμβριος 19, 2014 #715 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2014 Και εγω με Chivas ξεκινησα και αρχισα σιγα σιγα να ψαχνω εναλλακτικες single malt. Ακομα δε κατεληξα σε καποιο, ακομα δοκιμαζω. Glenfarclas, Glenfiddich και διαφορες συλλογες απο ολο τον κοσμο περασαν αλλα δεν εντυπωσιαστηκα ακομα με καποιο. Επομενη αγορα αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Δεκέμβριος 19, 2014 #716 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2014 αν είναι μόνο για δοκιμή μην αγοράζετε πολύ ακριβά. Βρείτε καλύτερα κάποιο αξιοπρεπές bar και δοκιμάστε εκεί πέρα. Μπορείτε κιόλας να βρείτε πίνακες στο ίντερνετ που παρουσιάζουν πού περίπου βρίσκεται γευστικά το καθένα (π.χ. καπνιστά, φρουτώδη, ελαφρά, δυνατά) ώστε να διευκολύνεστε κάπως στις επιλογές για δοκιμές. Αναζητήστε «whisky charts» «charts of whisky» κ.λ.π. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Δεκέμβριος 19, 2014 #717 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2014 http://www.masterofmalt.com/whiskies/glenrothes-select-reserve-whisky/ δοκιμάστε αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
mer Δεκέμβριος 19, 2014 #718 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2014 (edited) αν είναι μόνο για δοκιμή μην αγοράζετε πολύ ακριβά. Βρείτε καλύτερα κάποιο αξιοπρεπές bar και δοκιμάστε εκεί πέρα. Μπορείτε κιόλας να βρείτε πίνακες στο ίντερνετ που παρουσιάζουν πού περίπου βρίσκεται γευστικά το καθένα (π.χ. καπνιστά, φρουτώδη, ελαφρά, δυνατά) ώστε να διευκολύνεστε κάπως στις επιλογές για δοκιμές. Αναζητήστε «whisky charts» «charts of whisky» κ.λ.π.Βασικά αυτό εννοούσα όταν λέω δοκίμασα. Δεν μου αρέσει να μένω στις γνώμες αλλωνών πόσο μάλλον όταν πρόκειται καθαρά για γούστο του καθενός. Αφορμή στάθηκε ένα αρκετά οικονομικό bar,αξιοπρεπές με μεγάλη ποικιλία, που βρήκαμε με την παρέα μου. Επόμενη στάση είναι το jack single barrel. Δεν έχω την οικονομική πολυτέλεια να πάρω ένα μπουκάλι από τα ποτά που ανέφερα απλά για να δοκιμάσω.Οπότε και εγώ προτιμώ να κάνω την δοκιμή έτσι. http://www.masterofmalt.com/whiskies/glenrothes-select-reserve-whisky/ δοκιμάστε αυτό Α να μπράβο αυτό ήταν που δεν θυμόμουν! Καλό και αυτό edit: Στον κατάλογο είχε και τα oban και jura που δεν τα είχε εκείνη την στιγμή. Έχετε δοκιμάσει κανένα; Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 19, 2014 από mer Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Δεκέμβριος 19, 2014 #719 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2014 το oban δεν με ενθουσίασε, μου αρέσουν συνήθως τα τύπου Lagavulin, Laphroaig, Talisker, Ardbeg 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
koshal Ιανουάριος 1, 2015 #720 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2015 https://www.thewhiskyexchange.com/P-1163.aspx Μου το έφεραν δώρο και έχω ξαναπάρει άλλες 2 φιάλες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts