LevelOne Μάϊος 18, 2013 Author #641 Μάϊος 18, 2013 Επειδή τα τσίπουρα στην πλειοψηφία τους τα φτιάχνουν παράλληλα με κρασί, δεν ειναι και οτι καλύτερο. Μου φέρανε να δοκιμάσω dedicated τσίπουρο απο σταφύλι Ζαμπέλα 20 βαθμών και είναι σημαντικά καλύτερο απο τα random Τσιλιλή κλπ. Αν πετύχετε πουθενά, πάρτε για την εμπειρία. Δεν είμαι τσιπουράκιας αλλα αυτό ήταν συμπαθέστατο αν και είχε την δύναμη μιας μικρής θερμοβαρικής βόμβας.
theoamd Μάϊος 20, 2013 #644 Μάϊος 20, 2013 Chivas για φάση Καρρά.White Horse αν θες να πας τελείως αλλού.Comfort + Sprite για τις χαλαρές εξόδους.
ΓιαγκΤ Μάϊος 21, 2013 #646 Μάϊος 21, 2013 ε όχι να χαλάσεις το Chivas με καρρά!!!!!Εσύ πάλι "φτιάχτο" με Κονταρό!
Thresh86 Μάϊος 21, 2013 #647 Μάϊος 21, 2013 Μάλλον βρήκαμε γιατί ξετρελάθηκες. Καλή αρχή! Σαν Βολιώτης προτείνω αυτό του Αποστολάκη πάντως. Εδώ στην Αθήνα παίρνω βιολογικό Νάξου. Απο συσκευασμένο , τσίμπα το "Τυρνάβου". Πιο αυθεντικό. Το χειρότερο για μένα είναι το Βρυσσά, δεν ένιωσα καμιά γεύση. Αν και γενικότερα, απο εμπορικά , μην περιμένεις και πολλά. Στο Βόλο , καλό χύμα έχει αυτός στα "Φιλαράκια" αλλά οι μεζέδες του μέτριοι.
filthy_dwarf Μάϊος 21, 2013 #648 Μάϊος 21, 2013 Εσύ πάλι "φτιάχτο" με Κονταρό!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ο Κονταρός θέλει Τσονι ή κάτεσαρ
KoMM Ιούνιος 10, 2013 #651 Ιούνιος 10, 2013 οχι καμαρι δεν πηγα λαικη...vodka , ginger beer και χυμος λαιμ ετοιμος οτι χανει σε ποιοτητα αναπληρωσα σε ποσοτητα
tragikos Ιούνιος 12, 2013 #652 Ιούνιος 12, 2013 (edited) **NSFW Warning** Home - gspirits1s Webseite! Και από το FAQ: 1. Is it true that[B] the whole content of the bottle ran over the breasts of the model[/B]?G-Spirits: Yes, indeed! It΄s not just a marketing gag.2. The first G-Spirit collection is limited to 5000 bottles per spirit, so 2500 liters run over the breasts of the model?G-Spirits: No, 2500 liters all at once are too much. We produce smaller quantities, on demand we make new appointments with our models.3. You aren't going to have problems with the public health department, are you?G-Spirits: Of course not. Obviously we conform to their requirements, and ensure not to break any of the food- or consumer protection laws. We pay high attention to an hygienic filling process, furthermore medical personnel is present to verify everything is in order. όχι ότι το ξέρω το ποτό, αλλά έτυχε να με λινκάρουν στην σελίδα Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 12, 2013 από tragikos
bezdim Νοέμβριος 5, 2013 #654 Νοέμβριος 5, 2013 Η μεγάλη στιγμή πλησιάζει. Την Κυριακή έχω καζάνι. 7-8 ίσως και παραπάνω καζανιές. Φέτος και μόνο νιώθω τόση περηφάνεια για τον κόπο μου που απέδωσε, σε πρώτη φάση πολλούς βαθμούς της κλίμακας μπωμέ. Πείτε ρομαντικό τρόμπα αλλά σα να βλέπω τον προπάππου μου εκεί ψηλά να με βλέπει και να χαίρεται που έκανα μια δυνατή αρχή, μιας και όλη την φροντίδα του αμπελιου που διάλεξα για ρακή την ανέλαβα σχεδόν ολοκληρωτικά μόνος πέρα από την οικονομική συνδρομή του πατέρα μου στο λίπασμα.Τα κλήματα είναι εξ ολοκλήρου κοτσιφάλι και όχι κάποιο επιτραπέζιο που κάνει την τοπ ρακή, αλλά ταυτόχρονα είναι και παράνομο να καζανιάσεις.Καλά όλα αυτά αλλά η τελική κρίση θα έρθει όταν βγει η πρώτη παρτίδα στα 17,8 μπωμέ ακριβώς και τη δοκιμάσω.Λεφτά δε θα βγουν, ίσως καμιά 200άρα ευρώ για ένα χρόνο και αυτά ίσως πάνε πάλι στο αμπέλι, αλλά δε με νοιάζει. Ο πλούτος της φύσης και η συγκίνηση που μου προσφέρεται δεν αγοράζεται με χρήματα.
paparoach Νοέμβριος 5, 2013 #655 Νοέμβριος 5, 2013 Εμείς θα το πάμε λίγο πιο με΄τα...22-23-24 Νοεμβρίου έχουμε τις καζανιές μας για το τσίπουρο ..
filthy_dwarf Νοέμβριος 5, 2013 #656 Νοέμβριος 5, 2013 Η μεγάλη στιγμή πλησιάζει. Την Κυριακή έχω καζάνι. 7-8 ίσως και παραπάνω καζανιές. Φέτος και μόνο νιώθω τόση περηφάνεια για τον κόπο μου που απέδωσε, σε πρώτη φάση πολλούς βαθμούς της κλίμακας μπωμέ. Πείτε ρομαντικό τρόμπα αλλά σα να βλέπω τον προπάππου μου εκεί ψηλά να με βλέπει και να χαίρεται που έκανα μια δυνατή αρχή, μιας και όλη την φροντίδα του αμπελιου που διάλεξα για ρακή την ανέλαβα σχεδόν ολοκληρωτικά μόνος πέρα από την οικονομική συνδρομή του πατέρα μου στο λίπασμα.Τα κλήματα είναι εξ ολοκλήρου κοτσιφάλι και όχι κάποιο επιτραπέζιο που κάνει την τοπ ρακή, αλλά ταυτόχρονα είναι και παράνομο να καζανιάσεις.Καλά όλα αυτά αλλά η τελική κρίση θα έρθει όταν βγει η πρώτη παρτίδα στα 17,8 μπωμέ ακριβώς και τη δοκιμάσω.Λεφτά δε θα βγουν, ίσως καμιά 200άρα ευρώ για ένα χρόνο και αυτά ίσως πάνε πάλι στο αμπέλι, αλλά δε με νοιάζει. Ο πλούτος της φύσης και η συγκίνηση που μου προσφέρεται δεν αγοράζεται με χρήματα.στείλε μου κανα λίτρο με το κτελ. και σου στέλνω γλυκά ! χαχαχα
bezdim Νοέμβριος 5, 2013 #657 Νοέμβριος 5, 2013 (edited) στείλε μου κανα λίτρο με το κτελ. και σου στέλνω γλυκά ! χαχαχαΕπιτέλους μια σοβαρή προσφορά...EDIT Βασικά πες μου πόσα λίτρα θες και μια μερα θα κανονίσουμε εκτός ωραρίου λειτουργίας να κάνω RAID Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 6, 2013 από bezdim
filthy_dwarf Δεκέμβριος 17, 2013 #658 Δεκέμβριος 17, 2013 έχω φέρει στο μαγαζί μία συσκευασία Talisker με 2 ποτήρια και σκέφτομαι να μην την πουλήσω
bezdim Δεκέμβριος 17, 2013 #659 Δεκέμβριος 17, 2013 έχω φέρει στο μαγαζί μία συσκευασία Talisker με 2 ποτήρια και σκέφτομαι να μην την πουλήσω Το ίδιο σκέφτομαι και εγώ...
filthy_dwarf Δεκέμβριος 17, 2013 #660 Δεκέμβριος 17, 2013 το θέμα είναι ότι έχω ήδη ανοιγμένο ούισκι σπίτι και πλέον δεν πίνω πολύ μόνος μου και λυπάμαι μην μείνει αναξιοποίητο
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now