YDinopoulos Ιανουάριος 2, 2008 #41 Ιανουάριος 2, 2008 Αρχική απάντηση από oxide γιατι ετσι αυξανεται κι αλλο η περιεκτικοτητα σε αλκοολ Πως γινεται να αυξανεται η περιεκτικοτητα σε αλκοολ βαζοντας ζαχαρη??? Αυτο δεν το εχω ακουσει ποτε ξανα !!! Απλα βαζωντας ζαχαρη, γινεται πιο ευκολοπιοτο. Κ σε βαραει επειδη ολα τα γλυκα ποτα χτυπανε πιο γρηγορα.(Καποια χημεια στο στομαχι που δεν ξερω...)
deninho Ιανουάριος 2, 2008 #42 Ιανουάριος 2, 2008 Αρχική απάντηση από .38-.45 θαυμαστής του γυναικείου φύλλου εκ του μακρώθεν ο Chosenας εκείνα τα χρόνια, ήπιε παραπάνω από όσο άντεχε ένα βράδυ και βρέθηκε παντρεμένος. Holly **** Οπότε αντί να μας λένε ότι ποτό κι οδήγηση σκοτώνει, ας λένε ότι μεθυσμένος μπορεί μετά να βρεθείς παντρεμένες. Να δεις πως κόβουν όλοι το πιοτί
YDinopoulos Ιανουάριος 2, 2008 #43 Ιανουάριος 2, 2008 Ε Ναι...Αφου το λενε κ οι Ρωσοι.....Δεν υπαρχουν ασχημες γυναικες, απλα υπαρχει λιγη βοτκα.
Sol Ιανουάριος 2, 2008 #44 Ιανουάριος 2, 2008 Ίδια γούστα με τον YDinop. (είτε bombay με lime) αλλά ποτέ δε λέω όχι σε μία
ΓιαγκΤ Ιανουάριος 2, 2008 #45 Ιανουάριος 2, 2008 Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 13:17] Ε Ναι...Αφου το λενε κ οι Ρωσοι.....Δεν υπαρχουν ασχημες γυναικες, απλα υπαρχει λιγη βοτκα. Δεν είσαι χθεσινός, για την Ρωσία μιλάνε. Εκεί οι γυναίκες εκτός που οι περισσότερες είναι όμορφες , διατηρούνται και στην κατάψυξη : )
Zarras Ιανουάριος 2, 2008 #46 Ιανουάριος 2, 2008 ΕΙΜΑΙ GAY ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΑΡΓΑΡΙΤΕΣ(γενικως δεν ειμαι του ξυδιου εγω)
gbak Ιανουάριος 2, 2008 #50 Ιανουάριος 2, 2008 λοιπον και απο μπυρες μια μονο μου χει μεινει στο μυαλο ...για την ακουσα πολυ σοβαρα .... μονο στο μαροκο την βρηκα αυτη Casablanca Beer
ΓιαγκΤ Ιανουάριος 2, 2008 #51 Ιανουάριος 2, 2008 Αρχική απάντηση από gbak [Σήμερα, στις 15:44] λοιπον και απο μπυρες μια μονο μου χει μεινει στο μυαλο ...για την ακουσα πολυ σοβαρα .... μονο στο μαροκο την βρηκα αυτη Casablanca Beer Πέρνα και από τον Λίβανο, έχουν περίπου την ίδια ακουστική, στις μπίρες : )
perp Ιανουάριος 2, 2008 #52 Ιανουάριος 2, 2008 Πάντως στην Λιβύη αλκοόλ ουτε για δειγμα....Ναι μεν εβρισκες τις γνωστες μπυρες παντου αλλα σε εκδοση non-alcohol.... Στην Ισπανία λάτρεψα αυτην.... 0 φουσκωμα.... EDIT: gbak σου λέει κάτι αυτή?
Samael Ιανουάριος 2, 2008 #53 Ιανουάριος 2, 2008 Cuervo, σταθερη αξια...εχω πιει βαρελια ολοκληρα κ δεν ξερασα ουτε μια φορα! Για καποιο λογο το στομαχι μου (κ το κεφαλι μου ofc!) τη βρισκει με αυτο το πιομα Πιο χαλαρα πνιγω Κορωνες, specially made for da beach Btw, η Duvel ειναι μακραν η καλυτερη "μπυρα" ever. Δε βρηκα κανεναν μπαγασα να την πουλαει ομως ακομα στα περιξ του Μενιδιου
oxide Ιανουάριος 2, 2008 #54 Ιανουάριος 2, 2008 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Απλα βαζωντας ζαχαρη, γινεται πιο ευκολοπιοτο. Κ σε βαραει επειδη ολα τα γλυκα ποτα χτυπανε πιο γρηγορα.(Καποια χημεια στο στομαχι που δεν ξερω...) την ζαχαρη την λιωνεις με αναπτηρα... και βοηθα να συνεχιστει η ζυμωση που γινεται μεσα στο ποτο και παραγεται αλκοολη.
YDinopoulos Ιανουάριος 2, 2008 #55 Ιανουάριος 2, 2008 Αλκοολη απο ζαχαρη? Δεν το ηξερα...Δεν ειμαι και χημικος, αλλα δεν πιστευα οτι τα 2 αυτα συστατικα εχουν σχεση ! ΟΚ λοιπον...
alexis2044 Ιανουάριος 2, 2008 #56 Ιανουάριος 2, 2008 Αρχική απάντηση από oxide την ζαχαρη την λιωνεις με αναπτηρα... και βοηθα να συνεχιστει η ζυμωση που γινεται μεσα στο ποτο και παραγεται αλκοολη. Νομιζω και ότι με την ζαχαρη το αλκοόλ προσλαμβάνεται ταχύτερα από τον οργανισμό.
tassoss Ιανουάριος 2, 2008 #57 Ιανουάριος 2, 2008 Αρχική απάντηση από oxide [Σήμερα, στις 19:26] την ζαχαρη την λιωνεις με αναπτηρα... και βοηθα να συνεχιστει η ζυμωση που γινεται μεσα στο ποτο και παραγεται αλκοολη. το αψέντι δεν ζυμώνεται στο μπουκάλι και ούτε συνεχίζεται η ζύμωση μετά που θα το ρίξεις στο ποτήρι (στις μοναστηριακές μπύρες μπαίνει ζάχαρη κατα την εμφιάλωση για να συνεχιστεί κάποιο είδος ζύμωσης) η ζάχαρη στο αψέντι είναι για να καλύψει την πικράδα. http://www.absinthe.gr/info.php?catid=2&cat=%D0%F9%F2%20%F0%DF%ED%E5%F4%E1%E9...
LevelOne Ιανουάριος 2, 2008 Author #58 Ιανουάριος 2, 2008 Αρχική απάντηση από Samael [Σήμερα, στις 17:31] Cuervo, σταθερη αξια...εχω πιει βαρελια ολοκληρα κ δεν ξερασα ουτε μια φορα! Για καποιο λογο το στομαχι μου (κ το κεφαλι μου ofc!) τη βρισκει με αυτο το πιομα Πιο χαλαρα πνιγω Κορωνες, specially made for da beach Btw, η Duvel ειναι μακραν η καλυτερη "μπυρα" ever. Δε βρηκα κανεναν μπαγασα να την πουλαει ομως ακομα στα περιξ του Μενιδιου Duvel μπορείς να βρείς στο Μακρο Κηφισσου, εχω ακομα φυλαγμένες δυο 12άδες στην αποθήκη για ώρα ανάγκης. Συμφωνώ, η Duvel ειναι απο τις κορυφαίες μπύρες...
gbak Ιανουάριος 2, 2008 #59 Ιανουάριος 2, 2008 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ Πέρνα και από τον Λίβανο, έχουν περίπου την ίδια ακουστική, στις μπίρες : ) παντως οι κορωνες ειναι μουφα ρε σεις θες κανα καφασι για να πεις οτι κατι τρεχει
oxide Ιανουάριος 2, 2008 #60 Ιανουάριος 2, 2008 ok πασο...σορι για την παραπληροφορηση...οι κορωνες ειναι καθαρα για παραλια φαση...
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now