l2phile Νοέμβριος 12, 2012 #541 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2012 Για όσους το γυρίζουν ανάλογα με το ποτό, υπάρχει και άλλο thread :baby: Στα δικά μας τώρα [MENTION=10676]Hydra[/MENTION] στο δίπλα SM δεν την βρήκα. Πήρα δύο Svijany Ξανθιά και σκούρα Η σκούρα μαμάει. Η ξανθιά είναι απλά πολύ καλύτερη από Amstel. 1,2 ευρώ 2 μισόλιτρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Νοέμβριος 12, 2012 #542 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2012 Εκεί χθες ο κατάλογος είχε και μία άλλη Τσέχικη με άρωμα σοκολάτα - βανίλια. Την πήρε η φίλη μου, επίσης ωραία. Παίζει να ήταν και αυτή, για επιβεβαίωσε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Νοέμβριος 12, 2012 #543 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2012 Φέρε το τηλέφωνο της να επιβεβαιώσω Δεν θυμάμαι. Την είχα πιει πριν 2 βδομάδες. Θα την ανοίξω αύριο αν είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakoZzz Νοέμβριος 12, 2012 #544 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2012 που τις βρισκεται αυτες τι ωραιες γκομενες...εε μπυρες εννοουσα?? περα απο την πλακα που μπορω να βρω αυτεσ με σοκολατα κτλ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Νοέμβριος 12, 2012 #545 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2012 Χμμ.. στο supermarket πέτυχα αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Νοέμβριος 12, 2012 #546 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2012 Χμμ.. στο supermarket πέτυχα αυτό Αιθανόλη - Βικιπαίδεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Νοέμβριος 12, 2012 #547 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2012 που τις βρισκεται αυτες τι ωραιες γκομενες...εε μπυρες εννοουσα?? περα απο την πλακα που μπορω να βρω αυτεσ με σοκολατα κτλ??? Σε supermarket στη χώρα μας χλωμό, σε κάβα ίσως. (σε αυτές που πάω εγώ και πάλι χλωμό) Εμείς εδώ τις δοκιμάσαμε χθες: PULP Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Νοέμβριος 12, 2012 #548 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2012 Αυτό;Γνωστός στο εξωτερικό το δοκίμασε και το λάτρεψε, εδώ δεν ξέρω αν έχει έρθει ακόμα. Να μάθεις Απέξω θέλουν 50 € τα 700ml Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Νοέμβριος 13, 2012 #549 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2012 Χτες στην Pulp πρωτοδοκίμασα Primator. Τσέχικη, άρωμα σοκολάτας, βανίλιας, σταφίδα και φουντούκι αν θυμάμαι καλά. Η μπίρα ήταν σκέτος έρωτας, μοσχομύριζε και στη γεύση ήταν όσο γλυκιά έπρεπε. Σε τίμια τιμή μάλιστα, τα 0,5L στα 4,5 ευρώ. Στην Pulp λέει 3 ευρώ ρε συ (ξέχασα ο μλκς την σκούρα Svijany στην κατάψυξη....πάει μισό ευρώ τσάμπα ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
paparoach Νοέμβριος 13, 2012 #550 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2012 αν και δεν είναι το αγαπημένο μου γιατί δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα, Αυτό είναι σπίτι ....xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Νοέμβριος 13, 2012 #551 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2012 Στην Pulp λέει 3 ευρώ ρε συ (ξέχασα ο μλκς την σκούρα Svijany στην κατάψυξη....πάει μισό ευρώ τσάμπα ) Όντως, θα ξέμειναν τίποτα παλιές τιμές στο site. Εκτός κι αν είναι η απλή Primator στα 3, γιατί αυτή που λέω λεγόταν Primator Plus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Νοέμβριος 14, 2012 #552 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2012 αν και δεν είναι το αγαπημένο μου γιατί δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα, Αυτό είναι σπίτι ....xD Made in Poland Εγω δεν θα το επινα παντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
paparoach Νοέμβριος 14, 2012 #553 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2012 Έχω φίλη από τα μέρη σου και αυτή μου το έφερε.Δεν το πίνεις έτσι μπαμ.Το αραιώνεις με φυσικό χυμό λεμόνι απότι θυμάμαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Νοέμβριος 14, 2012 #554 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2012 Έχω φίλη από τα μέρη σου και αυτή μου το έφερε.Δεν το πίνεις έτσι μπαμ.Το αραιώνεις με φυσικό χυμό λεμόνι απότι θυμάμαι!Πόσες λεμονιές πρέπει να ρημάξεις για να το πιεις άφοβα; :dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
paparoach Νοέμβριος 14, 2012 #555 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2012 Δεν ξέρω...αλλά από το 95% για να πέσει στο 64% χρειάζεσαι 100μλ φυσικού χυμού !κάνα κιλό καλό λεμόνι το χρειάζεσαι απλά για να μην τα τινάξεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Νοέμβριος 15, 2012 #556 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2012 Έχω φίλη από τα μέρη σου και αυτή μου το έφερε.Δεν το πίνεις έτσι μπαμ. Το αραιώνεις με φυσικό χυμό λεμόνι απότι θυμάμαι! Μικρος ηξερα μονο κατι τελειωμενους που επιναν αυτο το πραγμα (χωρις πλακα) Οταν ξανα παει η φιλη σου πες της να σου φερει ενα τετοιο Ε»ubrΓ³wka - Wikipedia, the free encyclopedia Ρωτα και τον [MENTION=391]Borg[/MENTION] να σου πει εντυπωσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Νοέμβριος 15, 2012 #557 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2012 Ρακί, nuff said Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Νοέμβριος 15, 2012 #558 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2012 Bottled beer - Bernard Απαστερίωτη σκούρα μπυρίτσα. Αρκετά καλή Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Νοέμβριος 15, 2012 #559 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2012 Μικρος ηξερα μονο κατι τελειωμενους που επιναν αυτο το πραγμα (χωρις πλακα) Οταν ξανα παει η φιλη σου πες της να σου φερει ενα τετοιο Ε»ubrΓ³wka - Wikipedia, the free encyclopedia Ρωτα και τον [MENTION=391]Borg[/MENTION] να σου πει εντυπωσεις ειπαμε λεμεε Żubrówka με χυμό "πράσινου' μήλου και άντε στα πολύ κρύα για επιδόρπιο το Krupnik Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Νοέμβριος 15, 2012 #560 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2012 Αν δεν βρούμε, πέφτουμε σε καμιά Smirnoff Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts