Hydra Ιούνιος 28, 2011 #401 Ιούνιος 28, 2011 Σημερα που ηρθε και ο κολλητος μου να μεινει ,τον επεισα τον father να μας παρει Paulaner και οχι παλι αυτες τις αθλιες μπυρες,που δεν πινονται. Εχω γερο προβλημα,με κερνανε σε σπιτια ή οπου παω Heineken,Amstel,Μυθος,Αλφα,Keiser κτλπ και δεν μπορω να πιω ουτε το μισο ποτηρι,ενω θελω!!
gpl Ιούνιος 28, 2011 #402 Ιούνιος 28, 2011 μόνο vodka.Σκέτη φυσικά.Αλλά τώρα το καλοκαίρι δεν κατεβαίνει οπότε erdinger ξανθιά.
LevelOne Οκτώβριος 3, 2011 Author #404 Οκτώβριος 3, 2011 Μόνο αν εχει περάσει το προηγούμενο 24ωρο στην κατάψυξη. Γενικότερα, η καλύτερη και πιο καθαρή vodka με το αντίστοιχο τιμημα.
filthy_dwarf Οκτώβριος 3, 2011 #405 Οκτώβριος 3, 2011 ήπια προχτές μία βότκα με καραμέλα. ενδιαφέρον και οικονομική. αρκετά ευκολόπιωτη
KoMM Οκτώβριος 3, 2011 #406 Οκτώβριος 3, 2011 Έχετε πίει Grey Goose ;Λέει;πιες την σκετη, ουτε παγο ουτε τιποτα :smoke:
dellman Οκτώβριος 3, 2011 #409 Οκτώβριος 3, 2011 για μια ωρα τουλαχιστον... σερβίρισμα σε σαμπανιέρα γεμάτη πάγο και τα ψιλόλιγνα σφηνάκια εντός της σαμπανιέραςσυνοδεία σολωμού τυρι φιλαδέλφεια πάνω σε μικρές τραγανές μπρουσκέτες
Wizard! Οκτώβριος 3, 2011 #410 Οκτώβριος 3, 2011 Btw, επειδή έριξα μια ματιά στο thread και διάβασα κάτι άκυρα για το Αψέντι...Το Αψέντι είχε ΕΛΑΧΙΣΤΟ αλκοόλ. Η ουσία που έκανε το Αψέντι διαφορετικό έβγαινε από κάποια παραισθησιογόνα φυτά, το Artemisia absinthium. Ήταν κάτι σαν λικέρ του Artemisia absinthium, αν μπορούσες να το χαρακτηρίσεις έτσι. Είναι αρχαίο ποτό, που έχει αναφερθεί σε αρχαία Ελληνικά, Ινδικά και Περσικά κείμενα. Αναβίωσε γύρω στα 1850 στην Αμερική, όπου και απαγορεύτηκε το 1915, λόγω των παραισθήσεων που προκαλούσε και ακολούθησαν αρκετές χώρες. Γύρω στις αρχές του 1990, άρχισε πάλι να έρχεται στη μόδα, αλλά με ελάχιστο πλέον απόσταγμα Artemisia absinthium, που για να συνεχίσει να είναι δυνατό, ανέβασαν τους βαθμούς του αλκοόλ. Αυτή τη στιγμή συνήθως βρίσκεις από 50° μέχρι και 84°. Δεν μιλάμε όμως για παραισθήσεις, απλά για μεθύσι που έρχεται γρήγορα γιατί τόσο δυνατό ποτό βαράει στο κεφάλι, ειδικά αν το συνδυάσεις με τη ζάχαρη, κάτι που επίσης δεν υπήρχε στην αρχαία έκδοση (οι πρώτες αναφορές της ζάχαρης γίνονται τον 5ο αιώνα μΧ.)
astrolabos Οκτώβριος 8, 2011 #412 Οκτώβριος 8, 2011 Όταν είχα πάει Σκωτία, είχα αγοράσει αυτό: WALLACE LIQUEUR . Ήταν φανταστικό ουίσκι (σε όσους αρέσουν τα γλυκόπιοτα). Το κακό είναι ότι πλέον δεν μπορώ να το βρω. Έχετε να μου προτείνετε κάποιο παρεμφερές;
f117 Οκτώβριος 8, 2011 #413 Οκτώβριος 8, 2011 δεν το βρήκες να το παραγγείλεις να στο στείλουν Ελλάδα?
astrolabos Οκτώβριος 8, 2011 #416 Οκτώβριος 8, 2011 Το βλέπω και εγώ. Κρίμα ήταν πολύ καλό ουίσκι. Κανένα παρεμφερές ξέρετε; (Όχι Drambuie)
filthy_dwarf Οκτώβριος 8, 2011 #417 Οκτώβριος 8, 2011 πραγματικά δεν ξέρω κάποιο λικερο-ουισκο. βαρύ και γλυκό πάντως είναι το Benedictine (βενεδικτίνη) το οποίο σπάει και με metaxa
LevelOne Δεκέμβριος 24, 2011 Author #418 Δεκέμβριος 24, 2011 Εχει κανείς υπ'οψην του που μπορώ να βρώ το Jura 16 years old whisky, στην Αθήνα; Δεν ψάχνω κάποιο online μαγαζί, θελω να το πάρω για δώρο αμεσα...
KoMM Δεκέμβριος 24, 2011 #419 Δεκέμβριος 24, 2011 Εχει κανείς υπ'οψην του που μπορώ να βρώ το Jura 16 years old whisky, στην Αθήνα; Δεν ψάχνω κάποιο online μαγαζί, θελω να το πάρω για δώρο αμεσα...ανθιδης μαρουσι; jura εχει τωρα το 16αρι δεν ξερω :/
Nephiλiμ Δεκέμβριος 24, 2011 #420 Δεκέμβριος 24, 2011 Εχει κανείς υπ'οψην του που μπορώ να βρώ το Jura 16 years old whisky, στην Αθήνα; Δεν ψάχνω κάποιο online μαγαζί, θελω να το πάρω για δώρο αμεσα...LULZMALT WHISKY - Κάβα - plus4u
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now