Jump to content

Recommended Posts

Το ρακόμελο φίλε μου είναι θαυματουργό. Ένα ποτηράκι πίνεις και είσαι περδίκι. Για το λαιμό συγκεκριμένα. Σκοτώνει τα μικρόβια και παράλληλα τον καταπραϊνει. Ποσότητα περίπου ποτήρι του κρασιού με νερό, ρακή και μέλι.

• Like 4

το ρακόμελο είναι ποιο αποτελεσματικό στο "καθάρισμα" . bez ή δεν σαρέσει ή βάζεις πολύ μέλι. με ΠΟΛΥ μέλι ούτε εμένα κατεβαίνει εύκολα . ή απλα δεν ξέρεις να πίνεις :p

• Like 1
Το ρακόμελο φίλε μου είναι θαυματουργό. Ένα ποτηράκι πίνεις και είσαι περδίκι. Για το λαιμό συγκεκριμένα. Σκοτώνει τα μικρόβια και παράλληλα τον καταπραϊνει. Ποσότητα περίπου ποτήρι του κρασιού με νερό, ρακή και μέλι.

Ρε σαρδανάπαλε, τι λες του παιδιού;! :hehe:

το ρακόμελο είναι ποιο αποτελεσματικό στο "καθάρισμα" . bez ή δεν σαρέσει ή βάζεις πολύ μέλι. με ΠΟΛΥ μέλι ούτε εμένα κατεβαίνει εύκολα . ή απλα δεν ξέρεις να πίνεις :p

Δε ξέρω να πίνω ρε φίλος τι να κάνουμε τώρα! :p

@Winters

TROLOLOLOL

@Everyone

Βρήκα μπουκάλι Jack Daniels του 1 ΛΙΤΡΟΥ στα 26 γιούρια εισάγμενο σίγουρα όχι από την ληστρική Diageo. Είναι όπως τα μπουκάλια του εξωτερικού, δηλαδή χωρίς βαλβίδα.

Πέρα από φτηνό είναι σίγουρα αυθεντικό μιας και το δοκίμασα χτες και στη ζωή μου έχω πιεί αρκετό jack.

Σε τοπικό Ηρακλειώτικο Supermarket.

Αν αυριο ειμαι χειροτερα,παει να πει οτι μας παραπληροφορεις.

Παω για κανα καραφακι !!!!! :dance3:

Δε ξέρω να πίνω ρε φίλος τι να κάνουμε τώρα! :p

@Winters

TROLOLOLOL

@Everyone

Βρήκα μπουκάλι Jack Daniels του 1 ΛΙΤΡΟΥ στα 26 γιούρια εισάγμενο σίγουρα όχι από την ληστρική Diageo. Είναι όπως τα μπουκάλια του εξωτερικού, δηλαδή χωρίς βαλβίδα.

Πέρα από φτηνό είναι σίγουρα αυθεντικό μιας και το δοκίμασα χτες και στη ζωή μου έχω πιεί αρκετό jack.

Σε τοπικό Ηρακλειώτικο Supermarket.

πότε θα μου στείλεις ???

• Like 1

Ρε μανωλιο καθε φορα τα ιδια λες και μετα ξαναπινεις και πολυ μαλιστα.

Εχεις σκεφτει μηπως το ενδεχομενο οι γκομενες να μην παιφτουν ετσι; :p

χαχαχα φιλοσοφε εσυ!! :p

Ο Μανωλιος το χει κανει χομπυ ομως,ξερναει καθε 2 βδομαδες το Σ-Κ :hang3:

Μανωλη ποτισε τις γκομενες μπας και πεσουν. Οταν γινεσαι εσυ κουνουπιδι δεν πεφτουν εξακριβωμενο πλεον :hehe:

• Like 8

Παντως το ρακομελο χτες δουλεψε!!Με αλλα 4 Strepsils σημερα ειμαι φινα!

(εκανα και ναργιλε ο αναισθητος)

Δεν πίνω για γκόμενες ρα.Αν θέλω τις ποτίζω.

Ξές γιατί ήπια;

ΕΤΣΙ γιατί περίεργα την είδα :p

Δεν ξέρω τι σκατα μας βαλανε στα ποτα,αλλα ημασταν ολοι(4) ατομα τεζα μετα.

Btw εχουμε 2 μπουκαλια ρακομελα στην αποθηκη :T:

Bezi δωσε και απο εδω λιγο(ρακομελο) στο ανταλλάζω με Dr Pepper :hehe:

Φέρε εσύ την εξάδα σου και άσε τα τερτίπια. Θα σε φτιάξω μην ανησυχείς.

πότε θα μου στείλεις ???

Εσύ κατέβα με βαλίτσα και θα χω κανονίσει με τον μαγαζάτορα να φέρει όσα μπουκάλια θες.

Δεν πίνω για γκόμενες ρα.Αν θέλω τις ποτίζω.

Ξές γιατί ήπια;

ΕΤΣΙ γιατί περίεργα την είδα :p

Δεν ξέρω τι σκατα μας βαλανε στα ποτα,αλλα ημασταν ολοι(4) ατομα τεζα μετα.

Btw εχουμε 2 μπουκαλια ρακομελα στην αποθηκη :T:

Στα 15 σου και τίποτα σκατά να μήν σου βάλουν στο ποτό άμα πιείς πάλι τέζα θα είσαι.

Αναλόγως φίλτατε Κώστα.Π.χ την Παρασκή που έρχεται,θα πάω στο πάρτυ μας(μαζεύουμε λ7 για εκδρομή) και θα πιώ χυμό.Τέλος το ποτό.Πιστεύω δεν αξίζει να είμαι χάλια για 2 μέρες εξαιτίας αυτού!:T:

• Like 1

Σήμερα στην έξοδο με την παρέα αποφάσισα να σταματήσω να πίνω τις απανωτές κούπες που μου προσφέρουν και να βγάλω όλο το βράδυ με ένα ποτάκι!

Μπορώ να πω ότι το απόλαυσα και έχω ακόμα την γεύση του, και no hangover btw :hehe:

Μου φαίνεται θα το καθιερώσω! :dance3:

• Like 2