ProPitsiriko$ Ιούνιος 27, 2008 #141 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2008 εισαι ενας απο τους λογους που κανενας 20+ δεν παταει πια Ψυρρη ε? Εγω παντος δεν εβαλα καμια ταμπελα Απαγορευεται ανω τον 20 Εχει και μεγαλους μωρε...Αλλα πιο πολυ παμε για χαβαλε...να δουμε κανα τελειωμενο ''fake''-emo..να γελασουμε και να περασουμε καλα...:fun: :OT: EDIT:Δεν τραβαω κανενα ζορι απολυτως...απλα την βλεπουν καπως...εχουν και γ@μισετα μαλλια και ειναι σαν να λενε...κραξε με...καποιοι ομως ειναι Normal και τους γ00σταρω...δεν εχω καποιο προβλημα με το ντυσιμο απλα καποιοι την βλεπουν.... Και εγω δεν πολυ παω...μια στο τοσο...Νταξει...αλλαζουν οι εποχες...οντως πολυ πιτσιρικαρια...δεν αντιλεγω...ολα τα 15χρονα...Εχω αρχισει να απορω πως οι γονεις τους αφηνουν μεχρι τις 11-12 εξω στο κεντρο της Αθηνας...τι να πω... ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ Off Topic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιούνιος 27, 2008 #142 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2008 Εγω παντος δεν εβαλα καμια ταμπελα Απαγορευεται ανω τον 20 Εχει και μεγαλους μωρε...Αλλα πιο πολυ παμε για χαβαλε...να δουμε κανα τελειωμενο ''fake''-emo..να γελασουμε και να περασουμε καλα...:fun: :OT: εσυ δεν την εβαλες την ταμπελα. αλλα απειρος κοσμος που πηγαινε πλεον δεν περναει ουτε απεξω λογω της πιτσιρικαριας. ωραια η πιτσιρικαρια οταν εισαι και συ πιτσιρικος(προ η οχι). αλλα οταν μεγαλωσεις λιγουλακι ,συνειδητοποιεις ,τι "φερνει" το νιατο ,πακετο με την εξοδο του. και επισης τι ζορι τραβας και συ με τους emo ωρε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Ιούνιος 27, 2008 #143 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2008 @ElricΔεν ξέρω φίλε, εγώ από κάβα τα παίρνω, αλλά από Αθήνα (από κεί φαντάζομαι είσαι) δεν ξέρω καθόλου.Πολύ καλή μπύρα επίσης, κάλύτερη κατά τη γνώμη μου από την κορόνα, DJD, είναι η Miller. Την βρήκα στο Βασιλόπουλο και είναι εξαιρετική και πολύ ελαφριά. Βέβαια, δεν ξέρω αν θα την βρείτε σε μαγαζιά. Στην Πάτρα ένα είχα βρεί.σε πιο ερε να παω να παρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Ιούνιος 27, 2008 #144 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2008 επισης Vodka μονο Λεμονιτα (ή ουζο,λευκη τεκιλα,Σαμπουκα κλπ)ΡΕ ΙΕΡΟΣΥΛΕ χαλάς την γεύση της βότκας με λεμόνια και πορτοκάλια??? ουουού ρεεεεεεεεε!!! :tongue::flag: Link to comment Share on other sites More sharing options...
toxas Ιούνιος 27, 2008 #145 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2008 και επισης τι ζορι τραβας και συ με τους emo ωρε? το ιδιο ζορι που τραβαω κ εγω με ατομα που βαζουν μλκς στα ποτα emo-friendy-φιλε-μου-παστορα. λεμονιτες κ αηδιες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιούνιος 27, 2008 #146 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2008 το ιδιο ζορι που τραβαω κ εγω με ατομα που βαζουν μλκς στα ποτα emo-friendy-φιλε-μου-παστορα.λεμονιτες κ αηδιες! μιλας και εσυ που δεν "πινεις μπιρα,μονο ουισκι". ΛΕΜΟΝΙΤΑ. οποιος το δοκιμασει ,δεν γυρναει"πισω". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Ιούνιος 27, 2008 #147 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2008 :nada: Γιατι απορεις ρε μαν ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManosRK Ιούλιος 17, 2008 #148 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2008 BUMP MODE Νερό με όζον ftw :banging: και μπύρα (ΜΥΘΟΣ) επίσης. Τίποτα άλλο δεν έχω δοκιμάσει οπότε δεν ξέρω (είμαι 20 για όποιον ρωτήσει ) edit: Η Coca-Cola Zero πάει με τον ΚΟΥΒΑ!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Ιούλιος 17, 2008 #149 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2008 Jack lives here. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Ιούλιος 18, 2008 #150 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2008 Τουν τουν, τουν τουν τουν, τουρουν τουν τουν, τουν τουν!Mojito! Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Ιούλιος 18, 2008 #151 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2008 To τουν τουν τι είναι? :bigsmile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Ιούλιος 18, 2008 Author #152 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2008 Πατέντα της κοπελιάς. Citrus Vodka & Ice Tea... Δοκιμάστε το... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Ιούλιος 18, 2008 #153 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2008 Τωρα τελευταια μ'αρεσει και το Havana Club με κοκα κολα και χυμο λεμονι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Ιούλιος 18, 2008 #154 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2008 Τουν τουν, τουν τουν τουν, τουρουν τουν τουν, τουν τουν!Mojito! To τουν τουν τι ειναι? .....η μουσικη απο την διαφημιση(και οντως παει ετσι)!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Ιούλιος 19, 2008 #155 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2008 Cuba Libre Link to comment Share on other sites More sharing options...
v.djay! Ιούλιος 19, 2008 #156 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2008 αυτό μόνο. Τέλος.- To αυτό και γώ!(Kai καμια βέλγικη/τσέχικη μπύρα)Να και κάτι που όλοι πρέπει να εχουμε στο φαρμακ.... ε mini bar μας... ( για όσους δεν βλέπουν 70% μπαρούτι) Αυτο με το 80-70% έχει απαγορευτεί νομίζω...μεχρι 65% κυκλοφορουν επίσημα σε Ελλάδα...Αχμμμ.... 17 ειμαι ... Οταν παει η μανα μου στο supermarket εχει standar παραγγελεια απο μενα μια 6αδα guiness Η Vodka ποτε σκετη...με λεμονι η πορτοκαλι.... Αντε και καμια φορα αμα παμε κατα ψυρρη μερια για κανα ρακομελο-οινομελο και κανα ναργηλεδακι :fun: @ProPitsiriko$:Φιλική συμβουλή:Mε ρέγουλο,όχι για τον εθισμό,όχι για την επιβάρυνση του οργανισμού σου,αλλα για την εξωτερική σου εμφάνιση...απο αυτες τις ηλικιες,έστω και το λίγο που πίνεις αν γίνεται συστηματικά,προκαλει αλλαγή στο μεταβολισμό...εν ολίγοις έχεις πολλές πιθανότητες να κάνεις και στομάχι και κοιλιά,άσχετα απο αν εισαι "κοκκαλιάρης" η όχι τωρα:nuke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Ιούλιος 19, 2008 #157 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2008 το κανονικο αψεντι εχει και ναρκωτικες ουσιες, γι'αυτο εχει απαγορευθει. Οποιος θελει, το παιρνει απ'εξω Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Ιούλιος 19, 2008 #158 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2008 το κανονικο αψεντι εχει και ναρκωτικες ουσιες, γι'αυτο εχει απαγορευθει. Οποιος θελει, το παιρνει απ'εξω Οπως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούλιος 19, 2008 #159 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2008 ναρκωτικά, κτλ Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Ιούλιος 19, 2008 #160 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2008 ναρκωτικά, κτλ Τωρα μαλιστα!!Με καλυψες!! Με ρεγουλα λοιπον το αψεντι πριν γινετε "πρεζακια" :toomuchne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts