DJD Δεκέμβριος 31, 2007 #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2007 Αρχική απάντηση από .38-.45 Όντως.. κι αυτό στα αγαπημένα. Ίσα με μια πισίνα (ολυμπιακών διαστάσεων) έχουμε κατεβάσει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Δεκέμβριος 31, 2007 #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2007 Αρχική απάντηση από LevelOne Και για τις πολυ μεγάλες στεναχώριες / βαρυχειμωνιές / ιστορικές συμμαζώξεις, Ladies and gentlemen, i give you the one and only ρακόμελο. total respekt!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Δεκέμβριος 31, 2007 #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2007 Εγω παντως εχω πλακωθει στο κοκκινο κρασι πάντως απο νωρις... ωρα για κανα fps Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Ιανουάριος 1, 2008 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2008 Για τους πολυ γνώστες του αθλήματος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιανουάριος 1, 2008 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2008 http://en.wikipedia.org/wiki/Stolichnaya_vodka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Ιανουάριος 1, 2008 #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2008 Αρχική απάντηση από LevelOne Και για τις πολυ μεγάλες στεναχώριες / βαρυχειμωνιές / ιστορικές συμμαζώξεις, Ladies and gentlemen, i give you the one and only ρακόμελο. Χτύπα άλλο ένα... πωπωπωπ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Ιανουάριος 1, 2008 Author #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2008 Ε μιας και το ρακόμελο αρέσει σε αρκετούς, ελάτε απο το μαγαζί να σας βάλω να δοκιμάσετε την σπεσιαλιτέ. Δρακόμελο το λέω, και απαξ και πιείς απο δαύτο βγάζεις φωτιές. Δεν έχει σχέση με τα νερωμένα που σου πασάρουν στο Θησείο και στου Ψυρρή...Αγνή ρακί, και μέλι καλαματιανό... Dragonhoney λέμε αναστενει και νεκρούς! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Ιανουάριος 1, 2008 Author #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2008 Να και μια πρόχειρη artistic impression απο το πως σκοπεύω να το λανσάρω :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιανουάριος 1, 2008 #29 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2008 Χειμωνα-καλοκαιρι ! Φυσικα σπασμενο με τονικ (Κατα προτιμηση Schweppes) και μια φετουλα λεμονακι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Ιανουάριος 1, 2008 #30 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2008 Αρχική απάντηση από LevelOne [31-12-2007 17:47] ακούγωντας Blue Note Records... Σωστότατος Εdit: τζιν και τεκιλες για μενα τα άλλα ειναι γλυκά , αν θελω γλυκά τρωω μπακλαβάδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Ιανουάριος 1, 2008 #31 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2008 Να και κάτι που όλοι πρέπει να εχουμε στο φαρμακ.... ε mini bar μας... ( για όσους δεν βλέπουν 70% μπαρούτι) Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxide Ιανουάριος 1, 2008 #32 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2008 λολ...προσωπικα δεν το βρισκω καθολου ενδιαφερον.παντως το κουταλακι για το λιωσιμο της ζαχαρης(αν δεν σου φτανει το 70%)εχει γελιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickthegreek Ιανουάριος 1, 2008 #33 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2008 Εχω καει με το απσεντι...χαχα.. Που να δεις το 80αρι..Επειδη εγω το πινω σε σφηνάκια αυτο με τ ζαχαρη μπορεί να μου το εξηγήσει κάποιος? Γιατί την λιωνουμε?Εμεις το βάζουμε φωτιά και μετα απο λίγο το σβήνουμε, κρυώνει λίγο και το πίνουμε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιανουάριος 2, 2008 #34 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2008 Guinness (σε νορμάλ καταστάσεις)Jack-Amaretto (σε πιο φευγάτες φάσεις)Τουρίστριες (πριν παντρευτώ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jois21 Ιανουάριος 2, 2008 #35 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2008 Βοτκα (absolut συνηθως), ρακι. Mονο διαφανα, διαυγη αγαθα του θεου, τα αλλα ειναι προσμιξεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιανουάριος 2, 2008 #36 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2008 Αρχική απάντηση από Chosen[*]Τουρίστριες (πριν παντρευτώ) Έκανες πολύ παρέα με το φράγμα, ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Ιανουάριος 2, 2008 #37 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2008 Αρχική απάντηση από deninho [Σήμερα, στις 01:19] Έκανες πολύ παρέα με το φράγμα, ε; θαυμαστής του γυναικείου φύλλου εκ του μακρώθεν ο Chosenας εκείνα τα χρόνια, ήπιε παραπάνω από όσο άντεχε ένα βράδυ και βρέθηκε παντρεμένος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Ιανουάριος 2, 2008 #38 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2008 Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 07:13] θαυμαστής του γυναικείου φύλλου εκ του μακρώθεν ο Chosenας εκείνα τα χρόνια, ήπιε παραπάνω από όσο άντεχε ένα βράδυ και βρέθηκε παντρεμένος. Εκείνα τα χρόνια ήπιε παραπάνω από όσο άντεχε ένα βράδυ, και βρέθηκε παντρεμένος εκ του μακρόθεν ο Chosenας.Θαυμαστής του γυναικείου φύλλου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxide Ιανουάριος 2, 2008 #39 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2008 Αρχική απάντηση από nickthegreek Εχω καει με το απσεντι...χαχα.. Που να δεις το 80αρι..Επειδη εγω το πινω σε σφηνάκια αυτο με τ ζαχαρη μπορεί να μου το εξηγήσει κάποιος? Γιατί την λιωνουμε? γιατι ετσι αυξανεται κι αλλο η περιεκτικοτητα σε αλκοολ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tassoss Ιανουάριος 2, 2008 #40 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2008 ποικιλία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts