Delijohn Μάρτιος 4, 2015 #741 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2015 Έχουμε κάποια πρόταση για μπύρες οι οποίες έχουν μια πιο ευχάριστη γεύση; Και τι εννοώ πιο ευχάριστη γεύση.. να μην αφήνουν αυτή την ανεπαίσθητη πίκρα.. π.χ. erdinger ή mc farland πίνονται πολύ πιο ευχάριστα από μια amstel/alfa/mythos/fix.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάρτιος 4, 2015 #742 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2015 ποιο πως πίννουμεε; Αυτό. 1-0! Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Μάρτιος 4, 2015 #743 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2015 το αυτό είναι δικιά σας απόλαυση Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Μάρτιος 4, 2015 #744 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2015 Έχουμε κάποια πρόταση για μπύρες οι οποίες έχουν μια πιο ευχάριστη γεύση; Και τι εννοώ πιο ευχάριστη γεύση.. να μην αφήνουν αυτή την ανεπαίσθητη πίκρα.. π.χ. erdinger ή mc farland πίνονται πολύ πιο ευχάριστα από μια amstel/alfa/mythos/fix.. Δοκίμασε σκούρες μπύρες + Βέλγικες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Μάρτιος 4, 2015 #745 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2015 ^^^ κάνα όνομα θυμάσαι, να ξέρω τι να ψάχνω στο περίπου.. μη κοιτάω τον κατάλογο κ "ψάχνω για βελγικές" γιατί θα με πάρουν με τις ντομάτες Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Μάρτιος 4, 2015 #746 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2015 η franziskaner θα σου αρέσει σίγουρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Μάρτιος 4, 2015 #747 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2015 fruity βλέπω κ φοβάμαι πως όχι.. θα την ψάξω όμως.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Μάρτιος 4, 2015 #748 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2015 (edited) Ξεκίνα με καστανή Kozel (Τσέχικη) που είναι και φθηνή (την είχα πάρει πριν 5(?) χρόνια από Carefour και 2-3 φορές την εβδομάδα εδώ στην Τσεχία ) Βέλγικες: Leffe Bruin (επίσης φθηνή), Chimay, Trapistes Rochefort!!!, Samichlaus!!! (υπέρτατη μπύρα - και στην τιμή), La trappe Dubbel,Tripel, Quadrupel (επίσης πολύ μαμώ) Πέρνα και από εδώ Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 4, 2015 από l2phile 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Μάρτιος 4, 2015 #749 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2015 η kozel ΤΑ ΣΠΑΕΙ αλλά νομίζω πικρίζει λίγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Μάρτιος 5, 2015 #750 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2015 Επειδή έτυχε και πήγαμε από friday's, δοκίμασα μια krusovice.. καλή ήταν! Θα ψάξω κι αυτές που μου είπατε, αν και μόνο σε κάβα έχω ελπίδα.. βασιλόπουλος στο μοσχάτο δεν παίζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιούλιος 26, 2020 #751 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2020 Μπύρα μόνο House Baratheon 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Αύγουστος 13, 2020 #752 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2020 Επ! Τί έχουμε εδώ! Να, εδώ έπρεπε να γράψω τις προάλλες που τα ήπια. Το Mai Tai είναι το αγαπημένο μου. Δεύτερο, βότκα λεμόνι, τρίτο Jack Daniels. Για γυναικοκαταστάσεις που πρέπει να ζαλιστώ πίνω μίξη σε ίσες ποσότητες Jack Daniels+Τεκίλα+Αμαρέτο. Δυναμίτης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Αύγουστος 14, 2020 #753 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2020 Σταθερή αξία, χρόνια τώρα. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Αύγουστος 14, 2020 #754 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2020 (edited) Old fashioned Rum με ενα μεγαλο παγο. Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 14, 2020 από fatalara 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts