astrolabos Απρίλιος 2, 2013 #621 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2013 To honey. Πίνεται παγωμένο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Απρίλιος 2, 2013 #622 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2013 (edited) Βέλγικες μπύρες και τίποτα άλλο στον κόσμο....Όσοι έχουν πάει Βέλγιο ξέρουν...Για πείτε brands όσοι ξέρετε από βέλγικες. Θα πάω την άλλη βδομάδα με παρέα τριήμερο.Οι αγαπημένες μου (για να καταλάβαιτε γούστο): Paulaner, Primator, Weihenstephaner. (Weisse μπίρες) Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 2, 2013 από Hydra Link to comment Share on other sites More sharing options...
paparoach Απρίλιος 2, 2013 #623 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2013 Άμα σου δώσω λεφτά θα μου φέρεις μια μπύρα (2 μπουκαλάκια 330ml έτσι για τη γεύση ) Αν μου φας τα λεφτά, φάτα σε αυτή τη μπύρα που θα σου παραγγείλω, μαμάει :crazy_pilot: Hoegaarden Grand Cru Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Απρίλιος 2, 2013 Author #624 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2013 [MENTION=10676]Hydra[/MENTION] Franziskaner Weiss οπως & δήποτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paparoach Απρίλιος 2, 2013 #625 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2013 Το θεμα ειναι να πιει και μπυρες που δεν παιζουν ελλαδα..Tip of the day :αν ειναι να πιεις καπουτσινο καφε,αν παραγγεολεις διπλο,θα σου χρεωσουν 2 μονους...Εκει δεν εχουν διπλο καπουτσινο οπως εμεις εδω. Εμενα προσπαθουσαν να με πεισουν οτι ο μονος ειναι υπεραρκετος σαν ποσοτητα.ΝΟΤ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Απρίλιος 2, 2013 #626 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2013 Ο μονός καφές είναι για φτύσιμο. Θα τις δοκιμάσω λοιπόν αυτές! Λόγω ελάχιστου χώρου στις αποσκευές θα το προσπαθήσω! Αν και σκέφτομαι να πάρω κανα τσαντικό παραπάνω - άδειο. Πού θα βρούμε τέτοιες μπίρες εδώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paparoach Απρίλιος 3, 2013 #627 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2013 Κοίτα αν το ψάξεις, θα βρεις και εδώ πολύ αξιόλογες μπύρες... Λίγο τσιμπημένες οι τιμές, αλλά βρίσκεις.Προχθές για τριήμερο 25ης πήγαινα χωριό και σταμάτησα στο Θανόπουλο στην Κηφισιά να πάρω μερικά ψιλοπράματα.Είχε Weihenstephan(er) σε πακέτο 3 μπύρες + 1 ποτήρι, 5.95€.Έτσι είχα πάρει και Franziskaner Weiss από ΣκλαβενίτηΚαι Paulaner Weiss από Βασιλόπουλο.6€ για 3 μπύρες και ένα ποτήρι είναι καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Απρίλιος 3, 2013 #628 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2013 Ποιά markets έχουν όμως ποικιλία;Πολλά που πάω δεν έχουν καν πολλές ελληνικές. Στην Καλλιθέα ξέρω έναν πούχει 600+ μπίρες από όλον τον κόσμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Απρίλιος 3, 2013 #629 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2013 Για πείτε brands όσοι ξέρετε από βέλγικες. Θα πάω την άλλη βδομάδα με παρέα τριήμερο.Οι αγαπημένες μου (για να καταλάβαιτε γούστο): Paulaner, Primator, Weihenstephaner. (Weisse μπίρες)Όλες τις βρίσκεις και εδώ. Απλά για να δεις διαφορά ζήτα βαρελίσια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Απρίλιος 6, 2013 Author #630 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2013 Beer-shop.gr - Delivery Παγωμένης ΜπύραςΠολύ καλό παιδί, κάνει και delivery ακόμα και σε μακρινές περιοχές της Αθήνας επιτόπου (οχι βεβαια μια φιαλη αλλα you get the point). Τις φέρνει και παγωμένες, και καλη ποικιλία και καλούτσικες τιμές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paparoach Απρίλιος 6, 2013 #631 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2013 Οι τιμές του είναι ένα 10% πάνω από τα σούπερ μάρκετ αλλά οκ. Άμα είναι κομπλέ το παιδί, why not?Trappist kai weiss δεν έχει μεγάααλη ποικιλία.. αλλά έχει τις βασικές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Απρίλιος 6, 2013 #632 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2013 Επιβεβαιώνω για το Beer-shop.gr . Άψογο μαγαζί με πολύ καλή εξυπηρέτηση. Παίρναμε καμιά φορά σε σπίτι φίλου που ήταν κοντά του.Τιμές supermarket όπως είναι λογικό δεν μπορεί να πετύχει. Καμία κάβα δεν μπορεί να πετύχει τέτοιες τιμές. Το +10% για τέτοια ποικιλία μια χαρά είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Απρίλιος 29, 2013 #633 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2013 Το σάββατο που μας πέρασε είχα την τιμή να επισκευτώ την μεγαλύτερη συλλογή από ουίσκι στον κόσμο. Κανείς δε μας είπε πόσο κόστισε αλλά η τιμή είναι στα πολλά.. ΠΟΛΛΑ εκατομμύρια ευρώ. Μερικά μπουκάλια είναι τόσο παλιά που το μισό αλκοόλ έχει εξατμιστεί. Δε ξέρω γιατί κάποιος να έχει τέτοια συλλογή αν δε τα δοκιμάζει, εκτός αν τα έπαιρνε όλα επί 2.. χεχε Μερικές φώτος. Αν δεν βγάζετε τι λέει η τιμή.. τότε είναι 17.500 αγγλικές λίρες.. :-O Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Απρίλιος 29, 2013 #634 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2013 προφανως οταν εχει μυρια για συλλογη θα εχει πιει πολλα. Αλλα δε παυει να ειναι fail κατ εμε... πιασε ενα ουισκι κολα τωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Απρίλιος 29, 2013 #635 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2013 κλείδωσε με εκειμέσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Απρίλιος 30, 2013 #636 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2013 Έχετε ακούσει τίποτα για ένα τσίπουρο φοβερό που βγάζουν στο Άγιο Όρος;Ένας φίλος μου μου έδωσε και δοκίμασα και έπαθα πλάκα. Και να φανταστείτε δεν είμαι μαθημένος στα τσίπουρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Απρίλιος 30, 2013 #637 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2013 Και να φανταστείτε δεν είμαι μαθημένος στα τσίπουρα!Και η φαντασία έχει τα όρια της Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Μάϊος 14, 2013 #638 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2013 ΚΕΟ στα carefour [MENTION=4401]bezdim[/MENTION] Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Μάϊος 14, 2013 #639 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2013 ΚΕΟ στα carefour [ATTACH]56362[/ATTACH][MENTION=4401]bezdim[/MENTION] Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2 Παίρνω γρήγορα το αγροτικό να φορτώσω μια παλέττα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάϊος 14, 2013 #640 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2013 Έχετε ακούσει τίποτα για ένα τσίπουρο φοβερό που βγάζουν στο Άγιο Όρος;Ένας φίλος μου μου έδωσε και δοκίμασα και έπαθα πλάκα. Και να φανταστείτε δεν είμαι μαθημένος στα τσίπουρα! Μάλλον βρήκαμε γιατί ξετρελάθηκες. Καλή αρχή! Σαν Βολιώτης προτείνω αυτό του Αποστολάκη πάντως. Εδώ στην Αθήνα παίρνω βιολογικό Νάξου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts