LevelOne Ιανουάριος 1, 2013 Author #601 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2013 Γιάγκο ειναι αυτου του Λαρισσαίου που είχε πει οτι θα κάνει μικρη παραγωγή;;;;Θελω λεπτομέρειες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Ιανουάριος 1, 2013 #602 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2013 Όταν είμαι ρουμανία Jagermaister Με μήλο ή Red Bull.. Και ελλάδα Haig Με πάγο Και για όσους δεν γνωρίζουν η Haig παρασκευάζει και το Dimple Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Ιανουάριος 1, 2013 #603 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2013 Και για όσους δεν γνωρίζουν η Haig παρασκευάζει και το DimpleΜε την διαφορά ότι το Dimple είναι ένα αξιοπρεπές blended και το Haig κάνει μόνο για προσάναμμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Ιανουάριος 2, 2013 #604 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2013 Γιάγκο ειναι αυτου του Λαρισσαίου που είχε πει οτι θα κάνει μικρη παραγωγή;;;;Θελω λεπτομέρειες!!Κάποιος γνωστός το εκθείαζε προχθές σε μια παρέα Μήτσε, δεν το έχω δοκιμάσει. Άλλωστε χαμένο θα πάει σε μένα που δεν το πολυγουστάρω το ουίσκι Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Ιανουάριος 2, 2013 #605 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2013 Με την διαφορά ότι το Dimple είναι ένα αξιοπρεπές blended και το Haig κάνει μόνο για προσάναμμα.γουστα ειναι αυτα,προσωπικα ομως αναβω τη φωτια με haig και πεταω μεσα ολα τα blended... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Ιανουάριος 2, 2013 #606 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2013 και εγώ απλά επιμένω σε single malt και παίρνω 2 μπουκάλια ΚΑΛΑ το χρόνο.από εκεί και πέρα για κάθε μέρα μόνο ρακή παραγωγής μου ή κανένα κρασάκι Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Ιανουάριος 2, 2013 #607 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2013 μια απ τα ιδια...το προβλημα ειναι οταν τελειωσει το τσιπουρο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Ιανουάριος 2, 2013 #608 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2013 Μια φορά τη πατάς, μετά κάνεις τα κουμάντα σου. Προσωπικά τα έχω βρει με έναν τιτανοτεράστιο καζανά στο χωριό μου, και αν τελειώσει το καύσιμο πάω και παίρνω με 3Ε το λίτρο. Καλά είναι δόξα τω Θεώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Ιανουάριος 2, 2013 #609 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2013 γουστα ειναι αυτα,προσωπικα ομως αναβω τη φωτια με haig και πεταω μεσα ολα τα blended...Δυστυχώς ή ευτυχώς και 'γω έχω καλομάθει και πίνω μόνο single malt. Έχω και τον κουμπάρο μου που έχει κάβα και τα πέρνω τσάμπα, π.χ. Lagavulin 40€. Αλλά αν βρεθώ σε σπίτι και μου πούνε Dimple/Chivas/Dewars12 etc το πίνω ευχάριστα, τώρα αν μου πούνε Johnnie Red, Haig, Cutty Sark δεν πίνω.PS. Αυτή η "προώθηση" του Haig ότι και καλά είναι φανταστικό whiskey, έστω και για τα λεφτά του, είναι τραγική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Ιανουάριος 4, 2013 #610 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2013 Σε πόσα σπίτια έχω πάει και βάζουν 1 δάχτυλο ουίσκι και 4-5 νερό...Εγώ το πίνω ελαφρύ λέει... να μη με πειράξει. Τίγκα πάγος φυσικά.Πιες καμιά λεμονάδα καλύτερα. Μη το βιάζεις άλλο το ποτό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιανουάριος 4, 2013 #611 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2013 Wineshop.gr - Κάντε κλικ στην απόλαυση... Μου το εκανα δωρο τα χριστουγεννα. Ωραια δυνατη γευση και τι να λεμε... It's Jack Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Ιανουάριος 4, 2013 #612 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2013 ναι είναι εξερετικό Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιανουάριος 6, 2013 #613 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2013 Gulden-Draak | The Beer Sessions Για αυριο. Σημερα εχει Duvel, καλη ειναι αφηνει μια καψα γευση παρομοια με kaiser νομιζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Ιανουάριος 7, 2013 #614 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2013 Ωραία η Gulden Draak. Γενικά Βέλγικες μπύρες :banging:Χθες εγώ είπα να δοκιμάσω Macallan 10yr old. Ωραίο ήταν. Αρκετά πιο απαλή αίσθηση από άλλα (έχω και καιρό να πιώ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
paparoach Ιανουάριος 7, 2013 #615 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2013 Βέλγικες μπύρες και τίποτα άλλο στον κόσμο....Όσοι έχουν πάει Βέλγιο ξέρουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιανουάριος 7, 2013 #616 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2013 Την ηπια, καλη ηταν ,καπως γλυκια γεύση με εντονο το αρωμα του λυκίσκου απο χρώμα ηταν περισσότερο προς κόκκινο παρα σκουρο κοκκινο(ισως φταίει το ποτήρι που ειναι λεπτο και ψηλό) και ο αφρος ηταν κρεμωδης καπως Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Απρίλιος 2, 2013 #617 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2013 [MENTION=4482]LevelOne[/MENTION] Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Απρίλιος 2, 2013 #618 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2013 Έπεσε παραγγελία Ardbeg Uigeadail Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Απρίλιος 2, 2013 #619 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2013 Delivery Total : €44.94o.O Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 2, 2013 #620 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2013 Αντωνη τo Αpple Whiskey πηρες ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts