filthy_dwarf Ιούνιος 2, 2012 #481 Ιούνιος 2, 2012 1-0 (Βασικά 3-0 είναι γιατί τρείς ήμασταν και οι τρείς καταλήξαμε στο ίδιο συμπέρασμα. Blind test.) γιατί δεν το φτιάχνεις μόνος σου;
LevelOne Ιούνιος 2, 2012 Author #482 Ιούνιος 2, 2012 Γιατι όσες φορές το έχω προσπαθήσει (και δεν ειναι λίγες) δεν μπορώ να φτάσω την γεύση της Olmeca. Αλλο επίπεδο.
Wizard! Ιούνιος 2, 2012 #483 Ιούνιος 2, 2012 Λάθος πράγματα συγκρίνεις...Η JC συγκρίνεται με την Counterpain, τη Voltarain, ή τα έμπλαστρα (Λέοντος, κλπ).Επίσης, για τους φίλους του είδους, υπάρχει κι αυτό:: , , , , , , , , , , , , - Branty, , Blend Whisky, Whisky Single Malt, , , , , Espresso, , , Luxury Corporate Gifts, ,Απλά άλλη φάση...
LevelOne Ιούνιος 2, 2012 Author #484 Ιούνιος 2, 2012 [MENTION=173]Wizard![/MENTION] Δεν βλέπω ready to serve Margarita στο λινκ σου.
Wizard! Ιούνιος 2, 2012 #485 Ιούνιος 2, 2012 [MENTION=4482]LevelOne[/MENTION] το "του είδους" απευθύνεται στην τεκίλα όχι στις μαργαρίτες και τις παπαρούνες
Hydra Ιούνιος 2, 2012 #486 Ιούνιος 2, 2012 [MENTION=173]Wizard![/MENTION] Σχετικά με τη συγκεκριμένη τεκίλα, έξω όταν παίρνεις τη σερβίρουν με το σκουληκάκι στο ποτήρι; Έτσι έχω ακούσει, χωρίς να με εξιτάρει η ιδέα της δοκιμής, και οπότε δε ξέρω. Αν ήταν στο μπουκάλι το 'πινα ένα ποτηράκι, αλλά όχι και στο ποτήρι μου το σκουλήκι!
LevelOne Ιούνιος 2, 2012 Author #487 Ιούνιος 2, 2012 [MENTION=173]Wizard![/MENTION] Sorry αλλα δεν είμαι της τεκίλας. TBH, εχω πιεί μονο μια φορά για να δοκιμάσω. Η Μαργαρίτα ειναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Λιτρα ολάκερα.
2cpu Ιούνιος 3, 2012 #488 Ιούνιος 3, 2012 [ame=http://vimeo.com/42674279]Bottle Cap Blues on Vimeo[/ame]μονο τετοιες .Ολα τα αλλα απαγορευμενα.
Wizard! Ιούνιος 3, 2012 #489 Ιούνιος 3, 2012 [MENTION=173]Wizard![/MENTION]Σχετικά με τη συγκεκριμένη τεκίλα, έξω όταν παίρνεις τη σερβίρουν με το σκουληκάκι στο ποτήρι; Έτσι έχω ακούσει, χωρίς να με εξιτάρει η ιδέα της δοκιμής, και οπότε δε ξέρω.Αν ήταν στο μπουκάλι το 'πινα ένα ποτηράκι, αλλά όχι και στο ποτήρι μου το σκουλήκι! Στα καταστήματα αν θυμάμαι καλά, έχει απαγορευτεί από το 1995. Μόνο σε κάβες τη βρίσκεις. Σκουλήκι υπάρχει ένα σε όλο το μπουκάλι και συνήθως πέφτει στο τελευταίο σφηνάκι. Εμείς κατεβάζαμε ολόκληρα μπουκάλια για να μας τύχει το σκουλήκι και καμιά φορά αν δε μας έπεφτε, παίρναμε και δεύτερο μήπως είμαστε πιό τυχεροί.Γενικά για το σκουλήκι λέγονται πολλά, άλλοι μύθοι, άλλες αλήθειες. Αυτό που ξέρω είναι, ότι το ρεύεσαι τουλάχιστον μέχρι την επόμενη μέρα και σου έρχεται συνέχεια η γεύση της τεκίλας στο στόμα, όχι όμως με την άσχημη έννοια όπως στο φαγητό, αλλά σα να σου θυμίζει το πόσο καλά πέρασες.[MENTION=173]Wizard![/MENTION] Sorry αλλα δεν είμαι της τεκίλας. TBH, εχω πιεί μονο μια φορά για να δοκιμάσω. Η Μαργαρίτα ειναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Λιτρα ολάκερα.Ούτε εγώ. Βότκα πίνω. Τεκίλα θα πιώ μόνο σε σφηνάκια αν μαζευτεί καλή παρέα.
paparoach Ιούνιος 12, 2012 #490 Ιούνιος 12, 2012 Το πίνω από πέρυσι το Μάϊο. Μαμάει άσχημα ! Παγωμένο σκίζει..πραγματικά! Είχα δοκιμάσει κα τον υβίσκο..μούφα. Το μαργαρίτα δεν το έχω δει να το δοκιμάσω. Δεν μπορώ να βρωτην που&^*#$ την olmeca 100% agave, που είναι φετινή. Τι σκ@#$ μόνο Μύκονο την έχουν φέρει φέτος? Παρόλο που δεν είμαι της τεκίλας, μου φάνηκε πολύ ωραία... Χωρίς να σε σκοτώνει με τσεκούρι..
paparoach Ιούνιος 12, 2012 #492 Ιούνιος 12, 2012 OLMECa. Ναι τεκίλα είναι.Βέβαια το μαύρη σοκολάτα που λέω πιο πάνω δεν έχει καμία σχέση με τη γεύση της.Λικέρ ας πούμε ότι είναι.
jimakoZzz Ιούνιος 12, 2012 #493 Ιούνιος 12, 2012 OLMECa. Ναι τεκίλα είναι.Βέβαια το μαύρη σοκολάτα που λέω πιο πάνω δεν έχει καμία σχέση με τη γεύση της.Λικέρ ας πούμε ότι είναι.στα μαγαζιά υπάρχει η πρέπει να το βρεις σε ψαγμενες κάβες?
SirDiman Ιούνιος 12, 2012 #494 Ιούνιος 12, 2012 OLMECa. Ναι τεκίλα είναι.Βέβαια το μαύρη σοκολάτα που λέω πιο πάνω δεν έχει καμία σχέση με τη γεύση της.Λικέρ ας πούμε ότι είναι.ωραιο φενεται
paparoach Ιούνιος 12, 2012 #495 Ιούνιος 12, 2012 στα μαγαζιά υπάρχει η πρέπει να το βρεις σε ψαγμενες κάβες?Μαγαζιά?Νυχτερινά? Δύσκολο.Κάβες? εξαρτάται και από αυτές.Ο δικός μου δεν το ήξερε, και δεν το φέρνει.ωραιο φενεταιΕίναι!Λικέρ με ευχάριστη γεύση..20% αλκοόλ αν θυμάμαι καλά, ελαφρύ και γλυκό.Βέβαια επειδή είναι γλυκό μπορεί να την πατήσεις γιατί δε νιώθεις το αλκοόλ.ΑΥΣΤΗΡΑ παγωμένο.
jimakoZzz Ιούνιος 12, 2012 #496 Ιούνιος 12, 2012 που θα το βρουμε ρε παιδια να το δοκιμασουμε και εμεις τωρα το καλοκαιρακι???
paparoach Ιούνιος 12, 2012 #497 Ιούνιος 12, 2012 Μύκονο super paradise έχει πολλά! Έχει και αυτό με το 100% agave έλα ρε παιδιά εύκολο ήταν http://www.houseofwine.gr/how/olmeca-fusion-dark-chocolate.html
bezdim Ιούνιος 12, 2012 #498 Ιούνιος 12, 2012 πάρτε μια tequila που σας αρέσει και αναμείξτε με milko στη δοσολογία που θέλετε.EPIC
winters Ιούνιος 12, 2012 #499 Ιούνιος 12, 2012 πάρτε μια tequila που σας αρέσει και αναμείξτε με milko στη δοσολογία που θέλετε.EPICΕΜΕΤΟΣ.-
Recommended Posts