filthy_dwarf Φεβρουάριος 2, 2012 #461 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2012 προσωπικά δεν με τρέλανε. ωραίο αλλα έχω πιει και καλύτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Φεβρουάριος 2, 2012 #462 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2012 Ειναι εξαιρετικο για μένα, ποσα μπουκαλια εχει μεσα η συσκευασια αυτη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Φεβρουάριος 2, 2012 #463 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2012 dont know εγώ πήρα 1 απο τοπική κάβα Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Φεβρουάριος 2, 2012 #464 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2012 [MENTION=14904]filthy_dwarf[/MENTION] Αυτό που πόσταρα είναι 21 ετών special edition του 2007. 6600 μπουκάλια μόνο και ωρίμανση σε Sherry βαρέλι. Εσύ προφάνως μιλάς για το απλό lagavulin.[MENTION=1446]Dolly[/MENTION] Δεν είναι συσκευασία. Κάθε μπουκάλι έχει 900€. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Φεβρουάριος 2, 2012 #465 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2012 Ροτζερ γιατι ηξερα πως ειναι ακριβά αλλά όχι τόσο. Είναι η έκδοση αυτή μάλλον που παίζει με 16χΑΑ (Ανώνυμοι αλκοολικοί), και 32χΦΦ (Φαλίρισα Φαλίρισα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Φεβρουάριος 2, 2012 #466 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2012 [MENTION=14904]filthy_dwarf[/MENTION] Αυτό που πόσταρα είναι 21 ετών special edition του 2007. 6600 μπουκάλια μόνο και ωρίμανση σε Sherry βαρέλι. Εσύ προφάνως μιλάς για το απλό lagavulin.[MENTION=1446]Dolly[/MENTION] Δεν είναι συσκευασία. Κάθε μπουκάλι έχει 900€.α σορρυ εγώ το κλασσικό έχω πιει Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Φεβρουάριος 2, 2012 #467 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2012 BTW το site έχει άπειρα πράγματα. The Whisky Exchange : Online Whisky Shop - Buy Single Malt Scotch Whisky, Whiskies of the World, Rare Whisky [MENTION=1446]Dolly[/MENTION], το κλασσικό το 16άρι έχει 50€. Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Φεβρουάριος 21, 2012 #468 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2012 Μου έφεραν ένα Jack Daniel's Single Barrel. Τι διαφορά έχει με το κλασσικό; [MENTION=4482]LevelOne[/MENTION] Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Φεβρουάριος 21, 2012 #469 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2012 Τώρα τελευταία Amaretto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Φεβρουάριος 21, 2012 #470 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2012 είναι από ένα μόνο βαρέλι που σημαίνει ότι έχει ποιο ιδιαίτερη γεύση και όχι αχταρμά Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Φεβρουάριος 21, 2012 #471 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2012 Επίσης είναι από τα βαρέλια που βρίσκονται πιο ψηλά σε ύψος και ωριμάζουν σε μεγαλύτερη θερμοκρασία(υπάρχει ντοκυμαντέρ Jack Daniels factory και έτσι) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Φεβρουάριος 21, 2012 Author #472 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2012 [MENTION=5181]winters[/MENTION] απο όσο γνωρίζω, ωριμάζει περισσότερο απο 4 χρόνια που είναι το κανονικό, καθε μπουκαλι προέρχεται απο ενα μοναδικο βαρέλι και είναι ποιοτικά οσο πιο κοντά στο 45% της περιεκτικότητας σε αλκοολ... Αν σου αρέσουν τα single malt, αυτό θεωρείται απο τα καλύτερα όντας και straight.Ειναι πολύ ωραίο ουίσκυ αλλα ειναι λιγο θεμα γουστου και γευσης. Εμενα μου άρεσε, περισσότερο απο το Macallan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Φεβρουάριος 21, 2012 #473 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2012 Ωραία. Εντός των ημερών θα το ανοίξω και θα δώσω report στο νήμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Φεβρουάριος 21, 2012 Author #474 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2012 Προετοίμασε τον ουρανίσκο σου με μια φετα πορτοκάλι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Φεβρουάριος 21, 2012 #475 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2012 Λοιπόν, το άνοιξα και η πρώτη γουλιά ήταν (όπως πάντα) ouch πολύ οινόπνευμα, αλλά(!) καθαρό και όμορφα δεμένο με το ποτό. Δεύτερη γουλιά, wtf πόση βανίλια έχει αυτό το πράγμα; Ή μήπως δεν είναι βανίλια, κάτσε γιατί μπερδεύτηκά. Ξαναπίνω αλλά δεν ήμουν σίγουρος αν ήταν βανίλια ή καραμέλα. Αφήνω λίγο να ηρεμήσει το στόμα μου και ρίχνω μισό κουταλάκι του γλυκού δροσερό νερό. Περνάνε 5 λεπτά, δοκιμάζω, τέλος. ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑ. Πολύ καραμέλα ρε παιδί μου! Με λίγα λόγια έχουμε ένα single malt στην κατηγορία των γλυκών γεύσεων χωρίς όμως να είναι γλυκερό, επομένως σε όσους δεν αρέσουν τα γλυκά αποστάγματα, το συγκεκριμένο το πίνουν άνετα. Έχει έντονη γεύση καραμέλας με λίγο από βανίλια και κάρβουνο. Το πλέον θετικό του ποτού είναι ότι έχει δέσει καλά και επισης πολύ σημαντικό, δεν σου ξερένει το στόμα. Καλό οινόπνευμα, δεν σε χτυπάει αλλά έχει αρκετά έντονη την γεύση της καραμέλας, στο τέλος του δεύτερου ποτηριού ψιλοαηδίασα. Ωραίο και το μπουκάλι BTW. PS1 Δεν μπαίνει στο top10 μου, προτιμώ τα πιο αλμυρά/πικάντικα και καπνιστά αλλά ένα αν ήμουν έξω, ίσως και να έπινα ένα ποτηράκι έτσι για αλλαγή. PS2 Συμφωνώ με τον LevelOne, καλύτερο από το Macallan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Απρίλιος 28, 2012 #476 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2012 Έχω ζητήσει απ' τον πατέρα μου να μου παίρνει Finkbrau γιατί οι δικές του δεν πίνονται. Καιρό τώρα δεν έβρισκε, χθες πήρε τις 3 τελευταίες και του ζητούσαν όλοι από πού τις πήρες. Ισχύει αυτό που είπε ένας φίλος μου: "Η πιο φθηνή μπύρα του Lidl είναι καλύτερη από την Amstel". 35 λεπτά κάνει το μπουκαλάκι σε σχήμα χειροβομβίδας και είναι πάρα πολύ ωραία. Δεν τις μπορώ τις πικρές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Απρίλιος 28, 2012 #477 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2012 Τι χειρότερο από Finkbrau έπαιρνε; Σκέτο νερό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Απρίλιος 28, 2012 #478 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2012 Άλλες παίρνει, Finkbrau εγώ ζητάω. Είναι ελαφριά, πολύ ελαφριά, αλλά δεν πειράζει, από amstel - heineken προτιμώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Ιούνιος 1, 2012 Author #479 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2012 (edited) 1-0 (Βασικά 3-0 είναι γιατί τρείς ήμασταν και οι τρείς καταλήξαμε στο ίδιο συμπέρασμα. Blind test.) Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 1, 2012 από LevelOne Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούνιος 1, 2012 #480 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2012 Εχω αγαπησει Guinness.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts