Hydra Ιούνιος 28, 2011 #401 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2011 Σημερα που ηρθε και ο κολλητος μου να μεινει ,τον επεισα τον father να μας παρει Paulaner και οχι παλι αυτες τις αθλιες μπυρες,που δεν πινονται. Εχω γερο προβλημα,με κερνανε σε σπιτια ή οπου παω Heineken,Amstel,Μυθος,Αλφα,Keiser κτλπ και δεν μπορω να πιω ουτε το μισο ποτηρι,ενω θελω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gpl Ιούνιος 28, 2011 #402 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2011 μόνο vodka.Σκέτη φυσικά.Αλλά τώρα το καλοκαίρι δεν κατεβαίνει οπότε erdinger ξανθιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Οκτώβριος 3, 2011 #403 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2011 Έχετε πίει Grey Goose ;Λέει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Οκτώβριος 3, 2011 Author #404 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2011 Μόνο αν εχει περάσει το προηγούμενο 24ωρο στην κατάψυξη. Γενικότερα, η καλύτερη και πιο καθαρή vodka με το αντίστοιχο τιμημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Οκτώβριος 3, 2011 #405 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2011 ήπια προχτές μία βότκα με καραμέλα. ενδιαφέρον και οικονομική. αρκετά ευκολόπιωτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Οκτώβριος 3, 2011 #406 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2011 Έχετε πίει Grey Goose ;Λέει;πιες την σκετη, ουτε παγο ουτε τιποτα :smoke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Οκτώβριος 3, 2011 #407 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2011 στην κατάψυξη όμως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Οκτώβριος 3, 2011 #408 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2011 όταν λέτε κατάψυξη;Για πόση ώρα ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Οκτώβριος 3, 2011 #409 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2011 για μια ωρα τουλαχιστον... σερβίρισμα σε σαμπανιέρα γεμάτη πάγο και τα ψιλόλιγνα σφηνάκια εντός της σαμπανιέραςσυνοδεία σολωμού τυρι φιλαδέλφεια πάνω σε μικρές τραγανές μπρουσκέτες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Οκτώβριος 3, 2011 #410 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2011 Btw, επειδή έριξα μια ματιά στο thread και διάβασα κάτι άκυρα για το Αψέντι...Το Αψέντι είχε ΕΛΑΧΙΣΤΟ αλκοόλ. Η ουσία που έκανε το Αψέντι διαφορετικό έβγαινε από κάποια παραισθησιογόνα φυτά, το Artemisia absinthium. Ήταν κάτι σαν λικέρ του Artemisia absinthium, αν μπορούσες να το χαρακτηρίσεις έτσι. Είναι αρχαίο ποτό, που έχει αναφερθεί σε αρχαία Ελληνικά, Ινδικά και Περσικά κείμενα. Αναβίωσε γύρω στα 1850 στην Αμερική, όπου και απαγορεύτηκε το 1915, λόγω των παραισθήσεων που προκαλούσε και ακολούθησαν αρκετές χώρες. Γύρω στις αρχές του 1990, άρχισε πάλι να έρχεται στη μόδα, αλλά με ελάχιστο πλέον απόσταγμα Artemisia absinthium, που για να συνεχίσει να είναι δυνατό, ανέβασαν τους βαθμούς του αλκοόλ. Αυτή τη στιγμή συνήθως βρίσκεις από 50° μέχρι και 84°. Δεν μιλάμε όμως για παραισθήσεις, απλά για μεθύσι που έρχεται γρήγορα γιατί τόσο δυνατό ποτό βαράει στο κεφάλι, ειδικά αν το συνδυάσεις με τη ζάχαρη, κάτι που επίσης δεν υπήρχε στην αρχαία έκδοση (οι πρώτες αναφορές της ζάχαρης γίνονται τον 5ο αιώνα μΧ.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Οκτώβριος 8, 2011 #411 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2011 :smoke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Οκτώβριος 8, 2011 #412 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2011 Όταν είχα πάει Σκωτία, είχα αγοράσει αυτό: WALLACE LIQUEUR . Ήταν φανταστικό ουίσκι (σε όσους αρέσουν τα γλυκόπιοτα). Το κακό είναι ότι πλέον δεν μπορώ να το βρω. Έχετε να μου προτείνετε κάποιο παρεμφερές; Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Οκτώβριος 8, 2011 #413 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2011 δεν το βρήκες να το παραγγείλεις να στο στείλουν Ελλάδα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Οκτώβριος 8, 2011 #414 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2011 όχι, τίποτα, πουθενά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Οκτώβριος 8, 2011 #415 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2011 κάτι βλέπω για Discontinued :S :S :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Οκτώβριος 8, 2011 #416 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2011 Το βλέπω και εγώ. Κρίμα ήταν πολύ καλό ουίσκι. Κανένα παρεμφερές ξέρετε; (Όχι Drambuie) Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Οκτώβριος 8, 2011 #417 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2011 πραγματικά δεν ξέρω κάποιο λικερο-ουισκο. βαρύ και γλυκό πάντως είναι το Benedictine (βενεδικτίνη) το οποίο σπάει και με metaxa Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Δεκέμβριος 24, 2011 Author #418 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2011 Εχει κανείς υπ'οψην του που μπορώ να βρώ το Jura 16 years old whisky, στην Αθήνα; Δεν ψάχνω κάποιο online μαγαζί, θελω να το πάρω για δώρο αμεσα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Δεκέμβριος 24, 2011 #419 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2011 Εχει κανείς υπ'οψην του που μπορώ να βρώ το Jura 16 years old whisky, στην Αθήνα; Δεν ψάχνω κάποιο online μαγαζί, θελω να το πάρω για δώρο αμεσα...ανθιδης μαρουσι; jura εχει τωρα το 16αρι δεν ξερω :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Δεκέμβριος 24, 2011 #420 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2011 Εχει κανείς υπ'οψην του που μπορώ να βρώ το Jura 16 years old whisky, στην Αθήνα; Δεν ψάχνω κάποιο online μαγαζί, θελω να το πάρω για δώρο αμεσα...LULZMALT WHISKY - Κάβα - plus4u Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now