bezdim Ιανουάριος 13, 2011 #361 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2011 Το ρακόμελο φίλε μου είναι θαυματουργό. Ένα ποτηράκι πίνεις και είσαι περδίκι. Για το λαιμό συγκεκριμένα. Σκοτώνει τα μικρόβια και παράλληλα τον καταπραϊνει. Ποσότητα περίπου ποτήρι του κρασιού με νερό, ρακή και μέλι. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Ιανουάριος 13, 2011 #362 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2011 το ρακόμελο είναι ποιο αποτελεσματικό στο "καθάρισμα" . bez ή δεν σαρέσει ή βάζεις πολύ μέλι. με ΠΟΛΥ μέλι ούτε εμένα κατεβαίνει εύκολα . ή απλα δεν ξέρεις να πίνεις 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Ιανουάριος 14, 2011 #363 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2011 Το ρακόμελο φίλε μου είναι θαυματουργό. Ένα ποτηράκι πίνεις και είσαι περδίκι. Για το λαιμό συγκεκριμένα. Σκοτώνει τα μικρόβια και παράλληλα τον καταπραϊνει. Ποσότητα περίπου ποτήρι του κρασιού με νερό, ρακή και μέλι. Ρε σαρδανάπαλε, τι λες του παιδιού;! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Ιανουάριος 14, 2011 #364 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2011 το ρακόμελο είναι ποιο αποτελεσματικό στο "καθάρισμα" . bez ή δεν σαρέσει ή βάζεις πολύ μέλι. με ΠΟΛΥ μέλι ούτε εμένα κατεβαίνει εύκολα . ή απλα δεν ξέρεις να πίνεις Δε ξέρω να πίνω ρε φίλος τι να κάνουμε τώρα! @Winters TROLOLOLOL @Everyone Βρήκα μπουκάλι Jack Daniels του 1 ΛΙΤΡΟΥ στα 26 γιούρια εισάγμενο σίγουρα όχι από την ληστρική Diageo. Είναι όπως τα μπουκάλια του εξωτερικού, δηλαδή χωρίς βαλβίδα. Πέρα από φτηνό είναι σίγουρα αυθεντικό μιας και το δοκίμασα χτες και στη ζωή μου έχω πιεί αρκετό jack. Σε τοπικό Ηρακλειώτικο Supermarket. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Ιανουάριος 14, 2011 #365 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2011 τα μπουκάλια λίτρου σπάνια έχουν τάπα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιανουάριος 16, 2011 #366 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2011 Το ρακόμελο φίλε μου είναι θαυματουργό. Ένα ποτηράκι πίνεις και είσαι περδίκι. Για το λαιμό συγκεκριμένα. Σκοτώνει τα μικρόβια και παράλληλα τον καταπραϊνει. Ποσότητα περίπου ποτήρι του κρασιού με νερό, ρακή και μέλι.Αν αυριο ειμαι χειροτερα,παει να πει οτι μας παραπληροφορεις.Παω για κανα καραφακι !!!!! :dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Ιανουάριος 16, 2011 #367 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2011 Δε ξέρω να πίνω ρε φίλος τι να κάνουμε τώρα! @Winters TROLOLOLOL @Everyone Βρήκα μπουκάλι Jack Daniels του 1 ΛΙΤΡΟΥ στα 26 γιούρια εισάγμενο σίγουρα όχι από την ληστρική Diageo. Είναι όπως τα μπουκάλια του εξωτερικού, δηλαδή χωρίς βαλβίδα. Πέρα από φτηνό είναι σίγουρα αυθεντικό μιας και το δοκίμασα χτες και στη ζωή μου έχω πιεί αρκετό jack. Σε τοπικό Ηρακλειώτικο Supermarket. πότε θα μου στείλεις ??? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιανουάριος 16, 2011 #368 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2011 Bezi δωσε και απο εδω λιγο(ρακομελο) στο ανταλλάζω με Dr Pepper Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManolisX Ιανουάριος 17, 2011 #369 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2011 Δεν ξαναπίνω.Βγήκα Παρασκευή βράδυ και ίπια τα πάντα.Την άλλη μέρα,εμετούς :sick: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιανουάριος 17, 2011 #370 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2011 Ρε μανωλιο καθε φορα τα ιδια λες και μετα ξαναπινεις και πολυ μαλιστα. Εχεις σκεφτει μηπως το ενδεχομενο οι γκομενες να μην παιφτουν ετσι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Ιανουάριος 17, 2011 #371 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2011 ναι αλλά νομίζεις ότι πέφτουν και για λίγο αισθάνεσαι καλύτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιανουάριος 17, 2011 #372 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2011 χαχαχα φιλοσοφε εσυ!! Ο Μανωλιος το χει κανει χομπυ ομως,ξερναει καθε 2 βδομαδες το Σ-Κ :hang3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Ιανουάριος 17, 2011 #373 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2011 Μανωλη ποτισε τις γκομενες μπας και πεσουν. Οταν γινεσαι εσυ κουνουπιδι δεν πεφτουν εξακριβωμενο πλεον 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιανουάριος 17, 2011 #374 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2011 Παντως το ρακομελο χτες δουλεψε!!Με αλλα 4 Strepsils σημερα ειμαι φινα!(εκανα και ναργιλε ο αναισθητος) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManolisX Ιανουάριος 17, 2011 #375 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2011 Δεν πίνω για γκόμενες ρα.Αν θέλω τις ποτίζω. Ξές γιατί ήπια; ΕΤΣΙ γιατί περίεργα την είδα Δεν ξέρω τι σκατα μας βαλανε στα ποτα,αλλα ημασταν ολοι(4) ατομα τεζα μετα. Btw εχουμε 2 μπουκαλια ρακομελα στην αποθηκη Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Ιανουάριος 18, 2011 #376 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2011 Bezi δωσε και απο εδω λιγο(ρακομελο) στο ανταλλάζω με Dr Pepper Φέρε εσύ την εξάδα σου και άσε τα τερτίπια. Θα σε φτιάξω μην ανησυχείς. πότε θα μου στείλεις ??? Εσύ κατέβα με βαλίτσα και θα χω κανονίσει με τον μαγαζάτορα να φέρει όσα μπουκάλια θες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Ιανουάριος 18, 2011 #377 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2011 Δεν πίνω για γκόμενες ρα.Αν θέλω τις ποτίζω.Ξές γιατί ήπια; ΕΤΣΙ γιατί περίεργα την είδα Δεν ξέρω τι σκατα μας βαλανε στα ποτα,αλλα ημασταν ολοι(4) ατομα τεζα μετα. Btw εχουμε 2 μπουκαλια ρακομελα στην αποθηκη Στα 15 σου και τίποτα σκατά να μήν σου βάλουν στο ποτό άμα πιείς πάλι τέζα θα είσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManolisX Ιανουάριος 19, 2011 #378 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2011 Αναλόγως φίλτατε Κώστα.Π.χ την Παρασκή που έρχεται,θα πάω στο πάρτυ μας(μαζεύουμε λ7 για εκδρομή) και θα πιώ χυμό.Τέλος το ποτό.Πιστεύω δεν αξίζει να είμαι χάλια για 2 μέρες εξαιτίας αυτού! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Ιανουάριος 20, 2011 #379 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2011 yay πιο πολυ για μας 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Ιανουάριος 23, 2011 #380 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2011 Σήμερα στην έξοδο με την παρέα αποφάσισα να σταματήσω να πίνω τις απανωτές κούπες που μου προσφέρουν και να βγάλω όλο το βράδυ με ένα ποτάκι! Μπορώ να πω ότι το απόλαυσα και έχω ακόμα την γεύση του, και no hangover btw Μου φαίνεται θα το καθιερώσω! :dance3: 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts