filthy_dwarf Ιανουάριος 7, 2011 #341 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2011 Σφηνάκια tequila κίτρινη το καλοκαίρι / Jack.Drambuie.Tabasco τον χειμώνα καληνύχτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Ιανουάριος 7, 2011 #342 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2011 whatta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Ιανουάριος 7, 2011 #343 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2011 καληνύχτα είναι ενα κανατάκι για σφηνάκια με 2-3 ποτά συνήθως metaxa-tequila-vodka και μπόλικο tabasco. πραγματικά σε στέλνει καληνύχτα (κυριος το στομάχι σου) Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Ιανουάριος 7, 2011 #344 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2011 @winters & filthy. Το οτι ήμουν αλκοολικος παρά κάτι ψιλά δεν το διαβάσατε; Γενικά οταν φτάσεις στοά σημείο να πίνεις σκέτο τζιν και να μην έχεις πρόβλημα, go submit to AA. Sent from my Γιωτοφωνο using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Ιανουάριος 7, 2011 #345 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2011 (edited) :sick::sick::sick::sick::sick:EDIT: To ξέρασμα πήγαινε για την "καληνύχτα" του filthy Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 8, 2011 από winters Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Ιανουάριος 7, 2011 #346 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2011 ε άμα ήσουν αλκοολικός παρα κάτι ρε συ τότε μην πίνεις καθόλου . κρασάκι στις γιορτές and thats it Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Ιανουάριος 8, 2011 #347 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2011 Πλάκα πλάκα... και εγώ έπινα σκέτο jin μια εποχή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManolisX Ιανουάριος 8, 2011 #348 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2011 Chivas με νερό και παγάκια σε όλες τις καταστάσεις Άντε και καμμιά sierra και stolichnaya Link to comment Share on other sites More sharing options...
PREDATOR 15 Ιανουάριος 8, 2011 #349 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2011 Chivas με νερό και παγάκια σε όλες τις καταστάσεις Άντε και καμμιά sierra και stolichnaya Εσύ είσαι σε ηλικία για να πίνεις?????? Αστρολάβος......... Χιούμορ κάνω no offence έτσι?:jump1: Και για να μην είμαι Off-topic Jack Daniels on the rocks....όταν έπινα στα νιάτα μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManolisX Ιανουάριος 9, 2011 #350 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2011 Πίνω πίνω!Σήμερα πήγα σε μία χοροσπερίδα.Μπουκάλι Σίβας κλασσικά,και 3 μπουκάλια κρασί άσπρο.6 ποτήρια κατέβασα Σίβας,ένα μονορούφι μόνο με ουίσκι μέσα και πάγο βέβαια,3 ποτήρια κρασί κούπες.Μετά σ'ένα κλαμπάκι πήγα με 2 φιλαράκια,τον ένα τον λέγανε Γιάννη και μας κέρασε σφηνάκια. Περιττό να σας πώ ότι είμαι dead και άνοιξα το PC για να βάλω κατάσταση στο facebook :sick: Γεία τώρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιανουάριος 9, 2011 #351 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2011 Πίνω πίνω!Σήμερα πήγα σε μία χοροσπερίδα.Μπουκάλι Σίβας κλασσικά,και 3 μπουκάλια κρασί άσπρο.6 ποτήρια κατέβασα Σίβας,ένα μονορούφι μόνο με ουίσκι μέσα και πάγο βέβαια,3 ποτήρια κρασί κούπες.Μετά σ'ένα κλαμπάκι πήγα με 2 φιλαράκια,τον ένα τον λέγανε Γιάννη και μας κέρασε σφηνάκια.Περιττό να σας πώ ότι είμαι dead και άνοιξα το PC για να βάλω κατάσταση στο facebook :sick: Γεία τώρα Τώρα πίνεις για να πιεις. Όταν μεγαλώσεις θα πίνεις και θα το απολαμβάνεις. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Ιανουάριος 9, 2011 #352 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2011 Περιττό να σας πώ ότι είμαι dead και άνοιξα το PC για να βάλω κατάσταση στο facebook :sick: Γεία τώρα αν δεν ντρεπεσαι για την κατασταση σου , δεν εχεις πιει αρκετα 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Ιανουάριος 9, 2011 #353 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2011 Θέλω Μανώλη σε τέτοια φάση [ame=http://www.youtube.com/watch?v=9jR4xztU-v8]YouTube - Ke SoO BaDDdddA$$$$!!![/ame] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Ιανουάριος 9, 2011 #354 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2011 Τωρα το χειμωνα, ρακομελακι... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιανουάριος 12, 2011 #355 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2011 Ωραιο το ρακομελακι,αλλα ακριβο βρε παιδια.Πολυ ακριβο εξω...Επειδη το σκεφτομουν,για να παρω σπιτι ποσο θα μου στοιχισει και τι ποσοτητα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Ιανουάριος 13, 2011 #356 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2011 fail. το ρακόμελο ΜΗΝ το πάρεις ποτέ και πουθενά έτοιμο βρες μια καλή ρακή ένα καλό μέλι μερικά γαρίφαλα ή κανέλες και φτιάχτο 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Ιανουάριος 13, 2011 #357 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2011 Moνο πρωτευουσιάνοι πληρώνουν για κάτι τέτοιο. Το ρακόμελο κανονικά είναι φάρμακο δεν είναι ποτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Ιανουάριος 13, 2011 #358 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2011 ντάξει ειναι και ποτό. ταιριάζει σε αρκετές περιστάσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Ιανουάριος 13, 2011 #359 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2011 Προσωπικά σπιτικό ρακόμελο για ποτό πάνω από μια μικρή ποσότητα δε μπορώ να πιω. Τώρα το τι αλχημείες κάνουν οι κόνδορες που το πουλάνε δε ξέρω. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιανουάριος 13, 2011 #360 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2011 Aρρωστος και ρακομελο?Γιατι να πιεις κατι αλκοολουχο οταν εισαι αρρωστος?Γιατι η ρακη εχει αλκοολ....αυτο ειναι σιγουρο. Τσαι με μελι? Δε ξερω τι βαζουν,παντως ειναι ωραιο και το κοστολογουν ακριβα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts