performer Νοέμβριος 20, 2009 #261 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2009 :smoke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Νοέμβριος 23, 2009 #262 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2009 :smoke: ή αλλιως ...τι κανει το καλο μαρκετιγκ.... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Νοέμβριος 23, 2009 #263 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2009 Aν μου βρω λεφτά το παίρνω και αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Νοέμβριος 23, 2009 #264 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2009 σταμάτησα το Martini και έπιασα το 12άρι Macallan Σε παγωμένο ποτήρι με μισό δάχτυλο νερό και 2παγάκια για σωστή θερμοκρασία και 100% έκλυση αρώματος Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Νοέμβριος 23, 2009 #265 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2009 @bezdim το χεις δοκιμασει το blasda? νομιζω κανει καμια 40αρα Αθηνα παντως, αλλα δεν ξερω αμα λεει.. @fragma και νερο και παγο....χειμωνιατικα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Νοέμβριος 23, 2009 #266 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2009 E κοίτα, από γραπτές περιγραφές που έχω διαβάσει, πιστεύω ότι θα μου αρέσει πιο πολύ από το απλό δεκάρι Ardbeg. Ίσως καταφέρω να πιω και πάνω από 2 μερίδες από δαύτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Νοέμβριος 23, 2009 #267 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2009 @fragma και νερο και παγο....χειμωνιατικα ? άμα είσαι μέσα σε ζεστό μπαράκι και έχεις και το πιπίνι να σου τρίβεται το θες λίγο πιο δροσιστικό....:whistle2: 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Νοέμβριος 23, 2009 #268 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2009 άμα είσαι μέσα σε ζεστό μπαράκι και έχεις και το πιπίνι να σου τρίβεται το θες λίγο πιο δροσιστικό....:whistle2: πιες καμια μπυρα η κανενα τζιν τονικ ρε πιπινολαγνε που μου ζεσταθηκες ασε τα macallan κτλ αυτα δεν τα πινεις με το πιπινι στο μπαρακι... εκει πιες κατι αλλο δοξα τον αμβυκα επιλογες υπαρχουν πολλες εκτος και εαν ετσι νομιζεις οτι θα την ριξεις γρηγοροτερα περα απ'την πλακα παγωμενο νερακι νομιζω δουλευει καλυτερα ή εστω 1-2 παγακια αν οντως εχει ζεστη αλλα και τα δυο μαζι νομιζω νερωνουν πολυ εκτος και εαν το ρουφηξεις πριν λιωσει ο παγος περι ορεξεως βεβαια 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pank Ιανουάριος 7, 2010 #269 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2010 Χειμώνας : 1) Whisky με πάγοΌταν βγαίνω εξω πίνω πάντα κάποιο special, κατά προτίμηση Dimple.Σπίτι, η αγαπημένη μου επιλογή είναι το Talisker.2) Κρασί κόκκινο, οσο πιο ξηρό γίνεται.Καλοκαίρι :1) Gin tonic2) Ούζο3) Μπύρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Ιανουάριος 7, 2010 #270 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιανουάριος 7, 2010 #271 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2010 http://www.isleofjura.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Ιανουάριος 8, 2010 #272 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Ιούνιος 24, 2010 #273 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2010 Προς levelone και κοπρίτη... Τσοντάρετε να το χτυπήσουμε; http://www.thewhiskyexchange.com/P-3525.aspx 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Ιούνιος 25, 2010 Author #274 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2010 Ouch... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Ιούνιος 25, 2010 #275 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2010 Για καλοκαιρι και η absolut καλη ειναι με λεμονάδα ( οχι χυμο λεμονι ) Φερνει σε smirnoff ice σε γευση σε πιο βαρυ ομως. Η' north με πολυ παγο και μερικες σταγονες στιμμενο λεμονι ( ποτο η σφηνες ) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Ιούνιος 25, 2010 #276 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2010 Προς levelone και κοπρίτη... Τσοντάρετε να το χτυπήσουμε; http://www.thewhiskyexchange.com/P-3525.aspx δε βγαινω μαναμ' εχω εξοδα πολλα κερνα το εσυ και το επομενο δικο μου! ασε που δεν νομιζω οτι ο ουρανισκος μου μπορει να εκτιμήσει ποτα με τοσα μηδενικα στο ταμπελακι Για καλοκαιρι και η absolut καλη ειναι με λεμονάδα ( οχι χυμο λεμονι ) Φερνει σε smirnoff ice σε γευση σε πιο βαρυ ομως. Η' north με πολυ παγο και μερικες σταγονες στιμμενο λεμονι ( ποτο η σφηνες ) . το καλοκαιρι τα αγαπημενα μου ειναι vodka με λεμονακι ή spite Indeed τεκιλιτσα on the rocks gin-tonic φυσικα λικερ μαστιχα με μπολικο παγο δροσερα ροζε demi sec κρασακια ατελειωτο home made ice tea (να ναι καλα το tsai.gr) φυσικα ολων των ειδων μπυριτσες (για να διατηρησουμε και τον ενα και μοναδικο κοιλιακο που εχει απομεινει) και caipirinha, daquiri & mojito αμα παιζει καλη παρεα, χρονος και τα απαραιτητα συστατικα (πρεπει να παρω επιτελους κι ενα παγοθραυστη, γιατι οι γειτονες απο κατω πρεπει να εχουν βαρεθει να μ'ακουνε να χτυπαω την πετσετα με τον παγο στα πλακακια σαν το χταποδι) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Ιούνιος 25, 2010 Author #277 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2010 ΑΑααχχχχ... καλοκαιράκι... Εγω πάλι την καταβρίσκω με το Cranberry Cosmopolitan για ελαφριές καταστάσεις.. Μπορώ να πιω πολλα λιτρα απο δαύτο. Επίσης μπυροϊνη ατελείωτη (δεν κάνουμε διακρίσεις οπως λέει και ο σοφός Κοπρίτης) και Σαγκριά παγωμένη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Ιούνιος 25, 2010 #278 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2010 Mπύρεςςςςςς ,ρακί, τεκίλα, ΜΟjito, Βότκα με λεμονάδα, τζιν βότκακαι κρασάκι μοσχοφίλερο,,,,,ΑΧχχχχχχχχ καλοκαίρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Ιούνιος 26, 2010 #279 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2010 Καλοκαίρι πίνω μόνο μπύρες και gin.http://luekensliquors.com/store/zen-cart-v1.3.8a-full-fileset-12112007/images/BEEFEATERONDONGIN.jpg +http://www.hoppsy.com/wp-content/uploads/2007/09/sprite.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούνιος 26, 2010 #280 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2010 Jägermeister mojito . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts