ababapanos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2007 καταρχήν να πω ότι δεν ξέρω πιο είναι το πραγματικό πρόβλημα και "γιαυτο" το βάζω εδώ...όλα ξεκίνησαν ξαφνικά όταν κατέβασα ένα μεγάλο αρχείο μεγέθους 7GB, από rapidshare.αφού κατέβηκαν όλα τα "αρxειακια" πάω να τα "ξεζιπαρω" με το winrar και μου βγάζει χαλασμένα κάποια αρχείαεπειδή όμως πριν το είχε κατεβάσει το ίδιο και ένας φίλος και δεν του είχε βγάλει πρόβλημα, κάνω restart τον υπολογιστή και ξανά προσπαθώ να "ξεζιπαρω" με το winrar , και αυτή τι φορα βλέπω ότι μου βγάζει σφάλμα το winrar σε διαφορετικά αρχεία από την προηγουμενηΝα τονίσω πάλι ότι πριν από λίγο το ιδιο ακριβώς ξεζιπαριστικε κανονικα σε φιλο μου.από περιέργεια , πάω να "ξεζιπαρω" κάτι αλλα αρχεία που τα είχα κατεβάσει πριν από αυτό ,πάλι μου βγάζει σφάλμα , και κάθε φορα τα αρχεία τα λάθος μπορεί νάνε και διαφορετικά..Για να μην τα πολυλογώ δοκιμάζω και άλλο πρόγραμμα εκτος του winrar πάλι τίποτα. βγάζει λάθος στα αρχεία.. Δοκιμάζω να ξανά κατεβάσω τα αρχεία αυτά ΠΑΛΙ , αυτή τι φορα όχι με το flashget, αλλα με το rapget, υποψιασμένος, μήπως φταίει το flashget για όλα αυτά. Αφού κατέβηκαν πάλι και τα 7GB πάω να τα "ξεζιπαρω" πάλι, και πάλι χαλασμένα, αρχεία.λέω θα έχει φάει κάναν ιο ο υπολογιστής, κάνω format, βάζω vista, ξανακατεβάζω τα αρχεία,και.... πάλι χαλασμένα.Τώρα είμαι στο 0 , δεν ξέρω τι να κάνω πια, έκανα τα πάντα και το πρόβλημα παραμένει, ότι μεγάλο arxio και να κατεβάσω, στο "ξεζιπαρισμα" μου βγάζει σφάλματα και πολλές φορες τα χαλασμένα αρχεία δεν είναι σταθεράκαι να πω ότι αυτό δεν γίνετε μονο σε συγκεκριμένα αρχεία αλλα και σε αλλα που "δομιμασα".οποιος θέλει και μπορεί ας πει καμια ιδέα.ΥΓ:μην μου πείτε ότι είναι χαλασμένα αυτά που κατεβάζω... το ξέρω ότι είναι η εύκολη λύση, αλλα δεν είναι ετσι, γιατί το έχω τσεκάρει από άλλους
naz Δεκέμβριος 31, 2007 #3 Δεκέμβριος 31, 2007 πολλα τα μπορει.μννημες δισκοι και μοντεμ μου ερχονται πρωτα....παρε τα 7γιγα απο τον φιλο σου και ξεζιπαρε τα να δεις αν εκεινα ανοιγουν.
ababapanos Δεκέμβριος 31, 2007 Author #4 Δεκέμβριος 31, 2007 υπαρχει πιθανοτητα να ειναι χαλασμενος ο δισκος? αλλα γιατι ολα τα αλλα πχ windows λειτουργουν κανονικα?δεν μπορω να τα παρω απο τον φιλο μου γιατι ειναι σε αλλη πολη
BlueChris Δεκέμβριος 31, 2007 #6 Δεκέμβριος 31, 2007 Αντίστοιχο είχα πάθει και εγώ στη δουλειά μου με τα αρχεία pdf και είχα τρελαθεί γιατί τίποτα άλλο δεν χτύπαγε και τελικά ήταν οι μνήμες.Δεν ξέρω αν είσαι κλοκαρισμένος στις μνήμες αλλά αν είσαι βάλτες στα default του και τσέκαρε πάλι.
ababapanos Δεκέμβριος 31, 2007 Author #7 Δεκέμβριος 31, 2007 να ρωτήσω όμως κάτι? αν είχε πρόβλημα η ram δεν σημαίνει ότι σε άλλον υπολογιστή αν τα μετέφερα θα "ξεζιπαρονταν" σωστάς? Τα πέρασα σε εξωτερικό σκληρό και τα πήγα σε άλλον υπολογιστή και σε εκείνον βγαίνει σφάλμα.
naz Δεκέμβριος 31, 2007 #8 Δεκέμβριος 31, 2007 οχι αν το λαθος εγινε κατα την εγγραφη....δηλαδη κατα την διαρκεια που τα κατεβαζες.απλα εγγραφηκαν λαθος bits στον δισκο.σιγουρα δεν ξεζιπαρεις τιποτα? εχεις δοκιμασει μικρα αρχεια?με το κλοκαρισμα δεν απαντησες
ababapanos Δεκέμβριος 31, 2007 Author #9 Δεκέμβριος 31, 2007 κλοκαρισμα δεν εχω κανει , αρχει ζιπαρισμενα στα 350μβ που δοκιμασα μου το εκανε κανονικα... γιατι ομως?
CrazyAnt1416003257 Ιανουάριος 1, 2008 #10 Ιανουάριος 1, 2008 τα συμτωματα που αναφερεις δειχνουν πως ειναι προβλημα μνημων.εφοσον ομως μεταφερεις τα αρχεια και σε αλλον υπολογιστη και παλι βγαζουν σφαλμα κατα την αποσυμπιεση,ενδεχομενως να την εχει ακουσει ο σκληροπς σου.Τρεξε τα διαγνωστικα του κατασκευαστη να δεις αν ειναι οκκατεβασε το ultimate boot CD,το οποιο εχει μεσα τα παντα και τρεξε και ενα memtest για ενα βραδυ
Arxagelos Ιανουάριος 1, 2008 #11 Ιανουάριος 1, 2008 τσέκαρε με το HDtune τον δίσκο, πιθανός σε καποιο σημειο να εχει bad sectors, μπορει στην αρχη ο δικος να ειναι καλος και να μην επηρεάζονται τα windows γιατι τα αρχεια τους δεν πατάνε στα bad sectors ενω το αρχειο που κατεβάζεις να πατάει, λέμε τωρα.......
dexter20csgr Ιανουάριος 1, 2008 #12 Ιανουάριος 1, 2008 Δεν ξέρω κατά πόσο θα σε βοηθήσει αυτό που θα σου πω αλλά ποτέ δεν ξέρεις...Το ίδιο πρόβλημα είχα κ εγώ όποτε κατέβαζα μεγάλα αρχεία με download manager (το Download accelerator plus για την ακρίβεια)...Αν κατεβάζεις με manager δοκίμασε να το κατεβάσεις κανονικά...you never know
mihalis87gr Ιανουάριος 1, 2008 #13 Ιανουάριος 1, 2008 Αν πας να τα αποσυμπιέσεις σε εξωτερικό σκληρό πιθανόν να είναι FAT32 που δεν υποστηρίζει αρχεία μεγαλύτερα των 4gb.Δοκίμασε να τα αποσυμπιέσεις σε σκληρό NTFS.Επίσης δοκίμασε μέσω του winrar να τρέξεις το διαγνωστικό,διορθώνει πολλά προβλήματα.
jogi Ιανουάριος 1, 2008 #14 Ιανουάριος 1, 2008 Αρχική απάντηση από dexter20csgr Δεν ξέρω κατά πόσο θα σε βοηθήσει αυτό που θα σου πω αλλά ποτέ δεν ξέρεις...Το ίδιο πρόβλημα είχα κ εγώ όποτε κατέβαζα μεγάλα αρχεία με download manager (το Download accelerator plus για την ακρίβεια)...Αν κατεβάζεις με manager δοκίμασε να το κατεβάσεις κανονικά...you never know Συμφωνώ και επαυξάνω... Κατα πασα πιθανότητα αν δεν εχεις παρατηρησει προβλήματα με την γενικότερη λειτουργεία του υπολογιστή σου να φταιει ο download manager που χρησιμοποιείς...
GdamprXP Ιανουάριος 1, 2008 #15 Ιανουάριος 1, 2008 Αν εχεις fat32 ειναι λογικό. Αν είχες προβλημα με τις μνήμες θα είχες και αλλα προβληματα και οχι μονο αυτο... το ίδιο και ο δισκος
Zarras Ιανουάριος 1, 2008 #16 Ιανουάριος 1, 2008 νομιζω καλα τα λενε οι dexter20csgr+jogi.αν εφταιγε δισκος μνημες, λογικα, λογικα 8α ειχες κι αλλα προβληματα.δες τον download manager ή ακομα χειροτερα και το μοντεμακι.
bkbilly Ιανουάριος 1, 2008 #17 Ιανουάριος 1, 2008 Υπάρχει περίπτωση να φταίει το οτι έχεις παλιά έκδωση του winrar. Δοκίμασε την πιο καινούρια!
neuromancer Ιανουάριος 3, 2008 #18 Ιανουάριος 3, 2008 Aν εφταιγαν οι μνήμες λογικά θα είχες κρασαρίσματα και σε βαριά games. 1) manager, 2) μνήμες
CrazyAnt1416003257 Ιανουάριος 3, 2008 #19 Ιανουάριος 3, 2008 οχι απαραιτητα,χωρις αυτο να σημαινει πως οι μνημες ειναι ο τελικος φταιχτης. το 8εμα ομως ειναι οτι εμεις λεμε,λεμε,αλλα ο παλικαρος δεν αμς κανει ενα feedback να δουμε που βρισκομαστε
Daytime Dreamer Ιανουάριος 3, 2008 #20 Ιανουάριος 3, 2008 1) Βαλε αλλες μνημες για δοκιμη αν εχεις. Αν δεν εχεις χαμηλωσε την συχνοτητα λειτουργιας τους2) Uninstall kai install παλι το winrar (τελευται εκδοση). Uninstall kai install παλι της καρτας δικτυου που επικοινωνει με το ρουτερ3) Τσεκαρε τους σκληρους με τα διαγνωστικα της καθε εταιρειαςΚατι απο τα παραπανω ειναι 99% αλλιως θα ειναι κατι πολυ κουλο ...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.