Jump to content

Πώς γίνεται να χρησιμοποιήσω το remote control σε ένα tv tuner;

Φάνης

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα παιδιά!

Έχω το Asus My Cinema-P7131 Hybrid.

Μετά από πολλές προσπάθειες με προγράμματα όπως το Dscaler και το Windvr3 κατέληξα στο Power Cinema 5 (που συνόδευε την κάρτα)

Το πράβλημα όμως είναι οτι αν και έχω συνδέσει το καλώδιο με τις υπέρυθρες στην κάρτα το τηλεχειριστήριο δε δουλεύει...

Έχω ψάξει για ρυθμίσεις στα settings αλλά δε βρίσκω κάτι...

Με τα άλλα tv tuners πώς λειτουργούν τα remote controls;

Συνηθως με την εκκινηση των windows φορτωνει και το προγραμμα του remote για να μπορεις να λειτουργεις κατευθειαν απο εκει την καρτα.Μηπως δεν εχει περαστει το προγραμμα του remote απο το cd? Μηπως εχει περαστει απλα δεν ξεκιναει μονο του?

Μπορεί να είναι ελαττωματικό. Καλό είναι να το πας στο κατάστημα που το αγόρασες για ένα έλεγχο αν έχεις δοκιμάσει ήδη μπαταρίες κλπ. :)

Το cd της εγκατάστασης του προγράμματος είναι ελλατωματικό κι έτσι κατέβασα απ το νετ το 5.1.

Αυτό έκανε κανονικά εγκατάσταση αλλά δε μου έβγαλε κάποιο εικονίδιο για το remote...

Απ'οτι είδα στο νετ είναι γενικό το πρόβλημα μάλλον... αλλά τι να κάνω...

Τώρα που το έχω χρησιμοποιήσει, και να το πάω πίσω και να μου πουν οτι έτσι είναι, δεν παίζει να μου το αλλάξουν με άλλο...

Εσείς τι λέτε;

εχουμε την ιδια καρτα.εμενα δουλεψε κανονικα αλλα αφαιρεσα καποιες επιλογες στην εκινηση των xp και ετσι μετα το control δεν δουλευε.

οταν το τικαρα παλι δουλεψε.μηπως εχεις κανει το ιδιο?οσο για ρυθμισεις δεν υπαρχουν για το τηλεκοντρολ.

Μετά από format και εγκατάσταση από την αρχή είχε φορτωθεί το remotecontroller.exe και δούλεψε για πρώτη φορά αλλά μετά την επανεκίννηση τίποτα πάλι...

Σε tv tuner Pinnacle,9 στις 10 φορες το exe του remote δεν ανοιγε ή δεν δουλευε σωστα οποτε το εκλεινα απο το task manager και ξαναετρεχα το αρχειο.Το συστημα μου μαλλον ηθελε κι ενα format ομως

Δεν επιανε καλα και απο τον καναπε,σκετη ταλαιπωρια

(επισης ειχα χασει το cd για ενα διαστημα και στο site δεν εχει την εφαρμογη)

εχω την ιδια καρτα με την επωνυμια της MSI

φορτωσε στην εκκινηση παντα το remote controler...ενα εικονιδιο θα βγει στο system tray οπου και θα αναγνωριζει τη καρτα σου ως silicon dvb

η χαζομαρα ειναι οτι ο driver/software δεν εγκαθιστα στο startup το προγραμμα που βλεπει το τηλεχειριστηριο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.