Jump to content

Γενικές ερωτήσεις.(throttling κ.α)

darthtony

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έχω μερικές απορίες

1.τι είναι το throttling?

2.πώς μπορούν να μπουν ψύχτρες στα mosfets?

3.γιατι πολλές φορές στις φωτο επεξεργαστών σβήνουν τον αριθμο που λέει πχ απο που κόπηπε apo to waffer?

4.είναι καλύτερα η αντλία L30 μαείναι μόνιμα ανοιχτή ή με ρελε?

αυτά για αρχή :p

1.Throttling είναι η κατάσταση στην οποία μπαίνει ο επεξεργαστής αν υπερθερμανθεί για να μην καεί, με λίγα λόγια κόβει επιδόσεις για να πέσει η θερμοκρασία.

2.Πολύ απλά αγοράζεις ψύχτρες για mosfets και τις βάζεις,μπορείς να βρείς στο πλαίσιο thermalright.

3.Εννοείς λόγω lapping? δεν κατάλαβα την ερώτηση:blink:

4.Φυσικά με ρελέ,γιατί όπως και κάθε εξάρτημα έτσι και η αντλία έχει κάποιες ώρες ζωής.Αν είναι συνέχεια ανοιχτή εκτός ότι θα λειτουργεί άσκοπα, χάνεις άδικα και χρόνο ζωής της αντλίας.

2. εννοούσα πως να τα στηρήξεις?

3.η cpu δεν έχει κάπιοιυς αριθμούς πάνω?ε λοιπόν σε διάφορες φωτο οι αριθμοί ΄χουν σβηστοι. (με επεξεργασία μετά όχι με το lapping!)

4. δε ξέςρω γιατί έχω ακούσοι οτι μερικές αντλίες αν ανοιγοκλείνουν συνέχεια χαλάνε.

2 Για την περίπτωση RMA μήπως και το δει κανείς από μαγαζί και δεν το κάνει

αν ξέρει ποια ακριβώς είναι η CPU.

2.Νομίζω τα κολλάς με θερμοαγώγιμη ταινία

3.Δεν ξέρω

4.Δε το έχω ακούσει,καλύτερα να πει τη γνώμη του κάποιος που έχει αυτή την αντλία

δηλαδή αν κάποιος απο το μαγαζί δει τους αριθμούς, θα πει οτι δεν κάνει rma ή επειδή θα δεί οτι πχ έχεις κάνει oc?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.