darthtony Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2007 Έχω μερικές απορίες 1.τι είναι το throttling? 2.πώς μπορούν να μπουν ψύχτρες στα mosfets? 3.γιατι πολλές φορές στις φωτο επεξεργαστών σβήνουν τον αριθμο που λέει πχ απο που κόπηπε apo to waffer? 4.είναι καλύτερα η αντλία L30 μαείναι μόνιμα ανοιχτή ή με ρελε? αυτά για αρχή
mihalis87gr Δεκέμβριος 31, 2007 #2 Δεκέμβριος 31, 2007 1.Throttling είναι η κατάσταση στην οποία μπαίνει ο επεξεργαστής αν υπερθερμανθεί για να μην καεί, με λίγα λόγια κόβει επιδόσεις για να πέσει η θερμοκρασία. 2.Πολύ απλά αγοράζεις ψύχτρες για mosfets και τις βάζεις,μπορείς να βρείς στο πλαίσιο thermalright. 3.Εννοείς λόγω lapping? δεν κατάλαβα την ερώτηση 4.Φυσικά με ρελέ,γιατί όπως και κάθε εξάρτημα έτσι και η αντλία έχει κάποιες ώρες ζωής.Αν είναι συνέχεια ανοιχτή εκτός ότι θα λειτουργεί άσκοπα, χάνεις άδικα και χρόνο ζωής της αντλίας.
darthtony Δεκέμβριος 31, 2007 Author #3 Δεκέμβριος 31, 2007 2. εννοούσα πως να τα στηρήξεις?3.η cpu δεν έχει κάπιοιυς αριθμούς πάνω?ε λοιπόν σε διάφορες φωτο οι αριθμοί ΄χουν σβηστοι. (με επεξεργασία μετά όχι με το lapping!)4. δε ξέςρω γιατί έχω ακούσοι οτι μερικές αντλίες αν ανοιγοκλείνουν συνέχεια χαλάνε.
Spyrus Δεκέμβριος 31, 2007 #4 Δεκέμβριος 31, 2007 2 Για την περίπτωση RMA μήπως και το δει κανείς από μαγαζί και δεν το κάνειαν ξέρει ποια ακριβώς είναι η CPU.
mihalis87gr Δεκέμβριος 31, 2007 #5 Δεκέμβριος 31, 2007 2.Νομίζω τα κολλάς με θερμοαγώγιμη ταινία3.Δεν ξέρω4.Δε το έχω ακούσει,καλύτερα να πει τη γνώμη του κάποιος που έχει αυτή την αντλία
darthtony Δεκέμβριος 31, 2007 Author #6 Δεκέμβριος 31, 2007 δηλαδή αν κάποιος απο το μαγαζί δει τους αριθμούς, θα πει οτι δεν κάνει rma ή επειδή θα δεί οτι πχ έχεις κάνει oc?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.