Jump to content

AMD Athlon 64 X2 6400+ και ψυξη !!!

beman

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γειασας παιδια...

και χρονια πολλα !....

Μολις εβαλα τον νεο amd 6400 ...και θελω την γνωμη σας για τις θερμοκρασιες του κυριως..

δεστε τις παρακατω φοτο και πειτε μου την γνωμη σας....

20564378686.png

574217232323.png

η μετρηση με το probe tις asus...,(μικρα κουτακια)...einai gia widows XP kai oxi gia vista που εχω...δεν εχει βγει ακομα τετοια εκδοση..και δεν ξερω ποσο ακριβης ειναι....

alla exv dei μεγαλες θερμοκρασιες....

με το thermo core se φουλ speed εχω 61 η μικρη και 69 η μεγαλη...

ενω η asus μου δινει max 74 bathmous..env se normal χρηση εχωv 65 και 39 για μητρικη...

αν προσεξατε στην φοτο εχω 57% της cpu me 62c env se 100% speed εχω 74 στο probe kai 69 sto thermo...

ειναι με αυτην την ψυξη...

http://www.arctic-cooling.com/cpu2.php?idx=129&disc=

οποιαδηποτε γνωμη δεκτη....

για water cooling οχι τωρα ισως αργοτερα....

Πιστευω πως κατι δεν παει καλα με την ψυκτρα. Βγαλτην και ξανατοποθετησε την να δουμε τι παιζει!

την ειδα ξανα ειναι καλα βιδωμενη και στερεομενη..δεν την ξεβιδωσα ομως απο την θεση της....

και παστα οχι δεν εβαλα ειχε επανω στην ψυκτρα δικια της ..την αφησα να δω τι αποτελεσμα θα εχω..και μαλον θα παο να παρω...τωρα μετα τις γιορτες..

λετε να κατεβαζει τοσο πολυ την θερμοκρασια?...νομιζω θα παιξει 2-3 βαθμους το πολυ...ετσι λεω...

εχω 2 ανεμιστηρες μπρος πισω στο κουτι ο μπρος 8 και ο πισω 12 cm ....

Εγώ με 6000+ και ψύκτρα στοκ (και την πάστα τη δικιά της, αυτή τη γκρί γλίτσα) έχω πάντως 50 σε idle και 57 full load. Kαι όλα αυτά σε ενα htpc κουτί.

Αρχική απάντηση από Winters

Ρε συ beman να σε ρωτησω.... Εισαι σταθερος με τοσο λιγο ρευμα???

Και ο δικός μου στο 1.25 παίζει από default. Και κόλλημα έφαγε μόνο στα 3.4GHz. Παίζει σταθερότατα μέχρι και 3.3GHz και πάλι με default τάσεις.

nai σταθερος ειμαι.....

μαλον το προγραμμα που βλεπεις δεν τα δειχνει ακριβως..δεν ξερω τι να σε πω...δεν πιστευω και εγω να ειναι τοσο χαμηλο...

δες και στην φοτο πιο κατω...

επισις

.το probe tis asus τα ρευματα ειναι πιο ανεβασμενα ..δηλ. τα 12β απο 11.52-11.58 τα εχει 12.30...και τα αλλα επισις πιο πανω... και το core voltage to exei 1400

τελικα εβαλα στα πλαγια ακομα εναν ανεμηστηρα....

αρκετα δυνατο ...αλλα πολυ θωρυβος ...

πετυχα αυτα τα αποτελεσματα.....

347534jjjjjjjjjj.png

εχει δοκιμασει κανεις τον 6400 η τουλαχιστον τον 6000 να κανουμε συγκριση ?...

εγω εχω 21-23 βαθμους σε idle και 36-38 σε full load(6400+ black edition με asus m3a32 deluxe).για ο/c εχω φτασει μεχρι 3525 mhz(15x325).πιο πανω δεν bootαρει αν και δεν εχω πειραξει ακομα τις μνημες...

Εγω με 1,440V τον 6000 @ 3.4ghz με infinity ειμαι στα 40idle-53load

Ιnfinity Scythe! :banging: :p :p

Αρχική απάντηση από dreez

εγω εχω 21-23 βαθμους σε idle και 36-38 σε full load(6400+ black edition με asus m3a32 deluxe).για ο/c εχω φτασει μεχρι 3525 mhz(15x325).πιο πανω δεν bootαρει αν και δεν εχω πειραξει ακομα τις μνημες...

Δεν παιζει να φτανεις μονο εκει?? http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=44920 <τοσο ειμαι με τον 6000+ με mem free. Δινεις ρευματα??

• 3 weeks later...

συγνωμη που εκανα ΠΟΛΥ καιρο για να απαντησω..(crysis!!!).εφτασα 3536 με 1.5v και "μανισια" ρευματα στις μνημες...οι θερμοκρασιες ηταν πανω κατω οι ιδιες!

• 2 weeks later...
Αρχική απάντηση από bezdim

Εγώ με 6000+ και ψύκτρα στοκ (και την πάστα τη δικιά της, αυτή τη γκρί γλίτσα) έχω πάντως 50 σε idle και 57 full load. Kαι όλα αυτά σε ενα htpc κουτί.

50????

εγω με τον ιδιο επεξεργαστη και με την μαμα ψηξη οταν την ειχα πανω ειχα σε idle 37....

φυσικα σε 3,300MHz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλά προφανώς έχεις καλύτερη ψύξη από εμένα.

Βασικά, τον έχω βάλει σε htpc case, οπότε και υποφέρει ο κακομοίρης, αλλά τι να κάνουμε, αυτό έχουμε.

Αρχική απάντηση από bezdim

Καλά προφανώς έχεις καλύτερη ψύξη από εμένα.

Βασικά, τον έχω βάλει σε htpc case, οπότε και υποφέρει ο κακομοίρης, αλλά τι να κάνουμε, αυτό έχουμε.

τωρα εχω παρει την Scythe Cooler Mugen και ειμαι idle στους 25...

Ηρακλειωτης εισαι?

απο που ωρε?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.