gatonini Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30, 2007 τρεχω vista home premium και μετα απο ολα τα updates καθε φορα που τρεχω 3d εφαρμογη κυριως παιχνιδι οπως call of duty 4, the witcher, fear perseus mandate με τα απο λιγο το pc παγωνει και κανω restart γνωριζει κανεις τι παιζει ή αν εχεο καποιος παρομοια προβληματα?
disssconected Ιανουάριος 2, 2008 #2 Ιανουάριος 2, 2008 Το call of duty νομίζω πως ειναι συμβατό με vista (και μαλιστα designed for vista) άρα δεν νομίζω να φταίει το παιχνιδι...απο hardware τώρα εχεις καλη καρτα γραφικών αρα δεν νομίζω να φταιει αυτο αν και παρόμοιο προβλημα είχα και εγω οταν ετρεχα το san andreas με την nvidia geforce 5600 μου. Παντως τα vista ειναι πολυ σπαστικα οσον αφορα τις εφαρμογες...ενα κλικ κανεις και σου πεταει παραθυρακι αν οντως θες να πραγματοποιήσεις την παρακατω ενεργεια! Σου δίνει και 5 λεπτα για να το σκεφτεις κιολας ετσι για να μην κανεις λάθος! Δεν ξέρουν ομως οτι απο τα λαθη μας μαθαινουμε! αν και αυτο πηγαν να το χωνέψουν με τα windows millenium που φοβοσουν να ανοιξεις την εναρξη μήπως θες φορματ μετα. Ίσως την ώρα που τρέχει το παιχνίδι να κανουν καποια διεργασία τα vista και να κολάει ετσι..σου κολάει μετα απο καποιο συγκεκριμένο χρονικο διάστημα παντα?
gatonini Ιανουάριος 2, 2008 Author #3 Ιανουάριος 2, 2008 παιζω πχ το the witcher ή comand conquer 3 και μετα απο ενα 10λεπτο παγωμα και κανω επανεκινηση. oi drivers ειναι οι τελευταιοι για τα παντα μνημες εχω αλλαξει 2 ζευγαρια για να ειμαι σιγουρος αλλα δε ξερω τι να κανω απο δω και περατο μονο που παιζει απροβλιματιστα ειναι amricas army καμια γνωμη?
gatonini Ιανουάριος 2, 2008 Author #5 Ιανουάριος 2, 2008 ολα default εκτος απο ddr2 voltage +0.2 για να παει στα 2.0v απο 1.8v σωστά?τα αλλα οπως εχει
webhunter Ιανουάριος 2, 2008 #6 Ιανουάριος 2, 2008 Τρέξε κανένα orthos να δείς αν είναι σταθερό το σύστημα. Μπορεί να φταεί και το τροφοδοτικό, δες τι θερμοκρασία έχει όταν κολλάει.
BlueChris Ιανουάριος 2, 2008 #7 Ιανουάριος 2, 2008 Και καμιά θερμοκρασία της κάρτας όταν λειτουργεί σε παιχνίδι δεν θα ήταν κακό να έβλεπε.
webhunter Ιανουάριος 2, 2008 #9 Ιανουάριος 2, 2008 http://www.techpowerup.com/downloads/385/mirrors.phpΚατέβασε αυτό και τρέξε το για κανά 2ωρο με priority 6.
gatonini Ιανουάριος 3, 2008 Author #10 Ιανουάριος 3, 2008 ετρεξα την βετα εκδοση και μολις ξεκιναει το πρωτο τεστ blend stress cpu μετα απο 1 λεπτο κκαι 30 δευτερα κολλαει το pc και κανω ρεσταρτ οποτε τις πταει?
HotPeanut Ιανουάριος 3, 2008 #11 Ιανουάριος 3, 2008 Προσπάθησε να βρεις κανα άλλο τροφοδοτικό να δοκιμάσεις.Μάλλον αυτό κάνει τη δουλειά.
webhunter Ιανουάριος 3, 2008 #12 Ιανουάριος 3, 2008 Αν είναι σε default. Δοκίμασε να βάλεις 1.3 V στη cpu manually...Και δες αν τρέχει, μπορεί και η μητρική να μην δίνει σωστά ρεύματα σε default καταστάσεις.
steve_m Ιανουάριος 3, 2008 #13 Ιανουάριος 3, 2008 Περιπτωση να μην εχει μπει καλα η ψυκτρα υπαρχει,το κοιταξες?
gatonini Ιανουάριος 4, 2008 Author #14 Ιανουάριος 4, 2008 η ψυκτρα πρεπει να εχει τζογο γιατι κοθνιεται λιγο αριστερα δεξια? οσο για το τροφοδοτικο νομιζω οτι καλυπτει τη συνθεση της υπογραφης νομιζω?
gar Ιανουάριος 5, 2008 #15 Ιανουάριος 5, 2008 παίδες και εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα με το cod 4 και vista αλλά και με άλλα παιχνίδια, και αυτός ήταν ο λόγος που το ξαναγύρισα σε xp. αυτό με το τροφοδοτικό το δοκίμασα και εγώ.έβαλα ένα thermaltake 550w , όλα στα default και πάλι τα ίδια.ειδικά με το medal of honor airborne.θέλει πάντως πολλά σιχτίρια η m$ για τα κ@#%^λειτουργικά που βγάζει.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.