Jump to content

Ntldr is missing...AGAIN...(UPDATED)

mefistofelis

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ρε παιδια βοηθειστε με λιγο να καταλαβω τι φταει γιατι κοντευω να τρελαθω.

Προ μηνος ειχε βγαλει το πισι μου προβλημα ntldr is missing το οποιο το διορθωσα με φορματ γιατι ολεσ οι αλλες μεθοδοι δεν λειτουργουσαν.

Ξαφνικα και ενω σερφαρα τις προαλλες στον νετ κολλησε το συμπαν και κανω ενα ρεσταρτ στο πισι και μου βγαζει παλι το ιδιο πραμα.

Μα πως ειναι δυνατον?

Ο σκληρος που ειναι το λειτουργικο ειναι ενας ραπτορας 74ρης καιτου εχω κανει extended scan για bad sectors και τα συναφη.

Τι αλλο μπορει να φταιει?

μήπως έχεις abit μητρική? και εμένα μου το βγάζει αυτό συχνά...εχω το σύστημα της υπογραφής και όποτε του έρθει μου βάζει το ρειντ σαν boot disk ενώ το λειτουργικό είναι στον ραπτορα.από bios έχω το 14αρι.

το ίδιο πρόβλημα είχα και με παλιότερη μητρική abit fatal1ty an8.τι φταίει?

Εχω 2 αυτη την στιγμη και η αληθεια ειναι οτι νομιζω πως οτνα ειχα κανει την εγκατασταση πρεπει να ειχα πανω καποιον usb δισκο αλλα δεν ειμαι σιγουρος.

Το λεω αυτο γιατι μετα την εγκατασταση σαν c μου εχει τον ραπτορα μετα εχει τα 2 cdrom και μετα τον αλλο τον σκληρο.

Λετε να παιζει κατι με αυτο?

Eλεγξε αυτα που σου ειπαν παραπανω οπως επισης και την τροφοδοσια του σκληρου.

Ελπιζω να εχεις γνησια win γιατι μπορει να ναι κι αυτο...

Αν δε βγαλεις ακρη αλλαξε το .... αβαταρ !!

Στο bios πήγαινε δες το boot sequence(ή κάπως έτσι). Μπορεί να μην είναι δηλωμένος ο raptor να ξεκινάει πρώτος.

Just a thought...

mefistofelis βάλε πάνω τον δίσκο που είχες κατά την εγκατάσταση και ξαναδοκίμασε. Την έχω πατήσει έτσι με φωτογραφική μηχανή που την έβλεπε σαν δίσκο...

Αρχική απάντηση από dubber

mefistofelis βάλε πάνω τον δίσκο που είχες κατά την εγκατάσταση και ξαναδοκίμασε. Την έχω πατήσει έτσι με φωτογραφική μηχανή που την έβλεπε σαν δίσκο...

+1

Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι αυτό είναι το πρόβλημα, γιατί υπάρχει η περίπτωση, όταν μπαίνει ένας δίσκος USB κατά το boot, να μπαίνει πάνω από τους εσωτερικούς στο boot sequence.

Όταν κάνουμε εγκατάσταση Windows, έχουμε enabled στο BIOS μόνο το δίσκο που μας ενδιαφέρει!

Αλλιώς τα Windows μπορούν να βάλουν τα system files (μη με ρωτάτε γιατί) στο επόμενο partition που θα δουν.

Καλό θα είναι να μπεις με ένα Live CD και να δεις τι γίνεται. Ο ERD Commander σώσει σε τέτοιες περιπτώσεις.

Δοκίμασε να κάνεις ένα floppy το αρχείο από κάτω, μου έχει δουλέψει :)

http://tinyempire.com/notes/files/fixntldr.exe

Αρχική απάντηση από vagtsil

Αν δε βγαλεις ακρη αλλαξε το .... αβαταρ !!

:hehe:

Τελικα εριξα το oc και λυθηκε ως δια μαγειας το προβλημα.

Τελικα επρεπε να το ειχα φανταστει γιατι το συγκεκριμενο oc ειχε γινει με εναν προηγουμενο σκληρο και διατηρηθηκε ιδιο με την αγορα του ραπτορα.

Αντε να τα ξαναρυθμισω τωρα.

ΑΚΥΡΟ...Μετα απο λιγο μου εβγαλε αυτη την μπλε οθονη

Stop 0x00000077) ή "KERNEL_STACK_INPAGE_ERROR"

και παλι ntldr is missing.

Δεν μπορω να καταλαβω τι αλλο μπορει να φταιει.

Αυτη τη φορα αλλαξα καλωδιο χωρις ομως να αλλαξω sata port.

Μετα απο λιγο και ενω μπαινει στα windows κανονικα πεταει αλλη μπλε οθονη

Kernel_data_inpage_error 0x0000007A (0xC03de1b4, 0xC000000E, 0xF786d384, 0x44bdj860) μαζι με το ακολουθο μηνυμα κατω κατω:

atapi.sys - Address F786d384 base at F786000, Date Stamp 41107b4d

Τωρα τι θελει να πει ο ποιητης?

Αρχική απάντηση από jpavly

Ο Raptorας μάλλον τα έχει κλάσει, με τι τον τσεκαρες;

Με τα διαγνωστικα της wd.

Αρχική απάντηση από ΝTG

ποσο καιρο εχεις την μητρικη??

2 χρονια περιπου.Γιατι?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.