Purple_Haze Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30, 2007 Κατευθείαν στο θέμα: Χτες έβαλα vista ultimate 32. Ολα καλά μέχρι που πήγα να συνδεθώ στο msn. Κάνει τη διαδικασία signing in και κολλάει εκεί... δεν συνδέεται (μπορεί να μείνει έτσι και μια ώρα). - έκανα ξανά εγκατάσταση το msn - έκανα port forward στο linksys - απενεργοποίησα Firewall - έτρεξα το connection troubleshooter του msn και μου τα δείχνει όλα οκ. Στη κατάσταση υπηρεσίας φαίνονται επίσης όλα καλά. - η ώρα και ημερομηνία είναι σωστά ρυθμισμένα ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ Καμιά άλλη ιδέα ρε παιδιά??? (Exω linksys wag200 με έκδοση 1,01,03 αλλά δεν είμαι σίγουρος οτι φταίει το linksys γιατί με xp και το ίδιο router έμπαινα μια χαρά) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gar Δεκέμβριος 30, 2007 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2007 forthnet?ακριβώς το ίδιο πρόβλημα είχε μια φίλη μου + του ότι δεν μπορούσε να μπει hotmail. πήγε στην4νετ και κάτι τις κάνανε στο modem και όλα οκ.μάλλον firmware update χρειάζεσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Purple_Haze Δεκέμβριος 30, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2007 forthnet ναιΒασικά προσπαθώ και για firmware update αλλάέχει πρόβλημα η σελίδα και θα το κοιτάξω αύριο. Με προβληματίζει πάντως το γεγονός οτι ολα δούλευαν μια χαρα πριν 2 μέρες με xp. Ίδια έκδοση msn,linksys και forthnet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlueChris Δεκέμβριος 30, 2007 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2007 Γράφετε αυτή την εντολή στο Run και κάνετε επανεκίνηση.netsh int tcp set global autotuninglevel=disabledΚατόπιν ο MSN θα δουλεύει κανονικά. Είναι πρόβλημα που δημιουργήται από το πως αναγνωρίζουν τα Vista το router. Με την εντολή απλά απενεργοποιήτε το σύστημα αυτό και φυσικά δεν επηρεάζει σε τίποτα τη λειτουργία των Vista στο δίκτυο και όλα είναι οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Purple_Haze Δεκέμβριος 30, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2007 Είσαι θεός! Συνδέθηκε μια χαρά. Ευχαριστώ πολύ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.