Zarras Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29, 2007 Σε ενα acer e310, οταν του βαζω το destinator και προσπαθω να πιασω σημα, μου λεει οτι το σημα ειναι αδυναμο. Εχω βγει εξω στο μπαλκονι το εχω αφησει για 3-4 λεπτα και παλι το ιδιο... ** εβαλα το destinator, αλλά οταν του εβαλα το serial που ειχε το cd, μου πε, oτι ο αριθμος αυτος εχει χρησιμοποιη8ει. Στις οδηγιες που κοιταξα, λεει οτι ειναι μονο για techical supp., και λογικα δεν εχει να κανει με το αν μπορει 'η οχι να πιασει σημα.. εχεις κανεις καμια ιδεα? Το gagdeτακι αυτο ηταν ενος φιλου μου και μου το χαρισε, πριν μου το δωσει εκανε φορματ, εξου και ξαναπερασα το destinator
LevelOne Δεκέμβριος 29, 2007 #2 Δεκέμβριος 29, 2007 Αυτο έχει SiRFStar III και λογικά δέν έπρεπε να κάνει τόσην ώρα να πιάσει δορυφόρους...Κατέβασε κάποιο prog όπως το GPS Tuner για να βεβαιωθείς, και προσπάθησε να ρυθμίσεις καλά το GPS, αν θυμάμαι καλά, ολα τα PDA με GPS on-board, έχουν στα settings του GPS (στα WM πάντα) μιά επιλογή για την θύρα, να είναι common ή κάπως έτσι...Παιξε λίγο με τις ρυθμίσεις, και get back to us...
Zarras Δεκέμβριος 30, 2007 Author #3 Δεκέμβριος 30, 2007 Αρχική απάντηση από LevelOne [Σήμερα, στις 01:39] Αυτο έχει SiRFStar III και λογικά δέν έπρεπε να κάνει τόσην ώρα να πιάσει δορυφόρους... ναι αυτο εχειΑρχική απάντηση από LevelOne [Σήμερα, στις 01:39] Κατέβασε κάποιο prog όπως το GPS Tuner για να βεβαιωθείς, και προσπάθησε να ρυθμίσεις καλά το GPS, αν θυμάμαι καλά, ολα τα PDA με GPS on-board, έχουν στα settings του GPS (στα WM πάντα) μιά επιλογή για την θύρα, να είναι common ή κάπως έτσι... windows CE - θα δοκιμασω αυτο το gps tunerΑρχική απάντηση από LevelOne [Σήμερα, στις 01:39] Παιξε λίγο με τις ρυθμίσεις, και get back to us... δεν εχει καμια, ουτε η συσκευη, ουτε το destinator που να αφορα τη ληψη σηματος.(το destinator μονο σου λεει ποσους δορυφορους βλεπει εκεινη τη στιγμη, αλλα και παλι, το μυνημα παραμενει, "αδυναμο σημα κεραιας"
Zarras Δεκέμβριος 30, 2007 Author #4 Δεκέμβριος 30, 2007 ε τωρα, μετα απο 6 ωρες μουλαροματος, παιζει κανονικα :wassat:
perp Δεκέμβριος 30, 2007 #5 Δεκέμβριος 30, 2007 Κοιτα δεν ξέρω πιο destinator εχεις αλλα στο 6 υπαρχει κάτω δεξια μια ρυθμιση στο τμημα " GPS Signal" που λεει "SET" (στα ελληνικά δεν ξέρω)... για προσπαθησε εκει μπας και βρεις τιποτα... εμενα το HTC3300, με SiRFStar III απο εκει ξεκόλλησε... νομιζω αλλαξα το protocol ή κατι τέτοιο.... EDIT: Καλιο αργά παρα ποτε...
Zarras Δεκέμβριος 30, 2007 Author #6 Δεκέμβριος 30, 2007 το 6 ειναι. Στο Gps signal, δεν μου εχει καμια επιλογη παρα μονο το "back" (μου δειχνει μονο ποσους δορυφορους εχει δει, το υψομετρο, την ταχυτητα, και το γεωγραφικο μηκος/πλατος)
perp Δεκέμβριος 30, 2007 #7 Δεκέμβριος 30, 2007 Θέλει λιγο ψάξιμο πάντως τι να σου πω... ουτε στο μενου του destinator εχει επιλογη ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ? μου κάνει εντυπωση πάντως ολοκληρη GPS συσκευη να μην "δινει" buttons για ρυθμισεις συνδεσης κτλ... ειδικα με φορεμένο το destinator...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.