Jump to content

Νέα σύνθεση γύρω στα 1500,00�+

nektarios1416003304

Recommended Posts

Αν δεν παίξεις παιχνίδια μπορείς να πας σε ποιο lite κάρτα γραφικών / με λιγότερο θόρυβο ... εκτός αν έχεις 20 + οθόνη Επίσης υπάρχει και η 3870 που είναι παραπλήσια σε επιδόσεις και περισσότερο ήσυχη

mobo είναι πολύ καλή ( μπορεί λίγο υπερβολική )

RAM 2x2gb καλή επιλογή

Για τον Raptor ψάξε το λίγο πολλοί τους πουλάνε για επειδή είναι φασαριόζοι

για μνήμες πάρε τις corsair το κιτάκι στα 59 ευρώ 2x1GB ..

Παίζουν τέλεια σε χρονισμό 4-4-4-12...χωρίς ρεύμα.(Δοκιμασμένα 4 διαφορετικά κιτάκια με Memtest86+ δεν μπορεί να είναι τυχαίο..)

Αν δεν παίζεις πολύ βαρια παιχνίδια πάς σε ΑΤΙ που εχει και καλύτερη απεικόνηση ..

Ο Ράπτορας δεν νομίζω οτι αξίζει..

Μια χαρα σε βρίσκω. Βασικά άν δεν εχεις άλλον 1 δίσκο, ο 150άρης θα γεμίσει γρήγορα...

Και αν δεν χρειαζεσαι τα τρελλα features των Vista Ultimate αγορασε Vista Home Premium 64 bit ελληνικά.

Αρχική απάντηση από Prof_Chaos [Σήμερα, στις 01:04]

για μνήμες πάρε τις corsair το κιτάκι στα 59 ευρώ 2x1GB ..

Παίζουν τέλεια σε χρονισμό 4-4-4-12...χωρίς ρεύμα.(Δοκιμασμένα 4 διαφορετικά κιτάκια με Memtest86+ δεν μπορεί να είναι τυχαίο..)....

ένας λόγος που τις πηρα αυτες είναι ότι βγαίνουν σε 2χ2GB και έχω άλλες δυο θέσεις.....τίποτε άλλο...οπότε μπορώ να αυξήσω απλά και γρήγορα κάποια στιγμή....

Αρχική απάντηση από jogi [Σήμερα, στις 01:16]

Μια χαρα σε βρίσκω. Βασικά άν δεν εχεις άλλον 1 δίσκο, ο 150άρης θα γεμίσει γρήγορα...

......

έχω ένα εξωτερικό maxtor 250GB για backup και άλλα....αν δω ότι γεμίζει θα πάρω άλλο ένα raptor αν μεινω ευχαριστημένος....

όσο για το θόρυβο έχω ακούσει δύο απόψεις....μάλλον βέβαια κάτι κάνει από θόρυβο...θα δούμε....από κοντά...

Αρχική απάντηση από nektarios

έχω ένα εξωτερικό maxtor 250GB για backup και άλλα....αν δω ότι γεμίζει θα πάρω άλλο ένα raptor αν μεινω ευχαριστημένος....

όσο για το θόρυβο έχω ακούσει δύο απόψεις....μάλλον βέβαια κάτι κάνει από θόρυβο...θα δούμε....από κοντά...

Γιατί δεν κρατάς τον raptor για λειτουργικό+προγράμματα+ κάτι που θες να "πετάει" και δε τσιμπάς και εναν 500GB για ντουλάπα? (Μουσικές, εικόνες, βίντεο κλπ)?

:) Τα 150 σήμερα ούτε για "γειά σου" δε φτάνουν... έχω στο laptop τέτοια χωριτικότητα και την έχω ψωνίσει! Με τον εξωτερικό επάνω ή στα αρχεία απο το δίκτυο είμαι όλη την ώρα! :p

δεν ξερω αν ενδιαφερεσαι να πεσεις σε λεφτα....αλλα

Η μητρικη χωρις να εχει καποιο μειον (μια χαρα μητρικη ειναι) ισως ειναι 2 much για default καταστασεις.

Η abit ip35προ εχει 100€ κατω..και ειναι μια χαρα μητρικη (οπως επισης και αλλες αλλα μιας και την εχω διπλα μου...)

Τα 4 γιγα ειναι μια χαρα (εως πολλα) οποτε δεν νομιζω να σε ενδιαφερει να αναβαθμισεις στο μελλον..(δεν θα επρεπε να σε ενδιαφερει δλδ οι αλλες 2 κενες θεσεις που εχει)

Συμπαθητικο κουτακι ειναι και το coolermaster 690 ..

Καπου στα 70-80€ ..μεγαλουτσικο με αρκετες εως υπερβολικα πολλες θεσεις για ανεμηστηρες..Απο θεμα εξαερισμου 8α σε καλυψει δλδ.

Mιας και δεν τρελλαινεσαι με τα παιχνιδια ..καλη-χρυση η 8800Gt ...αλλα περα που ισως δεν 8α μπορεσεις να τη βρεις ...και μια ATι 3850 θα σε καλυψει με το παραπανω.

(αλλα 100€ κατω)

πήρα τελικά το pc....

οι πρώτες εντυπώσεις είναι άριστες....

το "κουτί" ποιοτικότατο με παρα πολύ ηχομόνωση....

δεν ακούγεται τίποτα και ο raptor ελαχιστότατα.....

σας ευχαριστώ πολύ για τις παρατηρήσεις σας...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.